... съдържание на протеин и универсалност го правят основна съставка за подобряване на хранителния профил както на растителни, така и на традиционни месни продукти.
Произведен от немодифицирана пшеница, VG Titans W65-L е създаден с акцент върху устойчивостта и здравето. Този текстуриран пшеничен протеин е идеален за компании, които целят да отговорят на нарастващото потребителско търсене на вегански и вегетариански храни. Неговата адаптивност и лесно използване в различни рецепти го правят ценен компонент за разширяване на продуктовите линии и задоволяване на разнообразни диетични предпочитания.
... мека текстура, добра еластичност, хомогенно разтапяне, свойства на разтягане и лесно рязане и настъргване. Има срок на годност от 3, 6 или 12 месеца. Foodcom S.A. предлага Аналог на сирене в блокчета от 1 кг или настърган и опакован в торби от 1 или 2 кг.
Поради отличните си разтапящи свойства, Аналогът на сирене обикновено се използва като заместител на сиренето за пица и гарнитури, тъй като наподобява моцарела. Може също да се използва в сиренени продукти, които изискват по-ниско съдържание на мазнини и сол.
... солен, печен вид, така и в шоколад. Те се характеризират с деликатен, леко сладък вкус. Затова можем лесно да ги използваме както при приготвянето на сладки десерти (например, като съставка за основата на вегански торти, вкусни зърнени бисквити или популярното кашу), така и в солени ястия, напр. вкусни намазки за сандвичи или за производството на веганско сирене. Кашуто е популярна съставка в азиатски ястия като различни видове къри и биряни (индийско оризово ястие). Също така е добре да знаем, че кашуто е отличен добавка към всякакви салати, мюсли или питателна каша.
...Производим опаковки с повторно затваряне, което е добро решение за нарязани продукти или продукти на парчета с по-дълъг срок на годност, които изискват материали, позволяващи преминаването на газове. Филмът позволява запазването на вкуса и аромата. Продуктите не изсъхват твърде лесно и не оксидират, а удобното повторно затваряне предотвратява кръстосаното замърсяване и не позволява на чужди миризми да проникнат в продукта.