Ние сме производители на шунка и колбаси в провинция Теруел, произвеждайки ръчно от самото си начало през 1898 година. Следваме строг процес на производство, при който качеството на крайния продукт е на първо място, за да постигнем високо диференциран продукт. За целта се основаваме на внимателен подбор на суровини и строг метод на производство, в който се комбинират нашето традиционно знание в пр...
Фригорифико Карнико Педро Родригес С.Л. е компания с над 58 години опит в сектора на търговията и разпространението на прясно и замразено месо от иберийска свиня. От основаването си през 1952 г. тя е запазила постоянен ангажимент към иновациите и качеството, адаптирайки се към нуждите на пазара и на своите клиенти. Нашата еволюция ни е позволила да оптимизираме нашите съоръжения и процедури, като ...
...Това е частта от свинското, която е най-близо до главата. Счита се за постна част (с по-малко мазнини) и е идеална за печене цяла с подправки и свинска мас, за да се образува хрупкава и вкусна коричка. Трябва да се готви много добре, за да не остане сурова отвътре. След като се изпече, се оставя да изстине преди нарязване, за да не се разпадне на малки парчета и да има перфектна презентация. Препоръчва се да се готви без размразяване. Както всички наши продукти, не съдържа алергени и само натурални съставки.