...Текстурирани растителнипротеини (TVP) са иновативно решение за тези, които търсят висококачествени алтернативи на растителна основа. Произведени без соя и от суровини без ГМО, TVP предлага устойчива и питателна опция за вегански и вегетариански диети. Тези протеини се изработват с помощта на уникална модулна екструдерна технология, осигуряваща високо съдържание на протеини и фибри, заедно с...
...Комплексна капсулна подготовка, съдържаща растителни ензими, които участват в храносмилането на мазнини, въглехидрати, протеини и фибри. Продуктът е подходящ за вегани и вегетарианци.
Примерна формула.
...<strong>Киноа булгур</strong> е зърнен продукт, богат на здравословни вещества благодарение на високото съдържание на хранителни вещества. Осигурява енергия за действие, тъй като представлява източник на сложни въглехидрати, които се освобождават бавно в кръвообращението. Осигурява изключително много растителнипротеини и малко мазнини. Порция неварен булгур доставя цели 12 грама протеин, 76...
... Европа, търсенето на VWG никога не е било толкова високо.
Глутенът от пшеница е отличен източник на растителнипротеини. Той също така служи като заместител на месото в вегетарианските кухни и е особено признат като заместител на месото, известен като сейтан.
Глутенът от пшеница също се използва в производството на храни за домашни любимци, както и в храни за риби, телета и прасенца.
... хора, които използват животински продукти в диетата си. Суроватъчните протеини имат най-добра биологична стойност за нашето тяло, затова те са най-популярният протеин, използван от активни хора. Суроватъчните протеини се усвояват по-бързо от другите протеини и освен това, те подпомагат мускулния растеж и ускоряват метаболизма. Хората, които не могат или не искат да консумират протеини от животински произход, се препоръчват растителнипротеини. Обикновено се използват соеви протеини (с най-висока биологична стойност според E. WHO), оризови, конопени и много други.