...Бели боб, сварен*(55%), вода от варене, слънчогледово масло*, домат*, лук*, сол, чесън*, розмарин*, мащерка*, червен пипер*, черен пипер*.
*Съставки от биологично земеделие
Съвети за употреба
Идеален за намазване върху филийки хляб с зърна. Можете също така да добавите към вашите намазки и други съставки като семена от чия или хрупкави зеленчуци.
Поставете буркана в хладилника за един час преди...
KHLA е семейна френско-камбоджанска компания, специализирана в производството на висококачествени био подправки от Азия. Предлагаме ви колекция от пипер и солени цветя от Кампот, както и пипер от Съчуан, хималайска сол и безброй уникални продукти от страните по дългия и богат река Меконг.
През годините KHLA е установила близки отношения с всеки един от нашите производители, което придава уникален...
... ароматни нюанси на неутрални вина. Мускат с малки белизърна B има висок потенциал за захар с добро балансирано киселинно съдържание и интензивен, мощен и деликатен вкус.
Културни и агрономически способности
Този сорт е с умерена сила и изправен или полуизправен растеж, трябва да бъде подрязван късо. Особено добре се адаптира към варовикови тероари.
Елементи на описание
Идентификацията се основава на:
- върха на младото стъбло, което има висока плътност на легнали косми,
- младите листа.
...-Фюисе. Виноградарство: Почва: Много варовита и плитка червена почва. Плътност на засаждане: 8 500 растения/хектар. Рязане: Гийо. Възраст: 50 години. Беритба: Ръчна. Добиви: Между 30 и 40 хектолитра на хектар в зависимост от годината. Малки гроздове с много малки зърна, много концентрирани на захар. Винификация: Много дълга винификация, на студено върху фини утайки. (между 15 °C и 20 °C) Отлежаване: 100 % отлежаване в полутонове от 11 до 12 месеца (дъбови бъчви от 500 литра) от 1 до 3 вино.
...Червеният мрамор Алисант е мраморна скала, произхождаща от Испания, от региона Алисант, датираща от еоцена.
Както и неговият братовчед черният марквина, Червеният Алисант също има красиви бели жилки, които контрастират с основния му цвят.
Той е съставен от много фини зърна микрит, с цветове, вариращи от жълто червено, кафяво червено до интензивно червено, винаги придружени от няколко бели жилки...
...Внимание, вкусна оригиналност! Специфичното за това гурме бяло вино, произхождащо от много ароматния "Мускат с малки зърна", е, че този сорт обикновено се винифицира с цел получаване на сладки вина, което тук не е случаят: 0 остатъчна захар! Въпреки това, невероятно усещане за гурманство ни завладява небцето, а екзотични аромати на манго, както и на вкусни бели плодове и зрели цитруси, ни...
...дълбок и ефирен, разкрива аромати на червени плодове, бели цветя и минералност, които хармонично се съчетават с нотки на лакрица, какао и леко смолисти
Устата
атаката, плътна и обширна, е последвана от средата на устата с кадифена танинова структура, където напълно се изразяват малината, горската ягода, черешата и плодовата роза. Тази ароматна палитра е подкрепена от какаови зърна, лакрица, кедър...
...Съставки:
- 100 % Бял винен оцет от грозде, от биологично земеделие,
- Букет от билки Прованс (мащерка, дафинов лист и розмарин) от биологично земеделие.
- Непастьоризиран.
Съвети за употреба:
В пилешко фрикасе с оцет, салата от леща или салата от белизърна.
Този оцет ще придаде средиземноморски привкус на вашите ястия. Със своите аромати на дафинов лист, мащерка и розмарин, той е идеалният оцет за летни салати.
Този продукт е без алергени и консерванти.
Предлага се в 25 мл.
DOMAINE JOMAIN е имение с 8 хектара лозе в ПУЛИНИ-МОНТРАШЕ, от които 2,60 хектара произвеждат основно велики бели вина с световна репутация, произхождащи от сорта шардоне в апелации село, 1er cru и grand cru. Силата на DOMAINE JOMAIN е и в сорта му: Пино ноар (малка гроздова с черни зърна и бял сок, благороден сорт за велики червени вина). Традиционното отлежаване и бутилирането се извършват с внимание, без прекомерна манипулация на вината под строгия контрол на акредитиран лабораторен енолог. Обикновено бутилирането се извършва в началото на септември.
...Шоколадие от 1948 г., Мишел Клуизел е част от малкото Какаофевиери (преработватели на какаови зърна) в света. Той създава изключителни шоколади в своите работилници, на юг от Нормандия, където работят 240 души. Мишел Клуизел се ангажира с качеството по уникален начин в световен мащаб, надхвърляйки шоколадите с биологичен произход или 'чисто какаово масло', като гарантира всички свои черни, бели и млечни шоколади. От плантациите на какаови дървета, захарна тръстика и ванилия, производството на шоколад е голямо приключение, в което участват опит, експертиза и занаятчийски умения на шоколадиера.