...Тази Книга с Рецепти за Верин и МалкиТорти от Стефан Гласье и Гаетан Пари, двама Най-добри Занаятчии на Франция, предлага този сборник с рецепти за индивидуални десерти и верини.
17 рецепти за верини (с извара, ориз с мляко с портокал и карамел...), 26 рецепти за индивидуални десерти (сърце от гаригети, милифьо с карамел...), примери за шоколадови декорации, 18 рецепти за основите на...
... сладост и автентичен вкус.
Прах от Petit Beurre: Изработен от истински малки масла, този прах добавя богата и маслена вкус на нашата захар, без добавени оцветители.
Аромат: малко масло.
Многофункционални Приложения:
Печене: Перфектен за придаване на уникален вкус на вашите торти, бисквити и други сладки изкушения.
Напитки: Подобрете вашето кафе, чай и горещ шоколад с лъжица от тази лакомия захар.
Референция:SUCRE00081B...
...Нашата гама от малки електроуреди е идеална за приготвяне на семейни закуски. Крепчета, понички, чурос, пуканки, вафли... Има нещо за всеки вкус и желание!
...Брашното от кестени придава сила и характер на тези малки кръгли корсикански бисквити. Нашите малки сладкиши, емблематични за острова на красотата, могат да се наслаждават по всяко време на деня, било то за закуска, следобедна закуска или десерт. Нашите канистрели ще ви зарадват с вкуса си, хрупкавата си текстура и разнообразието от предлагани рецепти (бадем, мандарина, лимон, лешник, бяло вино...
...Референтен номер
9990000010028
Перфектни за сладкиши и десерти (малки сладки, тюли, торти, сладоледи) или в солени ястия: риба, месо, зеленчуци, салати... Бадемите са отличен избор, обичани заради вкуса си, те също така се консумират заради ползите си. Отличен източник на мононенаситени мазнини, антиоксиданти, фибри и протеини, бадемите предизвикват чувство на продължително насищане.
Съвети за консумация
Да се добавят към вашите приготвяния (мюсли, десерти, меса, салати…).
Да се съхраняват на хладно и сухо място, защитени от светлина.
Съставки
Бадеми от биологично земеделие...
...Карамели с сини сливи и какао
Рецепта за 12 карамела
● 120 г течна сметана с 35% масленост
● 1 буркан захар U Zuccaru Сладка захар със сини сливи и какао O Mà!
Смесете 120 г сладка захар със сини сливи и какао O Mà със течната сметана.
Загрейте сместа в тенджера.
Когато карамелът придобие хубаво кехлибарено оцветяване, свалете от огъня и поставете малки купчинки върху лист хартия за печене.
Оставете да се охлади. Оформете меки карамелени топки с пръсти.
Оваляйте в захарта със сини сливи и какао O Mà!
Наслаждавайте се с удоволствие и с пръсти!
...Био малки бисквити с хрупкава и вкусна шоколадова плочка
P'Tiwi Био шоколад с мляко
P'tiwi Био с шоколад с мляко, малки бисквити върху шоколадова плочка с мляко.
P'tiwi Био с черен шоколад, малки бисквити върху шоколадова плочка с черен шоколад.
Силни в шоколад 48% и в зърнени храни! 5 опаковки свежест с по 2 бисквита. Гарантирано без ГМО, без палмово масло.
Тегло: 125г
Брой бисквити: 5 опаковки по 2 бисквити...
...Вие сте професионалист в хранителната индустрия във Франция? И търсите нарязани бадеми?
Нарязаните бадеми са перфектни за сладкарство, като торти, тюлки и малки сладкиши.
Съставки: Бадеми
CROC'ELLA е френска занаятчийска фабрика за сушени плодове, разположена в 13-ти район на Марсилия, предлагаща обелени, печени без сол, печени със сол, смеси от сушени плодове.
CROC'ELLA предлага също така...
...маракуя, захар, лимонов сок, плодова пектин.
Общо съдържание на плодове: 60%
Съвети за дегустация: Намазване, Йогурт, Торти, Палачинки, Извара
Съхранение: Две години преди отваряне. Да се съхранява на хладно след отваряне и да се консумира бързо.
...Неутрални желатинизиращи препарати на прах за мусове, баварези и кремове.
Сертифицирана халал говежда желатина.
Предимства: Гарантира много добра стабилност и не прави муса еластичен или гумен. Неговият вкус не променя ароматите на плодовете или сиропите. Втвърдяването на муса е достатъчно бавно, за да се даде време за приготвяне на малкиторти или десерти. Забележка: 180 г желе за десерт е...
... традиция. Търсейки да ви предложим оригинални и изненадващи ястия, нашата гама, която не е налична в голямото разпространение, варира от чипс, приготвен в котел, до ръчно приготвен нуга, включително лимонада, без да забравяме нашите консерви от зеленчуци, биологични супи, терини, изискани торти или божествени тапенади. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
Производител на бисквити от абатството. Бисквитарница на абатството. Традиционни бисквити, произведени с масло от Исини А.О.П. Производител на нормандски галети. Производител на стари бисквити. Производител на плодови бисквити с червени плодове, лимони, бадеми, ябълки. Производител и дистрибутор на черен или млечен шоколад. Производител на малки съкровища. Производител на био торти. Дистрибутор...
... персонализирани продукти (ЛОГО и др.). Гама за запълване на витрини (Гресини, Чипс, Крутон, Панетоне...). Също така шоколадови бонбони и форми за периодите на Коледа и Великден, както и близалки и пържени изделия. Конфекция с нуга торти. Регионални продукти като тапенади и калисони. И всички тези партньори, с един единствен ефективен и дискретен сервиз за доставка. Доставчици на хлебари от 1986 г. Съставки от високо качество, занаятчийски умения и най-вече вкусен резултат.