...Д-р Пол Лохман® предлага калциев малат под формата на фино прах в качествата храна/химически чист и за хранителни добавки.
В хранителната индустрия се използва като регулаторнакиселинността.
CAS 5743-31-7
EINECS 227-262-0
Д-р Пол Лохман® извършва разработка на продукти и приложения в тясно сътрудничество с клиентите. Това включва адаптиране на химични и физични параметри като насипна плътност, способност за намокряне, размер на частиците, чистота или pH стойност.
... киселинността натриев лактат 60%, манука мед, корен от слез (Althæa officinalis) Т.Е. 4 1, листа от адхатода васика (Adhatoda vasica nees) Т.Е. тит 0,5% алкалоиди, листа от мащерка (Thymus vulgaris) Т.Е. 1 4, голям живовляк (Plantago major L.) Т.Е. 4 1, регулаторнакиселинността витамин C (аскорбинова киселина), аромат на червени плодове, консервант калиев сорбат.
Приложение: 1 мерителна чаша с 5ml...
... особено присъстващ в течни лекарствени форми и се използва за производството на буфери или като регулаторнакиселинността.
В селското стопанство калиевият фосфат е отличен водоразтворим тор, който се използва при различни хранителни и полезни растения, както и при плодови дървета, за да се насърчи бързото усвояване на хранителни вещества и натрупването на сухо вещество, да се подпомогне узряването, да се увеличат значително добивите, да се повиши съдържанието на захар и да се подобри качеството.
...Натриевият ацетат е натриевата сол на оцетната киселина и се получава чрез реакцията на оцетна киселина с натриева съединение. Това е безцветна сол с лек оцетен мирис, която е добре разтворима във вода, но слабо в алкохол. Когато наситен разтвор на натриев ацетат кристализира, се отделя топлина.
Използване:
Храни:
* Регулаторнакиселинността
* Консерванти
Козметика:
* Буфер
* Маскиране на...
...Тази добавка за вкус с натурален аромат служи в 2-компонентната система (състояща се от основа за меко сладолед и добавка за вкус) като вкусов компонент за приготвяне на сместа за меко сладолед.
Съставки
Захар, спрей обезмаслено мляко на прах, спрей подсладено суроватъчно мляко на прах, какао 48% (какао на прах, регулаторнакиселинността калиев карбонат), сгъстители (гуарова смола, натриев...
...Чистата лимонена киселина на Lecker е отлична за традиционното приготвяне на сладка, желета и конфитюри. Тя действа както като регулаторнакиселинността, така и като консервант.
• Чистата лимонена киселина на Lecker подчертава естествения вкус на вашите плодови приготовления
• Подпомага желирането на сладка и конфитюри
Съставки: Лимонена киселина
*=от контролирано биологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетариански: Да
Веган: Да...
...малтодекстрин, подправки, регулаторнакиселинността (E331), модифицирано царевично нишесте, екстракти от подправки, захар, лук, чесън, доматен прах, подправки. Готвено.
Хранителни характеристики: Няма декларирани алергени
Средни хранителни стойности на 100 г
Енергийна стойност: 558,00 кДж / 133,00 ккал
Мазнини: 6,00 г
от които наситени мастни киселини: 0,00 г
Въглехидрати: 2,00 г
от които захари: 0,00 г
Протеини: 17,00 г
Сол: 0,00 г
Нетно тегло: 1 кг
Брутно тегло: 2.28 кг
Дълбочина/Ширина/Височина: 0/0/0 мм
Остатъчен срок на годност (дни): 79...