...Канелата на прах HT е подправка, обработена при висока температура, с богат, сладък и леко пикантен вкус. Идеална за печене, напитки и солени ястия, тя придава топъл и ароматен дълбочина, подобрявайки както сладките, така и солените рецепти с нейния отличителен вкус.
...За класиката сред мексиканските яхнии - пикантна, люта, плодова и леко сладка - не е нужно да търсите повече в тайните рецепти на стари индианци, за да приготвите перфектно Чили кон Карне.
Нашата подправка прави всяко Чили кон Карне просто по-добро и абсолютно автентично. Разбира се, работи чудесно и с растителни алтернативи на месо!
Съдържание: 50,00 г
Артикулен номер: 270646
Енергия: 358 kcal / 100 г, 1497 kJ / 100 г
Мазнини: 13 г / 100 г
от които наситени: 2,4 г / 100 г
Въглехидрати: 37 г / 100 г
от които захари: 34 г / 100 г
Протеини: 13 г / 100 г...
...Меласата от бели къпини е естествено сладка. Може да се използва както в десерти, така и в солени ястия.
Меласата може да се използва в сладкарството, за да подслади вашите приготвяния. Може също да се добави в йогурти, за да ги подслади.
В кухнята, за съчетание на сладко/солено, можете да добавите няколко капки меласа в вашите салати, за да придадете медени и карамелизирани аромати.
Тя може също да се използва в солени ястия, за да се деглазира патица или зеленчуци, например.
Бидон: 20L...
...Висококачествена сушена годишна пелин за търговия на едро
Годишният пелин е обикновено и добре познато лечебно растение. Растението се използва широко в медицината.
Аерозолната част на растението се използва като ароматна подправка за кулинарни продукти.
Етеричното масло е подходящо за употреба в парфюмерийната индустрия и производството на сапун.
Ние осигуряваме сушене на нашите продукти...
...Бяла и сладка горчица с дискретна пикантност, развиваща прекрасна свежест, носена от оцета от Нормандия. Текстурата е фина, гладка и кремообразна.
Тази горчица може да подправи студени меса, колбаси, студени риби и дори да придружава мекотели и ракообразни. Тя ще придаде нотка оригиналност на вашите рецепти за птици, риби и винегрети. Като подправка, тя ще внесе свежест в вашите сандвичи и тостове.
Размери: 6 см (ш) x 9,5 см (в)
Нетно тегло: 195 г...
...Добавя нотка пикантност и уникален вкус, типичен за Баския регион.
Сушени Чушки: За сладка и опушена нотка, която перфектно допълва пипера д'Еспелет.
Универсални Приложения:
Подправка: Идеален за поръсване върху вашите грилове, меса, риби и зеленчуци.
Маринати: Перфектен за създаване на вкусни маринати за меса и риби.
Завършек: Добавете щипка към вашите готвени ястия за експлозия от вкусове.
Референция:VRACSELSUDOUEST...
...Мустардата с мед и мащерка е вкусна комбинация, която придава уникален нюанс на вашите ястия. С нето тегло от 250 г, тази горчица се отличава с деликатния си вкус и кремообразна текстура, идеална за придружаване на меса, риби или зеленчуци. Съчетанието на меда и мащерката създава перфектна хармония, която подчертава вкуса на вашите рецепти, добавяйки сладка и ароматна нотка. Независимо дали става...
... сложно. То е втората най-скъпа подправка в света след шафрана. Ванилията в Ласки е много по-ароматна от маслото, екстракта или ванилията на прах. <strong> Употребата на </strong> ванилия е сладка и изключително ароматна, сладкаподправка с приятен аромат. Идеална е за подправяне на торти и други сладкиши, също така се използва за производството на шоколад или сладолед. Ванилията също се комбинира с солени ястия. По-специално като компонент на сосове за риба и месо. Добре се съчетава с канела и карамфил.
...Произход и история
Канелата е подправка, която се състои от вътрешната кора на клонките на канеленото дърво. Съществуват много разновидности на канела. Най-известните варианти са цейлонска канела и касия канела. От тях касия канела е по-остра и по-сладка от цейлонската канела.
Всички видове канелена на прах се отглеждат в тропически страни. Нашата канелена на прах касия произхожда от Индонезия...
...Изследвайте перфектния баланс между естествената сладост на меда и киселия вкус на оцета с нашия Меден Оцет. Нашият оцет е създаден, като внимателно сме смесили мед от високо качество с оцет от първокласно качество, което води до изискан подправка, която добавя ново измерение на вашата кухня.
Този Меден Оцет е универсален, добавяйки сладка и кисела нотка към разнообразие от ястия. Той е идеален...
...Опаковка с 100 г. Лардо ди Колоната IGP
Бяла като мрамора, който го обгръща по време на узряването, ароматна на подправки, деликатна и сладка на вкус. В миналото, той се приготвял, като се удря Лардото в мраморната хаванка на Каналоните в Колоната и се използвал като основна подправка.
Днес се използва не само в основната запържка за минестроне, паста и боб, доматен сос, първи ястия и морски...
... от зеленчуци, риба или бяло месо.
*Сладка канела:
Тази подправка се съчетава особено добре с зимни плодове като ябълка, круша, кестен или портокал. В сладките рецепти можем да намерим задължителните ябълкови пайове с канела или домашни компоти, ароматизирани с канела.
Ползите от канела на пръчки:
Канелата притежава основно антиоксидантни, антибактериални и противовъзпалителни свойства.
... ястия.
Куркума: Използва се заради своите оцветяващи свойства и отличителен вкус, перфектна за къри и традиционни ястия.
Канела: Ароматна и сладка, идеална за десерти и някои солени рецепти.
Див Чубрица: Ароматна и натурална, перфектна за обогатяване на месни ястия и яхнии.
Кориандър: На зърна или смлян,
Паприка: Сладка или пикантна, добавя цвят и вкус на ястията.
Кимион: Две налични разновидности, на зърна и смлян.
Чили Ниура и други подправки. С Maison Beldi, всяка подправка и всеки инструмент са внимателно подбрани, за да гарантират безупречно качество.
...подправка за паста или за предястия, гъби в зехтин, черни маслини, зелени маслини, аспержи, каперси, сушени домати, артишок.
Сицилиански гранити и сладоледи: Гранити с всякакви вкусове, лимон, бадем, шамфъстък, тукви, шоколад, портокали, нар, с смокини, с лешник, с ягода и др.