Словакия, Košice
...Milkyland Mozzarella Original носи автентичен италиански вкус на вашата маса. Известна със своя деликатен, кремообразен вкус и гладка, еластична текстура, тази моцарела се разтопява перфектно, което я прави идеална за разнообразие от ястия - от пици и пасти до салати и предястия. Изработена от премиум мляко и създадена да отговаря на най-високите стандарти за качество, Milkyland Mozzarella Original добавя богат, здравословен вкус към всяко ястие. Независимо дали се наслаждавате на нея прясна или разтопена, тя е перфектният избор за тези, които търсят изключително изживяване с сирене.
Италия, Radicofani
...Рикотата е副продукт, който се получава от серума, останал след производството на сирене. За да се получи по-мека и деликатна рикота, серумът се обогатява с добавяне на прясно мляко. Продуктът се получава, като серумът се загрява до температура около 80°С, след което се охлажда, за да бъде прехвърлен в хомогенизатора, който го изглажда и загрява до температура от 72°С. След като контейнерите са...
Франция, Belley
...OU A PATE FRAICHE Пример: Козе сирене, френско прясно сирене, Petit Suisses, … Характеристики: - Простота на използване - Редовно отцеждане на изварата - Отцеждане с козе мляко, краве мляко и овче мляко, соево мляко… - Контрол на сухото вещество - Лесно почистване, спазване на хигиената Нашите торби могат да бъдат предложени с различни опции: проходи за пръчки, връзки, специфични отвори… те са адаптивни към всеки сиренар Размери 50x100см или размери по поръчка Функции Отцеждане Професии Млекарства – Сиренарства...
Италия, Martina Franca
...Пекорино Аффината ин Фиено е зряло сирене, произведено от овче мляко и узряло в сено в продължение на 3 месеца. Това сирене се характеризира с изразителен и селски вкус, който го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. Пекорино аффината ин фиено е занаятчийски продукт, изработен по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата занаятчийска обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Испания, Ciudad Real
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
Франция, Marseille
...типично сирене от централно-южна Италия и островите, направено от прясно овче мляко, коагулирано с растителна или животинска сирищна (агнешка или козешка), солено и ароматно, ако е зряло няколко месеца, с характерен пикантен вкус, ако подправянето е било по-дълго; Налични са няколко разновидности: пекорино Романо, пекорино Сарде, пекорино Тоскано и пекорино Сицилиано.
Испания, Totanes
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три вида мляко (краве, овче и козе). Според пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, всяко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче...
Италия, Acquaviva Picena
...Сухите сосове се приготвят без използване на котлон. Лесната и бърза подготовка ги прави уникални по отношение на разходи и качество. Подходящи са за всички кулинарни приложения, като подправки, сосове, плънки, топинги и теста с други съставки. Приготвяне: Смесете 100 г от сухата смес, добавете 200/300 г вода, в зависимост от желаната консистенция, и 10 г прясно овче сирене. Стабилни в печка, при охлаждане и замразяване.
Франция, Aix En Provence
...САРИЕТА - Сатурея Вкус с леко пиперлив оттенък, който напомня едновременно на мента и мащерка. Наричана също и магарешки пипер. Растение Сариета - Сатурея. Кулинария Сосове, дивеч, прясно козе и овче сирене, бобови култури, фасул, тикви и тиквички, грах. Форма / Количество БИО СУХИ ПОДПРАВКИ / 40г - 220г. Произход Франция - 100% биологично растение. Ползи Стимулира храносмилането...
...За приготвянето на песто е отговорна Карин: От тиквени семки, тиквено масло, подправки и билки тя прави вкусно тиквено семково песто, което е обичано от познавачите! Тиквено семково песто Тиквено семково пестоЗа приготвянето на песто е отговорна Карин: От тиквени семки, тиквено масло, подправки и билки тя прави вкусно тиквено семково песто, което е обичано от познавачите! То прекрасно подхожда на паста, в извара, с овче сирене, в яйца, за закуска на прясно селско хлебче или с кашкавал, както и в салатен дресинг. Няма ограничения за въображението! Просто опитайте!
Белгия, Acremont
Фермата Acremont е специализирана в отглеждането на млечни овце. Тя предлага широка гама от продукти: сурово овче мляко, натурален йогурт, плодови йогурти, питателен йогурт, дзадзики, прясно сирене, прясно сирене с лук, овче сирене, рикота, суроватка, фета, ванилов пудинг, ориз с мляко, мляко с конфитюр, овче гауда, агне, бечерин, синьо сирене от скалитон, сладолед, овче месо, сапуни,… За вашите приеми, десерти и ястия със сирене, можем да подготвим плато със сирена.
Франция, Bardos
Разположена в Страната на баските, компанията BASTIDARRA произвежда ръчно изработени йогурти. Тя предлага пълен асортимент от йогурти, включително йогурти от краве мляко, пастьоризирани или разбъркани, йогурти от овче мляко и овче извара. Овчата извара е типично прясно сирене от Страната на баските. Нашите крави са порода Prim’Holstein. Нашите овце са Manex с червена глава, местна порода от...
Испания, Letur
Произвеждаме екологични млечни продукти под марката El Cantero de Letur от 1990 година. Йогурт, кефир, сирене, прясно мляко, шейкове, млечни десерти. Изработени от козе, краве и овче мляко. Продукти с високо качество и екологична сертификация. Производител и на бели марки. Клиенти в голямото разпространение и специализирания канал. Продажби в цяла Испания и износ. Сертификати SHC Екологичен, IFS, BRC.
Испания, Sevilla
Компания, специализирана в продажбата на месни продукти, колбаси и сирена. Цени без конкуренция. Предлагаме формати за удобно ползване. И гарантираме качеството на всички наши продукти. Имаме телешко, говеждо, свинско, пилешко и продукти от иберийска свиня. Също така разполагаме с категория сирене с изключителен вкус, идеално за тапас и събития. Сирене Пуро от овче мляко, зряло Рейалеза Леонеса. Опитайте го, ще повторите. На ваше разположение сме чрез нашия имейл, телефон или WhatsApp. Не се колебайте да ни питате за всякакви въпроси, които имате. С уважение, Месарница Рейалеза Леонеса...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play