...Брабендер Фаринографът определя водопоглъщането на брашно и реологичните свойства на тестото. Той отговаря на ключови национални и международни стандарти като ICC, AACCI и ISO. Осигурява увереност в качеството на зърно, брашно и тесто в цялата верига на стойността с универсално признат език: Брабендер/Фаринографски единици (BU/FU).
...Широко използвани от производители на съоръжения за мелници за зърно
С центробежни сили от 1.200 и 1.400 кг и 8 или 10 полюса, електрическите външни вибратори “Milling Range” MVE могат да се използват в машини за почистване на грис, които съставляват сърцето на всяка мелницазабрашно. “MVE Milling” са сертифицирани по ATEX ExII3D и следователно са подходящи за открит добив в области с експлозивна опасност и потенциално запалими прахове.
... от природата.
Към нашите основни продукти се числи студено пресованото масло от гроздови семена, което се извлича с внимание в нашата домашна, собствено разработена маслодайна мелница. Освен това от семената на гроздето се произвеждат ценни брашно и гранулат от гроздови семена.
И двата продукта се произвеждат по патентования метод на Vitis и представляват премиум качество – произведени в...
... ръчна мелница.
Който, както ние, отделя време за традиционно приготвяне на тесто, може спокойно да се откаже от така наречените постижения на химическата индустрия. Така че в нашето тесто няма да намерите никакви следи от химически добавки или разрыхлители.
Разбира се, ние оставаме верни на нашата философия за качество и при съставките за топинг. Честна работа е, че при нас само най-добрите домати намират място в соса, а нашите месни и рибни продукти отговарят на качествените изисквания на звездни кухни... и консервирани гъби ще търсите напразно в нашия продукт.
Международно действащата компания Holzmühle Westerkamp GmbH е здраво установена в района на Олденбург. Откакто тук преди повече от век е построена първата мелница, още като мелницаза зърно, много неща са се променили. Днес нашите иновационни продукти като дървесно брашно, дървесни влакна и дървесни гранули и рецептури в обработката на дървесно брашно са търсени по целия свят и ние сме...
... съдружници основава Vogtland BioMühlen GmbH.
През 2007 година е модернизирана инсталацията за почистване.
През 2014 година е построена нова инсталация за зърнохранилища 4 x 150t.
През 2014 година е обновена приемната станция за зърно.
През 2015 година е построена нова инсталация за съхранение на брашно.
... работеща мелница в Мюнхен, която е Hofbräuhaus Kunstmühle и съществува от 15-ти век. За нашите пълнени равиоли не използваме добавки, не добавяме разредители като картофени стърготини или галета и обработваме пълнежите на ръка. Така те запазват хрупкавост и контур. Нашите добавъчни продукти като сосовете ги произвеждаме по традиционни методи без добавяне на усилватели на вкус, без захар и с малко...