...W: 290 ÷ 310. Професионална смес от брашно от мека пшеница, идеална за пица с много въздушен и развит ръб.
DOPPIAESSE се получава чрез смилане на частично предгърмени зърна. Присъствието на естествени полезни ензими влияе върху качеството на тестото: в резултат на това се получава лека и много лесно смилаема пица.
Технически, DOPPIAESSE позволява постигането на изключителни резултати и с тесто, което е с 10% по-леко в сравнение със средното.
25КГ -10КГ...
...Структура: метален сив лак Ral 9007 или Ral 1013 крем.
Машина, монтирана на колела с малки стабилизиращи крачета.
(Моделите IRIS 30 и 40 са монтирани на колела с спирачка).
Стандартни мотори: за смеси с поне 55% хидратация.
Предаване: двойно предаване.
Панел: електромеханичен с 2 таймера с цифров дисплей. Обратна
ротация на купата на 1-ва скорост с изключение на моделите 30 и 40.
Селектор...
...ОБЩИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Спецификации на автоматичната машина за разделяне
Регулиране на теглото чрез сензорен панел
• Основното тяло е изцяло от неръждаема стомана.
• Екран за броене на тестото
• Електронен контролен модул за скорост
• Система за двойно разделяне на тестото на конвейерната лента.
• Повърхността на барабана е хромирана.
• Слотът за буталото е изработен от неръждаема стомана...
Нашата компания е основана през 1996 година. С централа в Истанбул, Турция, ние проектираме и произвеждаме машини за шоколад, бисквити и торти за много компании с 1200 м² закрито пространство и 20 специалисти, подкрепени от CAD технологии. Ние, AkayGAM, разработваме и произвеждаме машини за подготовка и формоване, използвани в производството на шоколад, бисквити и торти.
В нашите продукти използв...
...Характеристики:
ПРОИЗВОДСТВО НА ЧАС¹: до 2.000 бр. от 30г
dо 480 бр. от 120г
РАЗМЕР НА ПРОДУКТИТЕ: от 7 до 180г
¹ Може да варира в зависимост от типа тесто и плънка
Консумация на тесто/плънка (производство/час*)
Продукти 30г: 42 кг тесто + 18кг плънка = 60кг (общо)
*Считано за 70% тесто и 30% плънка
Капацитет на купата за тесто: 2L
Капацитет на фунията за плънка: 2L
Размери (шир. x дъл. x вис.): 450 x 685 x 620mm
Консумация: 0,709kW (0,96 CV) – 220V Моно
Приблизително тегло: 65kg
Включено: Комплект за чурос и аксесоар за наденички...
...Благодарение на мощността си от 1200 W и 15 000 об/мин, ще можеш да разбиваш, смесваш и замесваш продукти за приготвяне на храни (тестени изделия за хлебопекарство, сладкарство, пици...) без никакви проблеми.
Двойно движение на въртене, ротационно и орбитално. С 4 предварително зададени функции, турбо функция и регулируема скорост. Това е перфектното допълнение за лесно приготвяне на великолепни...
... още много специални бисквити за гурме продукти. Бисквитени платки за напояване, бисквитени платки за навиване, бисквитени дискове и други форми, основи за бисквити, брауни платка, основи за чийзкейк, тесто за тарт и натурална бисквитена платка.
Гарантираме максимален контрол на качеството. Разполагаме с сертификати за безопасност на храните IFS и BRC. Управляваме производството от стриктния...
F.B.F. е компания от Групата Bauli, водеща фирма в сектора на закуските в Италия, лидер в производството на продукти от естествено втасало бутер тесто. Произвежда и разпространява кроасани, пълнени тестени изделия, плитки, до най-новите специалитети кроасани без захар, хлебчета с шоколадови капки и пълнени изделия с двойнотесто. В заводите на Главната компания, FBF произвежда панетоне, панетони и гълъби.