Франция, Aizenay
...Фарината T65 е брашно от мека пшеница, което е леко по-пълноценно от брашната T45 и T55. То се получава чрез по-малко интензивно пресяване, което позволява да се запази по-голямата част от зародиша и обвивките на зърното. Това му придава леко кремав цвят, по-рустикален вкус и по-високо съдържание на хранителни вещества. "T65" съответства на съдържанието на пепел, което е индикатор за количеството минерали, присъстващи в брашното. Произход: Украйна. Опаковка: хартиена торба от 1кг, 2кг, 5кг, 10кг, 25кг. Палетизация: 750-950кг.
Франция, Casteljaloux
...Произведени от 100% червен зъбен царевица от Югозападна Франция и получени след смилане на зърната, царевичните гризове, семолини и брашна имат търсени свойства в различни кухни по света и сред агроиндустриалните компании за приложения като закуски, зърнени закуски, храна за домашни любимци, пивоварство... Те разполагат с променлива гранулометрия в зависимост от търсенето, варираща от груба текстура до по-фина текстура. Богати на хранителни влакна, витамин B и минерали, те предлагат истински хранителни ползи и текстура.
Франция, Torcy Le Petit
... анализи На пшеница Мелница Buhler, специфично тегло, влажност, протеини, откриване на микотоксини и др. На брашно Алвеограф на Chopin, индекс на падане на Hagberg, фаринограф, процент пепел, повредени нишестета и др. Услуги на тестовата мелница Контроли на хлебопекарството (методи CNERMA и BIPEA) Контрол на редовността и качеството на продуктите. Обучителен център: (одобрен обучителен център от Министерството на френската икономика, индустрията и заетостта) Обучение по добри практики в хлебопеченето и използването на продуктите MILLBÄKER.
Франция, Dracy-Le-Fort
...Контейнер за брашно Сектор: Хранителни продукти Продукт: Брашно Размери: 1,400 т насипен контейнер за брашно...
Франция, Soreze
...Електрическа мелница за зърно с гранитни камъни, произвеждаща до 6 кг брашно на час. Електрически мотор с мощност 450 W, 220 V, 320 оборота/мин. Треми за зърно и дървен колектор за брашно от бук. Гранитни камъни с диаметър 15 см и дебелина 3 см, регулируеми за по-фино или по-грубо смилане. Производителност 5 до 6 кг/час фино брашно, дори и пълнозърнесто. Позволява също смилане на царевица...
... Почистването и поддръжката на FNG са лесни. Универсалната мелница е оборудвана с въздушна инсуфлация на нивото на лагерите, за да се елиминира всякакъв риск от кръстосано замърсяване в случай на многопродуктова употреба. Обширната гама FNG започва с лабораторната мелница FNG 00 (вижте серията Labline) и FNG1, достигайки до FNG7 за важни производствени капацитети.
Франция, Ostwald
...Произведено от регионална екологична култура, нашето конопено брашно е студено пресовано от нас, след което се обработва в мелницата от нашия мелничар. Нашето брашно с вкусове на ядки ще обогати и украси всички ваши сладки и солени ястия! Богато на пълноценни протеини (повече от месото!) и разтворими и неразтворими фибри, то е също така източник на Омега 3-6-9! Съвети за употреба: В суров вид...
Франция, Saint Mard De Réno
...Нашето конопено брашно е получено от семена на коноп, известни също като ченева, и произлиза от култура на канабис с изключително ниско съдържание на THC (<0,2%) в съответствие с законодателството. Много богато на фибри - 40% и на протеини - 33%. Получава се с нашата мелница от остатъка, получен при пресоването на семената за производството на конопено масло.
Франция, St Sulpice De Faleyrens
...Брашно от спелта Тип 80 100% и вода Време за готвене: 4 до 6 минути Алерген: Глутен Паста: 300g...
Франция, Mauléon-Licharre
Създадена през 1999 г., компанията ETCHE MOULINS DE SOULE е мелница. Ние сме специализирани в производството и разпространението на брашно за хлебари. Работим основно на местно ниво. Не се колебайте да се свържете с нас за всякаква информация!
Франция, Royaumeix
В Роялмекс отглеждаме зърнени култури – пшеница, ръж и спелта, които преработваме в брашно в нашата занаятчийска мелница с каменна мелница. Тази продукция ни позволява да произвеждаме различни продукти, натурални хлябове или с семена, които се оформят на ръка и се пекат в дървена фурна, както и кифли и брашно. Специалитети: Натурални хлябове от пшенично брашно или със семена, хляб от спелта, ръжен хляб, селски кифли, хляб за сандвичи, фугас с семена, брашна, тортили и черупки от спелта;...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play