Castelmaïs, заводът за първична преработка на царевица 100% Югозапад
Разположен в Casteljaloux в Lot-et-Garonne, Castelmaïs е заводът за първична преработка на царевица на групата Terres du Sud. Castelmaïs насърчава взаимодействието между различните звена на веригата за царевица в Югозапад, историческа култура на региона, от повече от 10 години.
Благодарение на събирането на царевица клас А, осигурено от Terres du Sud от местните фермери и на доставките за Castelmaïs, единицата преработва зърното в семолини, царевични брашна и副продукти. Това тясно взаимодействие в 100% местна верига от Югозапад позволява на Castelmaïs да предоставя преработени зърнени продукти на индустриите за човешка и животинска храна, като същевременно гарантира проследимостта на произхода на царевицата.
Тази хранителна и ценна част от зърното се използва основно в животновъдството. Castelmaïs предлага на своите клиенти продукт, богат на ненаситени мас...
семолина от червен царевица клас A 100% тероар Лот-ет-Гарон.
Използва се в човешката храна, особено за индустриите за закуски, зърнени закуски, семол...
Произведени от 100% червен зъбен царевица от Югозападна Франция и получени след смилане на зърната, царевичните гризове, семолини и брашна имат търсен...
Фуражното брашно, страничен продукт от преработката на царевично зърно, е основна съставка за хранителната стойност на фуража за добитък. Търсено за с...