Испания, Monroyo (teruel)
Ние сме производители на шунка и колбаси в провинция Теруел, произвеждайки ръчно от самото си начало през 1898 година. Следваме строг процес на производство, при който качеството на крайния продукт е на първо място, за да постигнем високо диференциран продукт. За целта се основаваме на внимателен подбор на суровини и строг метод на производство, в който се комбинират нашето традиционно знание в пр...
Испания, Guijuelo-Salamanca
Фригорифико Карнико Педро Родригес С.Л. е компания с над 58 години опит в сектора на търговията и разпространението на прясно и замразено месо от иберийска свиня. От основаването си през 1952 г. тя е запазила постоянен ангажимент към иновациите и качеството, адаптирайки се към нуждите на пазара и на своите клиенти. Нашата еволюция ни е позволила да оптимизираме нашите съоръжения и процедури, като ...
Черна гора, Podgorica
...СВИНСКА ГЛАВА 1/2 Рязане 20 кг замразени Кутии 1 x 40 fcl hq rf cnt в 26 mt нето тегло...
Испания, Montcada i Reixac-Barcelona
...Свинска глава Черен бик Бял бик Бутіфарра от боб Пастет от черен дроб Селска бутіфарра Кулар бутіфарра Чорна бутіфарра Каталонска кулар Сант Рок Яйчна бутіфарра Кървавица Бяла бутіфарра Малагеньо чоризо...
Германия, Taunusstein
... кожа Замразена свинска плешка без кост, без кожа Замразен свински врат без кост, без кожа Замразено свинско филе без кост, без кожа Замразен свински филе Замразен свински корем, лист с ребра, с кожа Замразени свински spareribs Замразена свинска задна мазнина Замразена свинска рязана мазнина Замразено свинско филе Замразени свински задни крака Замразен свински ушен флап Замразени свински бъбреци...
Нидерландия, Naarden
...Свински опашки Свински ребра Свински крака Свински задни крака Свински предни крака Свински бут Свински стомах Свински тънки черва Свински уши Свински ушни миди Свинска глава Свински глезени Цяла свинска труп Свински корем 10 Влажна солена свинска кожа Свинска задна мазнина Свинска задна мазнина без кожа...
Франция, La Fouillade
...Патето от свинска глава на Ферма де ла Рус ще бъде перфектно за вашите предястия и аперитиви. Това е специалитет от свинската кухня. Главата се готви в бульон, към който добавяме органично бяло вино, за да придадем много приятен аромат.
Дания, Taastrup
NOOR IMPORT APS изнася в средно 80 държави на няколко континента. Започнахме нашата работа преди 20-25 години и оттогава спазваме всички глобални изисквания и стандарти в областта на храните, освен че сме синоним на храни с високо качество. В резултат на това сме признати като международно и уважавано бранд. Изпъкваме с уникален стандарт за качество, който започва още от страната, създава се чрез ...
... (голяма глава пяна) - Цвят: син (2) Стандарт на катетъра: Европейски-Американски стандарт за качество, Най-добро качество. (3) Опаковка: 1 брой/индивидуална опаковка, 500 бр./1 кашон Размер на PP тръба: 6.4mm (диаметър) * 4.7mm * 500mm (дължина) Дължина на пяната: 33mm Размер на дръжката: 37*11mm Дължина на вътрешната тръба: 720mm Дебелина: 1mm Материал на тръбата: PP Материал на пяната: EVA Материал на дръжката: PVC Използва се за: Мултипарна свиня (голяма глава пяна) Цвят: син Стандарт на катетъра: Европейски-Американски стандарт за качество, Най-добро качество...
Германия, Ulm
... етапа на отглеждане до обработката и производството. Предоставяме голямо разнообразие от замразено свинско месо, като: - Замразени свински черва - Замразен свински мозък - Свински опашки - Свински ребра - Свински крака - Свински задни крака - Свински предни крака - Свински бут - Свински стомах - Свински тънки черва - Свински уши - Свински ушни клапи - Свинска глава - Свински глезени - Цяла свинска труп - Свински корем 10 - Мокро солена свинска кожа - Свинска задна мазнина - Свинска задна мазнина без кожа...
...Предлагаме всички замразени свински продукти, свине-майки и прасенца, свински разфасовки, преработени свински месни продукти и свински вътрешности от Европа и Южна Америка и се грижим за вноса и износа. Замразен свински врат Замразен свински филет Замразено свинско рамо Замразен свински бут Замразен свински корем Замразена свинска глава Замразени свински предни крака / свински опашки Замразени...
Испания, Quart
...Това е частта от свинското, която е най-близо до главата. Счита се за постна част (с по-малко мазнини) и е идеална за печене цяла с подправки и свинска мас, за да се образува хрупкава и вкусна коричка. Трябва да се готви много добре, за да не остане сурова отвътре. След като се изпече, се оставя да изстине преди нарязване, за да не се разпадне на малки парчета и да има перфектна презентация. Препоръчва се да се готви без размразяване. Както всички наши продукти, не съдържа алергени и само натурални съставки.
Испания, Toral De Los Vados-León-España
...Ръчно изработени изделия като: Ботило от Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Херадура, Ломо Ембучадо, Сушен хамон, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина от бебе, Печен лакон, Печена сланина, Пушен бекон, Брасиран лакон (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Сомили, Ребра, Сланина, Лакон, Прясно хамон, Прясно коляно, и разбира се, Солени и Пресни продукти като: Ухо, Опашка, Шпиноз, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
Испания, Figueres
Стая за разфасоване на свинска глава: маска, муцуна, ухо, буза с и без кост, месо от глава и др.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play