...Основният елемент, който показва дали говеждото е добре сготвено, е цветът. Средно сготвеното стекче ще има кафяв цвят отвън, докато вътрешността ще запази розовия аспект на прясното месо. Ако преминем към средно рядко и добре сготвено, вътрешността става по-тъмна, докато достигне кафявия цвят отвън.
...Пармиджана от патладжани е класическо ястие от Южна Италия, приготвено с пластове от пържени и печени патладжани, доматен сос и моцарела. То вече е сготвено и готово за загряване, което го прави вкусно и удобно ястие.
Monte Safira е премиум производител и износител на висококачествени португалски продукти, специализирайки се в сурово зехтин и традиционна колбасария. Разположен в Португалия, Monte Safira е посветен на производството на автентични продукти, използвайки традиционни методи, насочени към потребители, които търсят вкусовете на родината си. Продуктовият асортимент на компанията включва екстра върджин ...
...
- Винегрет от портокал с зехтин, кимион и лимонов оцет
- Пилешко филе от пресни филета, панировано и предварително сготвено
- Гръцко кисело мляко
- Тапенад от мухамара
- Конфитирана морков и сушена праскова
- Нар
- Пресен лук и кресон
Вкусно! Повече идеи, съвети и предложения можете да намерите на www.maiski.be...
...Специалитет от дюля Фоа Гра. Емулсия от патица фоа гра (счукана) със сол и пипер. Сготвено в автоклав при 104ºC (стерилизирано). Кремообразна текстура, идеална за намазване, приготвяне на канапета и/или предястия.
Тегло: 130g
MOQ: 500€...
..."Месен пилаф" е сърдечно и вкусно ястие за всеки ден.
Приготвя се с зеленчуци, ориз, говеждо месо и подправки
Сготвено в месен бульон
Баланс на протеини, мазнини и въглехидрати
Една порция - 205 ккал
2-3 минути за приготвяне
Това е новост в линията на перфектните продукти за отслабване - богат и ароматен пилаф с месо. Създаден е за тези, които не искат да се лишават от любимите си вкусове, дори и...
Barberix позволява да грилувате като истински газов барбекю или да готвите месо, риба, зеленчуци и дори пица! Използва инфрачервена технология и може да се използва за загряване на всяко вече сготвено ястие и препичане на хляб.