...Идеален за подчертаване на всякакви рецепти, трюфелът от лято придава елегантен и деликатен нюанс на салати, пасти и меса, подчертавайки вкусовете, без да ги доминира.
Разполагаме с голямо количество трюфел седмично, за да снабдяваме както доставчици, ресторанти, така и крайни клиенти.
Изнасяме свежтрюфел с високо качество за Европа, Азия и Америка.
Открийте същността на гръцката гастрономия с TRUFFLES, водещ производител на изискани трюфели, мед и зехтин. Основана през 2024 г., нашата компания е посветена на набавянето на най-добрите кулинарни съкровища от суровите планини на Гърция. Известни със своето изключително качество и рядкост, нашите гръцки трюфели се ловят внимателно от опитни събирачи, предлагайки сетивно пътешествие, каквото няма...
Олива сокТози продукт е сок от маслини и листа, който съдържа високи концентрации на полифеноли от органични маслинови дървета и е направен от хидросолубилни части на маслините, получени по време на процеса на смилане. След това преминава през процес на пастьоризация и концентрация, за да се гарантира стабилността на продукта, характеристиките и микробиологията.Процесите се извършват с механични п...
... подходяща за кулинарни приложения, които изискват по-големи количества трюфел, запазвайки високото качество и оптимизирайки бюджета.
Богата и Автентична Територия
Valtrebbia Tartufi оперира в район на Пиаченца, известен с добива на висококачествени бели трюфели. Нашите микоризирани трюфелни насаждения и тясното сътрудничество с опитни трюфелари ни позволяват да предлагаме автентичен, свеж продукт...
...Биологични подправки на основата на ароматизирано ЕКСТРА ВИРДЖИН ЗЕЙТИН. Интензивен, свеж и балансиран вкус, напомнящ на Сицилия и нейните силни аромати. Перфектни за подправяне на всяко ястие, универсални в кухнята!
... да се гарантира винаги свеж и ароматен бял ориз. Нашата обработка на ориза се извършва според традицията: оризовите зърна се обработват постепенно с белене, каменно смилане и завършване при стайна температура, за да се запазят непокътнати органолептичните качества на нашия ориз с висока хранителна стойност и гастрономически стил. Продуктите на crespiriso: Ориз Карнароли, ориз Виалоне нано, ориз Балдо, ориз Арборио, ориз Рома, ароматен ориз, черен ориз Венере, червен ориз Ермес, брашно от царевица, оризово брашно, оризови бисквити, готови ризота с Карнароли и черен трюфел, с гъби, оризова паста.
... Mattirolomyces terfezioides, което ни гордее, защото успяхме да допринесем за създаването на нови ястия и нови съчетания за удоволствието на нашите клиенти. Свеж сезонен трюфел. Ние сме специалисти в трюфелите, да, и това означава, че в определени моменти от годината можем да имаме от 2 до 4 различни вида свежи трюфели, предлагайки на нашите клиенти точно този трюфел, от който се нуждаят за техните ястия, в зависимост от органолептичните им качества.
... къщата
Сред свежите трюфели, Черният трюфел, на латински Tuber Melanosporum: този известен трюфел, наричан също "Черният диамант на кухнята", е безспорно най-цененият от гастрономите. Той днес носи славата на къщата Plantin. Комбинацията от деликатен аромат и хрупкава текстура му придава изключителен вкус и характер.
Знаков продукт от гамата на консервираните трюфели, Черният трюфел 1-ва Ебуллация, когато е добре приготвен, разкрива аромат почти толкова силен, колкото този на свежтрюфел и радва най-изтънчените небца.