...W: 340 ÷ 360. Брашно от мека пшеница с ниска рафинация, с кълнове от пшеница Mantograno (100% жизнено, 100% италианска верига), предлага перфектен концентрат от хранителни вещества за един все по-внимателен към здравословните качества на храните пазар.
Идеално за лек и порест продукт.
Anniversario, създадени година след честванията на 90-годишнината, интерпретират памет, история и ноу-хау на нашата мелница чрез нейния изследователски център. Anniversario PIETRO е идеален за теста с дълга ферментация.
25 KG...
...Избор на брашна, произведени от Mulino Denti. Брашна с различни характеристики за различни нужди. Кратко тесто, сладкарски изделия и закуска, големи втасали продукти. Брашноза неаполитанска пица.
... и последващо извличане на副продукти, предназначени за животновъдството. През 2018 г. е построена нова мелница, заменяйки машините за смилане с иновационни технологии, което позволява разширяване на производството. Освен това е разработена мелницаза каменно смилане, благодарение на която започват да се произвеждат нови видове брашно, смляно на камък, от мека пшеница и други видове зърнени култури. Нашата компания е сертифицирана по BRC.
Молино Фочесато е специализирано в преработката на мека пшеница за производството на брашна и подпродукти за хранителни, животновъдни и индустриални нужди. Историята на нашата мелница е семейна и продължава до днешния ден с постоянни трансформации и подобрения в правилния баланс между традиция и иновация. Считаме, че предаването на знания от поколение на поколение е от съществено значение. Нашият фирмен магазин се подобрява и разширява през 2015 г., за да осигури на клиентите повече професионализъм, удобство и разнообразие от продукти. Възможно е да закупите нашите продукти на дребно и на едро.
Построената през 1914 г. от А. РИПЕР, тя е една от първите индустриални мелници в Северна Италия. Столетният опит и надеждността на сътрудниците в производствените отдели са гордостта на професионализма на А. РИПЕР АД. Всички процеси в комбинираната мелницаза мека пшеница и ръж са добре структурирани и наблюдавани, проучени, за да гарантират оптимално запазване на хранителните вещества в зърнените култури.
... мелницата SU MORI. Около нея, в радиус от няколко километра, нашите полета и нашата работа ни предоставят суровина, за която контролираме всеки аспект. Избираме най-доброто от нашето производство, в рамките на няколко минути го транспортираме в предприятието, подлагаме го на процес на предварително почистване и го складираме в нашия склад. Продажбата чрез нашия онлайн магазин ни позволява да достигнем до всички клиенти за много кратко време и да предоставим продукт, който винаги е свеж.
...://www.aiams.eu/. В нашите продукти се използват само висококачествени зърна, обработвани с бавна мелницаза производството на 100% натурално брашно без добавяне на глутен, добавки и консерванти. Всички местни зърна се тестват и наблюдават постоянно в нашата земеделска компания, разположена в Чиерските полета. Продуктът с нулев километър се използва широко и от местните занаятчийски лаборатории.
Ферма Фаджето основно произвежда екстра върджин зехтин. Целият производствен процес се извършва на място, от събирането до смилането на маслините, което става в собствената мелница. Мелницата работи на непрекъснат цикъл и извличането се извършва напълно на студено. Фермата произвежда също така хлебни изделия, основно с екстра върджин зехтин и брашно, получено от зърнени култури, които сами...