Франция, Maubeuge
... в сърцето на колбасите! Тази рецепта е фин микс, който със сигурност ще очарова вашите клиенти. Съчетанието на вкус на сирене, мазнина и пилешко месо (препоръчително) ще развие в устата на клиентите несравнимо изживяване. Децата ще го обожават! Референтен номер:ART0052...
Италия, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
Франция, Laissac
... гризон в зависимост от рецептите и регионите, спазва занаятчийските традиции на предците, като включва само 3 съставки: говеждо месо, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP от Камбоджа, един от най-добрите пипери в света! Сушено месо от части на бедрото на говеда, това сушено говеждо ви предлага колбасарски продукт без нитрити и без консерванти, 100% натурално. Осолено и подправено на ръка, сушено в продължение на няколко месеца, след което нарязано и вакуумирано в стъкления си буркан. Произход: Лайсак, Авейрон Тегло: 600 г Срок на годност: 90 дни...
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Парче, произхождащо от иберийски свине, хранени в планината в продължение на 3-4 месеца с жълъди, билки и остатъци от реколтата. Изработва се ръчно с Паприка D.O. от Ла Вера (Касерес), също подправено с натурални подправки и без никакви консерванти, сол, чесън и риган. Забелязва се неговият изключителен мирис и аромат. Съставки: Лом от свинско месо от иберийски жълъд, сол, натурален аромат...
Германия, Ahrensburg
... функционални системи за преработка на месо, HoReCa и хранителни услуги, както за търговията, така и за индустрията. Hela е основана през 1905 година. Днес нашият екип се състои от повече от 600 посветени и квалифицирани колеги от различни области. С 10 локации по света, ние обслужваме над 30,000 доволни клиенти в над 70 държави. В допълнение към нашия стандартен асортимент от продукти, ние също така разработваме продукти индивидуално според изискванията на клиентите. E-Mail: b2b-international@hela.eu Тел.: +49 4102 496-0 Интернет: www.hela.eu *съгласно регламент на ЕС 1169/2011...
Германия, Hamburg
...Насладете се на нежния вкус на Chicken Paw, вкусно кулинарно съкровище, което обещава експлозия от вкусове с всяка хапка. Тези сочни лапи произхождат от най-изисканите пилета и се отличават с перфектен баланс между сочно месо и вкусна желатинова кожа. Chicken Paw е изкусно подправено и перфектно приготвено, предлагащо неустоима комбинация от текстури, която ще поглези небцето ви и ще ви накара да...
Съответстващи продукти
Пета на пиле
Пета на пиле
Други Продукти
Гъби
Гъби
Обединени арабски емирства, Dubai
...Четвъртото бедро включва както бутчето, така и бедрото. Има богат вкус и влажна текстура. Чисто, без кръвни покрития и хигиенично обработено. Тази част от пилето е най-добра за приготвяне на подправено пиле и печено пиле.
Германия, Berlin
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
Франция, Renaison
...Гиросът е уличната храна, която можете да намерите навсякъде в Гърция: сандвич в пита хляб, с подправено печено месо (или пиле, или агне традиционно), щедра доза дзадзики и свежи зеленчуци. Тази гръцка гирос смес ще ви накара да пътувате и може да се комбинира с всякакъв вид печено месо на барбекю.
Франция, Guérande
...Персите и египтяните преди 2000 години считали шалотa за свещено растение. Растение с луковица, близко до лука и чесъна, то се използва широко в кухнята, нарязано в салати или сосове като бернезе или бяло масло. Цели, задушени или конфитирани, те ще бъдат чудесно допълнение за риба, месо или фоа гра. Идеалният спътник за всички ваши рецепти с вино или просто за подправяне на ястията ви. Идеално за червени сосове, готвене на меса, задушени картофи, ястия с домати и стари супи. SKU:SGE250...
Германия, Hamburg
... Лимоново-леко с живителна острота от зелен пипер и кардамон. Тази смес е идеална за птиче месо, риба, полента и ориз, за бели бобчета, тиквички или зелен асперж. Страхотно и като основа за подправено масло, дресинги и дипове. Съставки: лимонова кора, зелен пипер, кориандър, кардамон, шизандра, лаймова кора, кориандрови листа Забележка за алергични: Може да съдържа следи от ядки, фъстъци, сусам, горчица и целина. Съдържание: 30 г в бяла метална кутия...
...Тегло на парче около 2,275 кг. Мариновано и готово за консумация, толкова нежно, че може да се разкъса (pulled = разкъсване). Американският класик от южните щати, който намира широко приложение, също и като вариант за бургер. Основна опаковка: Пакет 2,275 кг EAN: 5707196151060,5707196163391 Група стоки: 05 - Замразено месо / 200 - Замразена свинска Съставки: Свинско месо (82%), вода (13%), сол...
...Лахмаджун има типичен пикантен вкус. Той е направен от тесто, което е покрито с микс от пикантно подправено мляно месо, лук, пресни домати, пикантни чушки и магданоз. Често се приготвя в печка. Може да се яде навит катоWrap, но често се нарязва на по-малки парчета и се сервира като ястие. Преди да се консумира, обикновено се поръсва с лимон. Освен в ресторанти, той се продава и в супермаркетите...
...ДОМАШНО СУШЕНО ПОДПРАВЕНО ГОВЕЖДО (BEEF JERKY) е направено от постно говеждо бедро с 100% словенски произход, от което е премахната цялата мазнина, нарязано на ивици и след това изсушено, което предотвратява развалянето. Обикновено това сушене включва добавяне на сол за предотвратяване на развитието на бактерии върху месото, както и подправки за по-добър вкус, преди да се премахне влагата. Думата "JERKY" произлиза от charki, която идва от народния език на коренните жители на Северна Америка Quechua, което означава "сушено, осолено месо".
Белгия, Aubel
... des Prés (крави Bleu Blanc Belge), Médaillon Gourmet (предварително подправено и оформено месо), Nour (сертифицирано халал месо) и Gofresh (готова подготовка). G H L GROUPE сертифицира всички тези продукти и осигурява тяхното качество чрез различните проверки и стандарти, които спазва.
Испания, Pontevedra
... доставяме охладени и замразени продукти в Испания и Португалия. Накратко, оперираме в следните области: Внос / Локално снабдяване / Производство / Разпределение / Износ Пилешко, пуйка, свинско, агнешко, заек, яйца. Цяло / Разфасовки Съхранение / Охладено / IQF замразено Сурово / Мариновано / Подправено / Панировано / Шишчета...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play