...Подправките са съществена част от готвенето и печенето от хиляди години. В ежедневието ни моноподправките като черен пипер, паприка или канела са незаменими. Поради нарастващите изисквания на потребителите, особено естествеността излиза на преден план. Подправките са натурални продукти, които отлично отговарят на тези изисквания и предлагат безброй възможности на производителите на храни.
От месни и колбасни изделия до хлебни изделия и иновативни креации – в нашето портфолио от подправки няма граници за вашето въображение.
...Бялото черен пипер също е известно като бял пипер. Това е подправка. Тя се произвежда от сушените плодове на черния пипер, същия като черния пипер. Подправката има по-малко сложен вкус и обикновено е по-лека от черния пипер.
Бялото черен пипер често се използва за замяна на черния пипер, когато е необходимо да се ароматизират ястия и леки сосове, и за да се избегне контрастът с черните парченца на пипера. Бялото черен пипер може да се използва за добавяне на пикантност към маринати за месо и зеленчуци, супи, картофени салати и сотирани ястия.
Опаковка: 250g, 500g и насипно.
...Този червен пиперот Кампот се счита за изключителен пипер и има интензивен, но сладък вкус, с много свежи нотки срещу флорална, плодова основа. Тези избрани зърна пипер се берат на ръка в оптимална зрялост. Те се бланшират и след това веднага се сушат, за да се запази красивият им характерен червен цвят. Този метод и земята, в която се отглежда, придават на този пипер много специфични свойства...
...Паприка / пипер на зърна от Lord Spices Group е основна съставка за всяка кухня, която иска да добави опушен и ярък вкус на своите ястия. С над 100 години опит, предлагаме паприка от най-високо качество, налична в различни варианти като опушена, сладка, цяло зърно, листа, смляна, пикантна и нарязана. Нашата паприка не съдържа ГМО и произхожда от Испания, Китай и Перу, осигурявайки нейното свежест и автентичен вкус. Идеална е за използване в яхнии, сосове и разнообразие от гурме ястия, предоставяйки на готвачите и хранителните компании надеждна и висококачествена съставка.
...Семената от кориандър са глобално ценена подправка, втора след черния пипер по отношение на употребата. Тези семена се отглеждат и обработват по целия свят, като Египет е основен производител. Семената от кориандър предлагат топъл, плътен и ароматен вкус, който най-често се използва в смляна форма. Те са основен елемент в индийската кухня, добавяйки нотка сладост и пикантност на ястията. В...
...Червеният пипер д'Еспелет A.O.P. е червен пипер с плодови нотки и с характерен, но лек пикантен вкус, който е типичен за френската кухня, а по-специално за баската кухня.
Произхождащ от град Еспелет в югозападна Франция, тази пюре отпипер ще добави плодова и пикантна нотка към вашите сосове или просто може да служи като пикантна подправка.
Пиперът е отличен източник на витамин C, но също така е истински тласък за антиоксидантите. Пиперите са истински източници на полезни хранителни вещества и подпомагат укрепването на храносмилателната система!
Нетно тегло: 100 г
Произход: Франция...
...Новият спътник за твоето следващо сочено филе от сьомга се нарича Сос от сьомга на Wehdeler. Подходящото облекло за прясна сьомга - но също така изглежда добре и с други видове риба.
Червен пипер, аромат на бяло вино, чесън и лук са наистина добра комбинация за вкусни рибни сосове. Знай как!
Съдържание: 2,00 г
Артикулен номер: 500095...
...Дивият пипер Voatsiperifery от Мадагаскар е задължителен в хранителната индустрия за подобряване на вкуса. Вкусът му е пикантен, но не горещ, а ароматът му е уникален, което го прави много специален продукт. Той е съвместим с множество приложения, всъщност се използва за подправки и сосове, в ресторантьорския бизнес, при приготвянето на сладка и също така в цялата хранителна обработка...
...Формаджо ал Пеперончино е уникално гастрономическо изживяване, което съчетава сладост и пикантност в перфектен баланс. Този овчи сирене има нежна и жива текстура, обогатена с люспи от чили, които стимулират небцето. Неговата грапава и златиста кора крие бяло сърце, склонно към сламено жълто, накичено с чили. Всяка хапка е експлозия от вкус, с интензивност, която нараства с узряването, правейки го неустоимо за любителите на сиренето. То не е просто сирене, а сетивно пътуване, което кани да откриете нови нюанси на вкус.
...Този индонезийски Сичуански пипер (известен също като Андалимен) е абсолютна рядкост от диворастеж. Леко пикантен с аромат на лайм, той се използва за подправяне на месо, сосове, вътрешности и известния Сангсанг.
Номер на артикула: 2460b500
Количество / Съдържание: 500g...
...Бразилски розови пиперки
Бразилските шинизусови плодове, произхождащи от влажните и топли райони на Бразилия, растат на храсти и дървета и имат сладък, плодови вкус с лека острота, като принадлежат към така наречените фалшиви пиперки.
Все пак не е пипер...?
Поради леко острия вкус и подобната форма на пипер, той погрешно се нарича розов пипер.
Приложения на розовите пиперки
Розовите пиперки са...
...Произхождащ от Колумбия, Пименто д'Амазония има особеността да се събира преди пълната си зрялост. Това обяснява жълтия му цвят, докато повечето от близките му роднини (като кайенския пипер) са червени!
Тази ранна реколта има за цел да позволи на пименто д'Амазония да развие плодови и кисели нотки.
С оценка около 50.000 по скалата на Сковил (еквивалент на 8/10), това е пипер с характер, който съчетава пикантност и ароматни качества.
Пименто д'Амазония може да се използва цял, например в сос, преди да бъде премахнат, или може да бъде смлян и напълно включен в вашите приготвяния.
...Сос от говеждо месо Инстант.
Лесен и безопасен за употреба.
За пикантни и вкусни сосовеот говеждо месо. Също така е отлична основа за сосове с пипер, сметанови сосове и много други.
Без добавки, подлежащи на деклариране в менюта
(съгласно § 9 от Наредбата за одобрение на добавки).
Hela. Ние сме вашият компетентен партньор за вкус и съвременни функционални системи за преработка на месо, HoReCa...
...Ароматно растение от средиземноморския регион, понякога наричано Пебре д’айл или Пебре д’Асе, което на провенсалски означава "Конски пипер".
Листата му се използват като подправка от древността, за да придадат вкус на скара, сосове и зеленчуци, както и като помощ за храносмилането, за да се избегнат подувания след хранене.
В миналото, Сарриетата е била считана за магическо афродизиакално растение.
...Сосът Путанеска е един от най-традиционните италиански сосове за паста, съществуващи от векове: плътен и типичен сос, поръсен с парченца зелени и черни маслини и червени чушки. Вкусът на маслините, разбира се, преобладава.
... слънце, докато побелее.
Този пипер пробужда деликатната и цветна страна на ягодата, като същевременно запазва собствената си свежест. Белият пиперот Мадагаскар прекрасно се съчетава с вашите сосове, риби или бели меса; и също така ще бъде предимство за вашите сирена и десерти.
Тегло: 250 г
Количество: 125 г, 200 г, 250 г, 500 г, 1000 г...
... на яхнии, супи, ястия с ориз, сосове и супи. По скалата за пикантност от 1 до 10, кайенът достига ниво на остър вкус от 7 до 8.
Съставки: Кайенски пипер
Забележка за алергични: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина.
Съдържание: 40 г в метална кутия...
...Произвеждаме и предоставяме на вас следните продукти: маслини, сапуни (с дафиново масло или чисто зехтин), доматени и люти чушки сосове, сос от нар (произведен ръчно и по традиционен начин), зехтини (екстра върджин, върджин, помас, лампант, рафинирани масла).
Разполагаме с всички сертификати и стандартизации. Можем да предоставим и уверим ISO документи, сертификати от FDA (сертификат на...
...Това е приятно пикантно майонезно сос, с богат и апетитен вкус. Отличната майонеза "Biobontà" е обогатена с щедро количество от най-добрия зелен пипер: среща на вкусове. Силно ароматният зелен пипер придава на соса свежа нотка, приятно пикантна.
...поддържаме нашите стандарти за качество на най-високо ниво и сме горди да предлагаме най-добрите продукти на нашите клиенти.
Свежи и натурални: Продукти от доматена паста
Продуктите от доматена паста на нашата компания са обогатени с екстракти, получени от свежи и натурални зеленчуци. С нашите традиционни рецепти и модерни производствени техники, добавяме вкус и здраве на вашите маси. Предлагаме ви качествено изживяване с доматена паста, като внимателно обработваме най-специалните зеленчуци, като домати, чушки и патладжани.
...Мощният вкус от Севера.... Рецепта, предадена от воински народ, дошъл директно от Норвегия. Викингската сол подчертава вкуса на вашите ястия с димните си нотки, остротата на черния пипер и пикантния вкус на кърито. Препоръчва се за супи, яхнии и сосове като цяло. В същото време силен и деликатен, вкусът му отлично се съчетава с картофи, ориз, яйца на очи и, разбира се, сьомга. На омлет или суфле с кашкавал, той е незаменим!!
SKU:SGV250...
...Нежният и плодороден аромат на оцетите с плодова пулпа придава изненадващ щрих на екзотика на вашите ястия. Използвано по фин начин за рататуй и гриловани ястия, този оцет ще ви изненада!
Съставки: Бял оцет 8° (41%), пулпа от домати, пулпа от червен пипер, захар, желатинизатор: пектин, прах от чили Еспелет (0,01%).
...Меленият черен пипер е много ценена подправка с горещия и остър вкус, която има разнообразие от приложения в кухнята.
Използвания на меления черен пипер в кухнята:
Добавя се практически към всички храни, всички рецепти: супи, меса, зеленчуци, дресинги, сосове.
Той се съчетава много добре с: ароматизирани солници, джинджифил, кардамон, чесън, кимион, лавандула, индийско орехче, портокалова кора, магданоз, лимонова кора, лук.
Ползите от меления черен пипер:
Той е мощен противовъзпалителен агент, улеснява храносмилането, ограничава подуването на корема, бори се с гаденето и случайната запек.