...Класически италиански еспресо с силен вкус и аромат, Royal е смес от най-добрите арабики от Южна Америка. Интензивният процес на печене, приложен към кафето Santos Arabica, осигурява средно pH и деликатни шоколадови нотки.
Представяне
Най-добрата смес, състояща се от три вида кафе арабика с най-високо качество, отглеждано на плантациите в Бразилия, Колумбия и Гватемала.
Интензивният процес на...
...Мисцелата от кафе арабика Specialty Turpial – Среднопечене
Специален бленд, който балансира плодовете и подправките от Перу и Руанда с по-сладките и шоколадови нотки от Бразилия. Смес, проектирана и създадена от нас, за да задоволи всички вкусове, дори и най-взискателните. Благодарение на средното печене, нашият бленд остава много ароматен с правилната плътност за еспресо и мока.
Да се...
...Мисела Класико
Мисела 50% Арабика 50% Робуста.
Кремаво кафяво.
Сладко, подправено, балансирано.
Среднопечене.
Подходящо за тези, които предпочитат балансиран вкус, съпроводен от сладки и подправени нотки. Със среднопечене и правилната смес от Арабика и Робуста, създадохме кафе, което е лесно за пиене, за всички.
Капсули Кафе Кортезе, съвместими с A Modo Mio
МИСЕЛА: КЛАСИКО...
... – време на задържане при 400 °C: до 35 часа (в зависимост от модела)
Защитен контейнер за ролкови пещи – защитна производителност при средно 700 °C: до 16 часа
Защитен контейнер за ролкови пещи – макс. работна температура: 1.200 °C...
...
Чувствителност (FC): 6E-4 A/Torr
Чувствителност (EM): NA
Мин. откриваемо частично налягане (4): 3E-13 Torr
Макс. работна температура на сензора (FC): 200°C
Макс. работна температура на сензора (EM): NA
Опция за тип на филмента (1): Y2O3/Ir
Опция за тип на филмента (2): Вольфрам
Макс. скорост на данни на точка: 1.8 ms
Макс. работно налягане: 5E-4 Torr
Макс. температура на печене: 300
Входящо захранване: 20-30 VDC...
...Чаят Пекое е много популярен сред чайните пуристи заради начина на производство и добива си.
Този Пекое от Руанда, отглеждан органично, има средно зърно и листа с дълбок черен цвят.
ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА: 100° C
ВРЕМЕ ЗА ЗАВАРЯВАНЕ: 2 до 3 минути...
...
Брутно тегло: 1023
Максимална температура: 27
Изисквания за съхранение: Съхранявайте при температура, която не надвишава 27 °C и относителна влажност максимум 75%
Степен на печене: Средна
Интензивност на вкуса: Средна...
...Най-висококачествените кафе зърна са подготвени за вас с най-специалните методи на печене. С уникалния си вкус, пяна и аромат, средно печеният турски кафе на Coffee Tiryakisi сега е само на един клик разстояние!
...Crema e Gusto Classico е мека, закръглена и обгръщаща смес, съставена предимно от ценни арабики от Бразилия и робуста от Югоизточна Азия. Перфектна хармония между плътност и подправъчни нотки, подчертано от среднопечене, за перфектно балансиране между сладост и горчивина.
GR.250 X 2 = ЕВРО 2,10
КОНФЕКЦИЯ ОТ 10 БР
1 ПАЛЕТ 600 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 10/01/26
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 20 ПАЛЕТ...
...Кафе на зърна с високо качество.
Пакет с херметично затваряне отпред и клапан за гарантиране на най-добрата запазеност на ароматите.
Смес от 3 произхода с умерено-тъмен печене. Силно еспресо с вкусни нотки на горчив черен шоколад. Перфектният баланс на вкусовете на това кафе прави вашия момент специален, с топло усещане.
Много богати аромати и вкус, които ще изненадат вашето небце.
Избор: Пакет - 250 гр...
...Турско кафе (100 г) - Традиционно смляно кафе, произведено от първокласни кафеени зърна. Подходящо за приготвяне в турска кафеварка и в кафемашини.
Кафеени зърна: Бразилски
Арабика степен на печене: Средно - над средното
Кафето Mardin Dibek се състои от натурален салеп, терпентин, кардамон, махалеб и кафеена сметана и се комбинира с турското кафе, което се смели на Дибек-камък (вид голям хаван...
... са изключително устойчиви на напукване. Добрата балансировка между киселини и захарност подчертава вкусовите характеристики на този домат, богат на каротеноиди (бета-каротен и ликопен).
Неговата издръжливост остава отлична в следжътната фаза, демонстрирайки отличен срок на годност.
Кръглият гладък домат, много вкусен и с плътна месеста част, е подходящ за печене, но също така и за салати, на брускети, нарязан на кубчета за пица или за приготвяне на отличен сос.
Опаковка: 500 г, 5000 г, 6000 г...
...Твоят ориентир за кремообразно кафе с мек и устойчив вкус на лешник. Перфектно съчетание с мляко за всички любители на капучиното.
Тип на зърната: 25% Арабика - 75% Робуста
Произход: Арабика: Бразилия - Робуста: Колумбия, Уганда и Индия
Профил на печене: среднопечене
Продават се в опаковки от 1 кг - Картон от 8 опаковки 8 кг...
...Кафе на зърна смес Наполи в пакети по 1 кг
Кафето на зърна Наполи е смес от печени кафе зърна с композиция от 85% Робуста и 15% Арабика, с решителен и плътен вкус за всички любители на истинското неаполитанско кафе.
Степента на печене е средно тъмна.
Произведено в Неапол.
... сянка. Подрязването трябва да се извършва два пъти годишно.","POLLINATORS":"Самоопрашващо се.","FRUIT SIZE":"Средно големи до големи.","COMMERCIAL USE":"Изобилен сорт, с плодове от високо качество и големи добиви. Идеален за прясна консумация, консервиране, приготвяне на сладко и желе, печене и др.","FRUIT APPEARANCE":"Плодовете са кръгли до конусовидни, лъскави, с черен цвят, с твърда текстура и сладък вкус и лек аромат. Плодовете не избледняват, не течят и не омекват дори при по-топло време.","HARVEST":"Юли до средата на август."}...
... приложение: Топлоизолация на термични устройства с висока температура; работно покритие на печки за печене, нагреватели, следнагреватели и др.
Химически състав, средно в %: CaO - 30,3.
Закрепване на модула: Огнеупорна централна или странична закрепваща система от огнеупорна стомана...
...Турско кафе - Традиционно смляно кафе, получено от премиум кафе зърна. Подходящо за приготвяне в турска кафеварка и кафемашини.
Кафе зърно: Бразилска Арабика
Ниво на печене: Средно - Над средно
Кафето Мардийн Дибек е направено от натурален салеп, мененгич, кардамон, махалеб и сметана, комбинирани с турско кафе, смляно на дибек камък. Използват се 100% истински подправки. Не съдържа консерванти...
...Паста, произведена изключително от Ночила Пиемонте IGP от Ланге. Печене - Паста, произведена с Ночила Пиемонте IGP, отглеждани по хълмовете на Ланге. Идеална за производство на кремове с лешници, сладоледи и също така за солена кухня. Подложена на смилане с микрометрична гранулометрия и последващо пресяване за отстраняване на следи от черупки. Среднопечене. Налична по заявка с различни степени...
... Опаковки С Валвa, Подходящи За Храни, За Да Запази Своята Свежест Като В Първия Ден.
%90 Арабика %10 Робуста
Зърно: Високо Качество
Тяло: Средно - Високо
Киселинност: Ниска Средна
Вкусови Ноти: Сладък Шоколад, Лешник, Карамел
Височина: 1300-1500 м
Печене: Full City
Пиене: Плътно И Дълготрайно Завършване, Мека Тяло И Висока Кремавост...
...Дон Мануел е специално кафе, отглеждано между планинските пътеки, които преминават през тази величествена централна колумбийска верига, между гигантски бамбуци и плодови дървета,
предлагащо кафе с кремообразно тяло, с аромати на череша, ванилия и захарна тръстика и сладки вкусове на карамел, пъпеш, палмово прасковено и изискана средна киселинност.
Печене: Средно. Печенето е удължено с няколко...
... за пържене.
- Средно олеиново слънчогледово масло: Смес между високо олеинови и линолеинови разновидности, предлагаща умерена термична стабилност и здравословни ползи.
Слънчогледовото масло е известно със своето високо съдържание на витамин E, антиоксидант, който подкрепя здравето на кожата и имунната система. Неговият неутрален вкус го прави универсално в кулинарните приложения, от дресинги за салати до сотиране.
...) Удобен за нанасяне: използвайте метода на термично сливане през всички сезони.
8) Повърхностно високо температурно печене на цветна керамична чакъл, цветът е дълготраен и не избледнява лесно.
Размер: 1mx10m/ролка 1mx8m/ролка
Дебелина: 3.5mm 4mm 5mm
Повърхностни гранули: сив/червен/зелен/син/черен/бял и др.
Средно подсилване: полиестерен филц...
... Addis Ababa Coffee ароматът идва от самите зърна, не се използват допълнителни аромати. Грижата в метода на отглеждане се усеща в вкуса. В Addis Ababa Coffee всички зърна се печат отделно при различни температури и времена в зависимост от аромата. Кафето Колумбия Single Origin е получено от среднопечене на кафе зърна от Колумбия.
FACKELMANN GmbH + Co. KG е средно предприятие без корпоративна принадлежност с в момента 35 офиса по целия свят. Производител на домакински стоки, мебели за баня, форми за печене, торбички за прахосмукачки.
... резултат както по отношение на дълбочината на печене, така и на самия процес на печене.
Вие ли сте частно лице, малко или средно предприятие или голям потребител? Няма проблем. За всички наши клиенти предлагаме винаги персонализирано предложение, съобразено с вашите нужди и изисквания.
BRANOpac GmbH е средно предприятие, специализирано в обработката на хартия. Сред другите продукти, които произвежда, са антикорозионни продукти, технически хартии, мастербечове и хартии за печене.
...мляко, захар и бисквити, но също така и за продукти за поддръжка и еднократни изделия. Включително обслужване!
Ние работим заедно с вас, за да намерим идеалното решение за вашата компания, заведение или частен етикет. Нашите кафеени зърна преминават през цял процес на качество, преди да пристигнат при нас за печене. Зърната се пекат на средно ниво, за да запазят по-добре своя вкус. Нашето кафе...