...Д-р Пол Лохман® предлага калциев малат под формата на фино прах в качествата храна/химически чист и за хранителни добавки.
В хранителната индустрия се използва като регулаторнакиселинността.
CAS 5743-31-7
EINECS 227-262-0
Д-р Пол Лохман® извършва разработка на продукти и приложения в тясно сътрудничество с клиентите. Това включва адаптиране на химични и физични параметри като насипна плътност, способност за намокряне, размер на частиците, чистота или pH стойност.
...Купете калиев карбонат хранителен клас, известен също като поташ или перлен пепел, който образува силно алкален разтвор при разтваряне във вода.
Използва се като втасващ агент за хляб при печене и като помощно средство за обработка на какаови зърна, за намаляване накиселинността по време на производството на вино, като буферен агент в маринати за месо и регулаторнакиселинността в мляко и...
... фотографски филм, оцетен поливинил за дървено лепило и синтетични влакна и тъкани.
В домакинствата разредената оцетна киселина често се използва в агенти за обезсоляване.
В хранителната индустрия се използва като регулаторнакиселинността и като подправка.
Индустрии:
Домашни химикали, Торф
Свойства:
CAS номер 64-19-7
WE номер 200-580-7
Химична формула CH3COOH
Молекулна маса 60,05 g/mol
Тарифен код 29152100
ADR UN2789
pH <1
Точка на топене / замръзване -20°C (1013 hPa)
Диапазон на точка на кипене 92°C (1013hPa)...
...В хранителната индустрия се използва под името E330 като регулаторнакиселинността, вид консервант и антиоксидант. Сред другите приложения, лимонената киселина се използва за десерти и други сладкарски изделия. Ще я намерим също в безалкохолни напитки, консервиране, консерви и готови ястия. Освен това, тя се използва и за почистване на смесители или за изчистване на домакински уреди (например...
... според теглото
Намерете в всеки бонбон CBD следния състав:
CBDdiol (CBD) с широк спектър 5mg
сладост от захар и глюкозен сироп
загустител желатин (свински), киселинност
Регулаторнакиселинността лимонена киселина
аромати
оцветители синьо блестящо, жълто коцинел, куркумин
консерванти сорбат на калий, рапично масло
Кутия от рециклируем PET. Помислете за разделно събиране!
Препоръка за употреба
Препоръчваме да приемате 2 до 3 гъбки CBD на час в края на деня. Не приемайте бонбон CBD преди шофиране. Не давайте на бременни или кърмещи жени.
... киселинността натриев лактат 60%, манука мед, корен от слез (Althæa officinalis) Т.Е. 4 1, листа от адхатода васика (Adhatoda vasica nees) Т.Е. тит 0,5% алкалоиди, листа от мащерка (Thymus vulgaris) Т.Е. 1 4, голям живовляк (Plantago major L.) Т.Е. 4 1, регулаторнакиселинността витамин C (аскорбинова киселина), аромат на червени плодове, консервант калиев сорбат.
Приложение: 1 мерителна чаша с 5ml...
... особено присъстващ в течни лекарствени форми и се използва за производството на буфери или като регулаторнакиселинността.
В селското стопанство калиевият фосфат е отличен водоразтворим тор, който се използва при различни хранителни и полезни растения, както и при плодови дървета, за да се насърчи бързото усвояване на хранителни вещества и натрупването на сухо вещество, да се подпомогне узряването, да се увеличат значително добивите, да се повиши съдържанието на захар и да се подобри качеството.
... - в променливи пропорции, емулгатори: лецитини (соеви) и E476, аромат), какао на прах с намалено съдържание на мазнини, вода, захар, глюкозен сироп, агенти за глазура (агенти за глазура: арабска гума, шелак, пълнител: захароза, глюкозен сироп, палмово масло, регулаторнакиселинността: лимонена киселина, консервант: сорбинова киселина, вода, етанол). Продуктът може да съдържа фъстъци и други ядки. Безглутенов продукт.
Град: Вроцлав...
...Натриевият ацетат е натриевата сол на оцетната киселина и се получава чрез реакцията на оцетна киселина с натриева съединение. Това е безцветна сол с лек оцетен мирис, която е добре разтворима във вода, но слабо в алкохол. Когато наситен разтвор на натриев ацетат кристализира, се отделя топлина.
Използване:
Храни:
* Регулаторнакиселинността
* Консерванти
Козметика:
* Буфер
* Маскиране на...
...Съставки ЧЕРЕН ШОКОЛАД (какао мин. 55%) Съставки какаова паста, какаово масло, захар, джинджифил 3% (консерванти диоксид на сярата E220, регулаторнакиселинността лимонена киселина), емулгатор соев лецитин, естествен аромат на ванилия. Може да съдържа следи от ядки.
...В продукта не се съдържат глюкозен сироп и добавки.
%100 Натурален и веган продукт.
Продуктите са ежедневно свежи.
Срок на годност: трябва да се консумира в рамките на 6 месеца от датата на производство.
Съхранявайте на хладно и сухо място.
Може да бъде опакован като подарък.
Съставки: Вода, Захар (Цвеклова захар), Царевично нишесте, Регулаторнакиселинността (Цитронова киселина E330 - Лимонена киселина)...
...Захар, обезмаслено мляко на прах, суроватъчен прах,
регулаторнакиселинността (лимонена киселина, аскорбинова киселина),
стабилизатори (карбоксиметилцелулоза, гуарова гума),
естествено идентичен аромат на ябълка, оцветители
(обикновен карамел, тартразин, индиго кармин, хлорофил, куркумин)
Приготвяне
Смесете 3 литра мляко, 500 грама захар и 500 грама смес за сладолед
и след това изчакайте 10 минути. След това разбъркайте отново и поставете в машина за мек сладолед.
Забележка: За да получите по-интензивна смес за сладолед, разбъркайте отново и след това поставете в машината за сладолед.
...Био Пресен Сирене, Напълнено с Био Сметана
Съставки
Био Пастьоризирано Мляко, Био UHT Сметана 41%, РегулаторнаКиселинността: Млечна Киселина, Натурална Суроватка, Сол, Ренет
Произход на Био Млякото
Италия-Апулия
Обем: 125г...
...Тази добавка за вкус с натурален аромат служи в 2-компонентната система (състояща се от основа за меко сладолед и добавка за вкус) като вкусов компонент за приготвяне на сместа за меко сладолед.
Съставки
Захар, спрей обезмаслено мляко на прах, спрей подсладено суроватъчно мляко на прах, какао 48% (какао на прах, регулаторнакиселинността калиев карбонат), сгъстители (гуарова смола, натриев...
...Чистата лимонена киселина на Lecker е отлична за традиционното приготвяне на сладка, желета и конфитюри. Тя действа както като регулаторнакиселинността, така и като консервант.
• Чистата лимонена киселина на Lecker подчертава естествения вкус на вашите плодови приготовления
• Подпомага желирането на сладка и конфитюри
Съставки: Лимонена киселина
*=от контролирано биологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетариански: Да
Веган: Да...
Продукти Рука е основана през 1948 година в град Гранада в резултат на асоциацията на няколко членове от семействата Мартин Молина и Рубио Касеро.
Започнахме дейността си като доставчици на подправки и подправки за традиционната "МАТАНЗА" на свинете в домашни условия и постепенно се специализирахме в производството на ПРИГОТВЕНИ ПОДПРАВКИ за съхранение на тези колбаси.
В тези първи години нашата...
...Натриев киселинен пирофосфат
◆Na2H2P2O7
◆Технически / Хранителен клас
◆Прах
◆CAS номер 7758-16-9
Използва се като регулаторнакиселинността, емулгатор, комплексообразуващ и разширяващ агент в хранителната индустрия.
Използва се като втасващ агент, за печене на храни, за контрол на скоростта на ферментация; За спагети, може да съкрати времето за хидратация на готовия продукт и да направи...
...малтодекстрин, подправки, регулаторнакиселинността (E331), модифицирано царевично нишесте, екстракти от подправки, захар, лук, чесън, доматен прах, подправки. Готвено.
Хранителни характеристики: Няма декларирани алергени
Средни хранителни стойности на 100 г
Енергийна стойност: 558,00 кДж / 133,00 ккал
Мазнини: 6,00 г
от които наситени мастни киселини: 0,00 г
Въглехидрати: 2,00 г
от които захари: 0,00 г
Протеини: 17,00 г
Сол: 0,00 г
Нетно тегло: 1 кг
Брутно тегло: 2.28 кг
Дълбочина/Ширина/Височина: 0/0/0 мм
Остатъчен срок на годност (дни): 79...