..." предлага приятно вкусово изживяване.
Това сирене се изработва с традиционни методи, за да се осигури най-високо качество и автентичност. Неговата универсална природа го прави любимо сред любителите на сирене, предлагайки безкрайни възможности за вкусни ястия и закуски. Богатият и солен вкус на сиренето "Trappista brick" подобрява вкуса на всяко ястие, което го прави задължително в колекцията ви от сирена.
...Гауда 48% е жълто холандско сирене, произведено от краве мляко. Името му произлиза от града Гауда в Нидерландия. Това е сирене от тип зряло (полутвърдо).
Гауда е едно от най-ценените сирена в света. Достъпно е в много различни видове, с различно съдържание на мазнини (най-популярните - 45% и 48%) и форми. Има деликатен вкус, който става по-силен с продължителността на процеса на зрялост. Гауда...
...Извършват се производствени линии за чедър сирене, масло, съоръжения за готвене на мляко и производство на кисело мляко, както и производство на всякакъв вид хранителни машини.
...Моделът ROCK 20 е полуавтоматичен резач за рязане на твърдо и полутвърдосирене.
Позволява рязане на сиренето на парчета с персонализирани размери.
Моделът Rock 20 позволява персонализиране както на размера на парчетата (например 700 г, 1-2-4 кг…), така и на типа рязане. Предвидени са следните аксесоари по заявка с цел персонализиране на рязането:
Гладко острие: подходящо за рязане на твърди...
...Ръчно изработен в Португалия от млякото на нашите крави, както всички наши сирена, нашето сирене D'Origem зрее в продължение на един месец. Текстурата му е полутвърда, а вкусът интензивен.
Тегло: 0,8 кг
Тегло: 1,2 кг...
...Servi Doryl предлага над 40 различни комбинации от решетки и перфорации, предоставяйки индивидуално адаптируеми решения за всеки вид сирене.
Формите и пресите се проектират и произвеждат по поръчка.
ВИДОВЕ СИРЕНЕ: Всички видове пресовано и полупресовано сирене: Ементал, Гауда, Вашерон и др.
РАЗМЕРИ: - От Ø 80 до Ø 800 мм - От 200x100 мм до 1000x1000 мм - Други формати по запитване
ТЕГЛО НА СИРЕНЕТО: От 200 г до 120 кг...
...Бирано сирене от Алгей; полутвърдосирене с минимум 40% мазнини в сухо вещество; парче от блока (размер на блока около 0,5 кг); вкус: остър, солен
Съдържание на мазнини: 40%
Вкус: остър, солен...
...Сирене, което съчетава богатството на пастьоризираното овче мляко с дръзкия вкус на черен пипер. С минимален период на зрялост от 120 дни, това полутвърдосирене се предлага в широки и ниски форми с тегло около 16 кг, предоставяйки богато и умерено пикантно вкусово изживяване.
Перфектно като завършек на ястие или за обогатяване на вашите ястия като подправка, Пекорино Пепато е отличен избор, за...
...Грана Падано е полутвърдосирене с защитено наименование за произход (ЗНП).
То е създадено преди почти 1000 години от цистерцианските монаси в абатството Чиаравале, които използвали зряло сирене, за да запазят излишното мляко.
Грана Падано произлиза от частично обезмаслено краве мляко от региона Грана.
Районът на Падано, разположен в долината Падано (северна Италия).
Млечните крави и зелената...
... 200 мм до 420 мм
Скорост (цикли/мин)
макс. 8 - 12 цикли/минута
Дължина на машината
в зависимост от конфигурацията
Ширина на машината
в зависимост от конфигурацията
Приложения: прясно месо, месни изделия, риба и рибни продукти, зеленчуци, паста, сирене,
сушени плодове, приготвени ястия, супи, сосове,...
...Качиорикота е зряло полутвърдосирене с цилиндрична форма, типично за традицията на млечната индустрия в Пулия. В пулийската кухня този продукт обикновено се използва настърган за подправяне на паста в типичната паста ала круджойла, но също така се консумира самостоятелно на парченца или за подправяне на салати или пици.
... компактно, еластично, полутвърдо и с цвят на слонова кост, което с узряването става все по-жълто. Дупките са със средно-фина големина, равномерно разпределени, ако е прясно, докато в зрялото сирене са по-малко и по-малки. Този продукт има сертификат за PDO (DOP).
...Ние изграждаме роботи за грижа за сирене, разработени от сиренари и нас, от 20 години. Те се използват предимно в сиренарства или зрелища на полутвърдо/нарязано сирене. Роботите работят напълно автоматично и са оборудвани с различни опционални функции. Обработват се 4 сиренета с тегло между 2.0 кг и 5.0 кг или 3 сиренета с тегло между 4.0 кг и 8.0 кг при максимална височина на сиренето от 100 мм...
Санта Гадеа е органична коза ферма в Северна Испания. Ние сме фермери и производители на млечни продукти. Семейна компания. Кръгова икономика: земеделие, животновъдство и мандра са внимателно свързани. Фермата Санта Гадеа е 100% устойчива чрез възобновяеми енергии. Нашите 1500 алпийски кози, които живеят и се разхождат във фермата, са с високо качество по отношение на здравето и генетиката. В Санта Гадеа сме посветени на органичните козе продукти от фермата: - Сирене (меко, полутвърдо, прясно...). - Йогурт. - Кефир. - Замразено извара. - Мляко от кози с дълъг срок на годност UHT. - Сапуни.
... на сирене в полутвърдо козе сирене. Освен това, Амалтея закупува количество мляко от стратегически партньори, за да отговори на търсенето, и продава ограничено количество мляко, за да изглади разликата в доставките между лятото и зимата за производственото предприятие за сирене.