Италия, Martina Franca
...Формаджо ал Пеперончино е уникално гастрономическо изживяване, което съчетава сладост и пикантност в перфектен баланс. Този овчи сирене има нежна и жива текстура, обогатена с люспи от чили, които стимулират небцето. Неговата грапава и златиста кора крие бяло сърце, склонно към сламено жълто, накичено с чили. Всяка хапка е експлозия от вкус, с интензивност, която нараства с узряването, правейки го неустоимо за любителите на сиренето. То не е просто сирене, а сетивно пътуване, което кани да откриете нови нюанси на вкус.
Италия, Rivoli
...Това е приятно пикантно майонезно сос, с богат и апетитен вкус. Отличната майонеза "Biobontà" е обогатена с щедро количество от най-добрия зелен пипер: среща на вкусове. Силно ароматният зелен пипер придава на соса свежа нотка, приятно пикантна.
Италия, San Pietro Clarenza
...Ароматът на дивия копър, обогатен с вкуса на сардини, стафиди и аромата на шафран в подправка от най-класическата сицилианска кухня за приготвяне на уникални паста ястия. СЪСТАВКИ: Див копър свеж мин. 80%, пресни сардини, филета от аншоа, стафиди, борова ядка, зехтин, слънчогледово масло, пресен лук, сол, черен пипер, шафран. Може да съдържа парчета от черупка на борова ядка. Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
Италия, Turin
...валяк или барабан (плодовете и зеленчуците се нагряват, след което се смилат) - Изсушени чрез спрей (сокът се пръска през дюза при висока температура, за да се получи изсушен продукт). - Изсушени във вакуум (нагрети във вакуум, което означава, че е необходима по-ниска температура за изпаряване на водата) - Дехидратирани в замразител (замразени в вакуумна камера, което означава, че водата сублимира) Прах от банан Прах от цвекло Прах от диня Прах от праскова Прах от киви Прах от лимон Прах от пъпеш Прах от манго Прах от ягоди Прах от домат Прах от червен пипер...
Италия, Marciano Della Chiana
...Гуанчале е салам, получен от бузата на прасето. Месото се масажира със сол в продължение на около пет дни. Добавят се черен пипер и чили, след което се ароматизира с розмарин и градински чай, за да стане месото още по-вкусно. Зреенето, което продължава от 60 до 90 дни, се извършва в среди с оптимален климат и влажност. Използва се в кухнята в различни рецепти и сосове: паста алла карбонара, гриция и аматрициана, за да споменем най-известните.
Италия, Orentano Castelfranco Di Sotto
...спазвайки истинската и чиста традиция на тосканската кухня, с месо, зеленчуци (целина, шалот и моркови), екстра върджин зехтин, сол, пипер и натурални аромати, без добавяне на глутамати, ароматизатори, консерванти или оцветители. Сигурно нашите сосове няма да имат ниска цена, тъй като компанията не обслужва голямата търговия на дребно, а само гастрономии, ресторанти, месарници и всякакви други дейности в сектора, които работят с качествени продукти. Нашата компания е отворена за всеки, който иска да я посети преди да закупи нашите продукти.
Италия, Nocera Inferiore
IMEPA с.р.л. е специализирана в производството, сушенето и преработката на зеленчуци, подправки, подправки, плодове и съставки за хранителни компании. Освен това сме производители на сосове за паста (боскайола, путанеска, спагетата), готови ризотота, консерви от пипер и чили, идеални за меса.
Италия, Badolato
...подобно на зехтина, до бутилирането и изпращането. Консерви: отглеждаме в нашите открити градини под силното калабрийско слънце, нашите зеленчуци, които при оптимална зрялост ще бъдат трансформирани в буркани с: печен патладжан, печен пипер, доматено пюре, пикантни сосове, сушени домати, артишок, малки лук и др. Ценим и изискваме максимална сериозност, гарантираме отличното качество и автентичност на нашите продукти. Опитайте, за да се уверите!!!!!
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play