... за почивка и др.) (по избор)
- оборудване и всички уреди (в зависимост от нуждите на клиента)
- магазин за директна продажба (по избор)
Размери:
* Ширина: 4м
* Дължина: 10 до 20м (максимум / специален транспорт)
елигибилен за директивите на CE стандарта
Преобразуване: Рязане / Опаковане / Готвене / Подготовка
Площ: 40 до 80 м²
Срок за изпълнение: 1 до 3 месеца
КАТЕГОРИИ: Всички видове...
...Компактен трион замесо и кости за търговски щанд или подготовка
Трионът замесо и кости FK 23 е изцяло изработен от неръждаема стомана и с най-добро качество на конструкцията. Ергономично и ефективно рязане и порциониране на пресни и замразени храни. Налични са множество трионни остриета, всички с бързата, лесна и безопасна система за смяна на острието на Bizerba. Подходящ за работа с лява и...
...Подготвителна маса, изработена от сатенен неръждаем стомана AISI304;
Размери на масата:
Дължина: 1200mm – 1800mm;
Ширина: 700 mm;
Височина: 850 mm;
Полипропиленов плот, неабсорбиращ, по дължината на масата;
Отвор за изсмукване;
Отводнителна решетка с резервоар за събиране;
Височина на ръба; 100 mm;
Покривни панели;
Крака, изработени от правоъгълна неръждаема стомана: 40*40*1.5mm, регулируеми по височина;
Съединения, заварени с аргон.
...Вътрешно тяло AISI 304 2B неръждаема стомана
Външно тяло AISI 304 SB неръждаема стомана
Вътрешна дълбочина: 43 см / 53 см (GN 1/1 капацитет)
35/40 кг/m3 екологично чиста изолация от полиуретан без HCFC
Цифров контролен панел
Автоматично размразяване с електрически резистор
Специално изпарение на вода (горещ газ)
Регулируеми по височина крака от неръждаема стомана
Специални системи за врати и панти
Сваляеми и лесни за почистване магнитни уплътнения
Охладителен газ без CFC: R 134 A / R 404 A
Температура на околната среда: + 43oC %65 влажност...
... др. Поради простата подготовка на пробите и леката и компактна конструкция, particuLAB е подходящ за лабораторни измервания и AT– Line измервания. С лесната за използване функция за калибриране, нашите клиенти могат да вземат спектри на устройството и да прочетат вътрешно съхранените спектри с калибрационния софтуер. Чрез тази функция нашите клиенти могат независимо или с наша помощ да разширят съществуващите калибрации или да създадат нови калибрации.
... стойност за човешкото тяло. Капсулите Amino Complex съдържат идеална комбинация от картофени и яйчни протеини, с биологична валентност 105. За сравнение: биологичната стойност на суроватъчния протеин е около 80.
Капсулите Amino Complex представляват висококачествена, безхолестеролна хранителна добавка за всяка възрастова група. Дори тези, които ядат малко или никакво месо, трябва да се уверят, че имат балансирано протеиново снабдяване.
Артикул №: 807...
...Изработен от най-избраното постно месо от нашите иберийски екземпляри, нашият "Естествен" Чоризо от свине, хранени с жълъди, представя на окото интензивен оранжево-червен цвят, който е мек на допир и с умерена твърдост, с интензивен аромат, в който паприката, използвана в неговата подготовка, се отк突ва нежно. С интензивен и пронизващ вкус, даден от иберийското свинско, което използваме в неговата изработка, нашето Чоризо завладява най-взискателните небца. Сега, нарязано в опаковка с блистер, идеално за подарък.
SKU:245003
Тегло на доставката:0.2 кг...
...
Насладете се на лесната подготовка, докато се наслаждавате на приятния аромат, който изпълва вашата кухня. От събирания с приятели и семейство до интимни вечери, тези крилца определено ще зарадват всички, оставяйки всеки да жадува за още.
... изживяване, което е едновременно утешително и разкошно.
Monte Safira се гордее с това, че запазва автентичността на португалския гювеч, като осигурява всяка хапка да бъде истинско отражение на португалските кулинарни традиции. Това ястие е перфектно за семейни събирания или специални поводи, предлагайки вкус на Португалия, който със сигурност ще впечатли. С висококачествените си съставки и внимателна подготовка, португалският гювеч е свидетелство за ангажимента на Monte Safira към отличието в традиционната португалска кухня.
...Пълнен Пуйка за Коледа.
Тази Коледа опитайте нашата Пълнена Пуйка и ще я имате у дома си за по-малко от 24 часа.
Изберете между 3 Опции и Забравете за Готвенето,
!САМО ЗА ЗАТОПЛЯНЕ И НАСЛАДА!
КЛАСИЧЕСКА
Пилешко и иберийско свинско месо, шунка, ябълка, бекон, сушени кайсии, пиперки, бадеми, маслини и гъби, всичко залято с Pedro Ximenez.
БОLETUS
Пилешко и иберийско свинско месо, иберийска шунка...
...Подготовказа общо приложение в месни продукти. Особено подходяща за месни продукти, третирани с топлина.
Нитритът е ключов компонент в консервацията на месни продукти поради своите антибактериални свойства и способността си да запазва характерния цвят на прясното месо. Когато се използва в месни продукти, третирани с топлина, това съединение помага за предотвратяване на растежа на определени...
... вас зеленчуци за купа с топла мисо супа, пълна с признатите пробиотични ползи. Други приложения включват мариноване на риба, месо или всякакви видове зеленчуци, след което да се гриловат. Това не е лек за никакво заболяване и Belbri не носи отговорност за неадекватна подготовка. Добавете чили, по ваш избор и, както винаги, се насладете.
... на рязане на месо и протеинови примеси. Въпреки алкалната реакция, е нежна към почистваните повърхности и не ги уврежда. Без мирис. Неутрален цвят. Широк обхват на действие при стандартни условия. Отлични възможности за приложение. Съдържа корозионни инхибитори. Сертифицирана от Националния институт по хигиена.
Опаковъчна вместимост: 1 литър
Опаковка: 1 L бутилка с помпа...
...Този миксер е универсален уред, който ще ви придружи в приготвянето на ястия с брашно, сосове, месо...
Той е напълно подходящ за употреба в хлебарство, сладкарство, месарство, пицарии, кетъринг и ресторанти, тъй като може да замесва както меки теста, така и твърди смеси като пица и хляб.
Предимствата на този продукт:
- Лесен за почистване
- Уред изцяло от неръждаема стомана
- Подходящ за професионална употреба...
...Професионален гастрономически уред с голям капацитет за намаляване на времето заподготовка и увеличаване на ефективността на служителите:
особено мощният 4,2 к.с. мотор обработва всичко - от нежни домати до компактно месо, импулсният превключвател, променливото регулиране на скоростта и ръчният буталец осигуряват отличен контрол, за оптимална гъвкавост, включително два различни полиакрилатни...
... приготвяне на салати или дресинги. С характерния си вкус на лесен орех, маслото има ядков и сладникав вкус. С 78% съдържание на ненаситени мастни киселини, маслото от лесен орех е с високо съдържание на полезни мазнини. Маслото се извлича от ядките на храста лесен орех. Ядките се пресоват без специална подготовка и се получава натурално масло. Освен за студена кухня, маслото може да се използва и за запържване на месо или да служи като носител на вкус в други ястия. Маслото също така се използва в масажни масла или масла за кожа. Поради високото си...
... и разтоварване на продукти. Можете да откриете допълнителни продукти като Смесители за подправки, Асансьори за зареждане на продукти, Работни маси заподготовка на месо и Ротационни транспортни колички, за да улесните операцията си. Можем да си сътрудничим, за да напреднем вашите дейности в обработката на месо.
... широка мрежа от партньори, дистрибутори и доверени агенти. Varlet се е развила, за да бъде на разположение на своите клиенти по целия свят.
Varlet е първият френски производител на машини заподготовка и преработка на риба, меса и птици.
Лидери в производството на прясно месо. Специалисти в нарязването на говеждо и птиче месо. Пълна колекция от продукти за всички нужди. Roler Summumm с продукти от най-високо качество. Голямо разнообразие от специалитети като Карпачо, Роаст Бийф, Стейк Тартар. Зимни и специални празнични продукти като Изключително нежни и пълнени пакетчета. Сезонни продукти като Подготовказа барбекю, шишчета и кебапчета; готови за бульон, здравословни и нискомаслени гами. Компания с голяма способност за адаптиране към нуждите на нашите национални и международни клиенти.
... des Prés (крави Bleu Blanc Belge), Médaillon Gourmet (предварително подправено и оформено месо), Nour (сертифицирано халал месо) и Gofresh (готова подготовка). G H L GROUPE сертифицира всички тези продукти и осигурява тяхното качество чрез различните проверки и стандарти, които спазва.
... заподготовка! Сурови или полусурови фоа гра, морски продукти и внимателно подбрани варени меса, както и готови за сервиране ястия, предястия и десерти, нашият избор ви предлага широка палитра от възможности. LE DELAS: това е най-доброто от Рунжис под един покрив с хранителен магазин, замразени храни, млечни продукти-сирена, търговец на едро замесо в Рунжис, оборудван с работилница за рязане по...
Риско е специализирана в доставката на машини и системи за хранителната индустрия, по-специално за обработка на месо. Производството на Риско включва широка гама от вакуумни пълначки за колбаси и деликатеси, пълначки с пълен вакуум за шунка, зрели продукти и мортадела, линии заподготовка като месомелачки и миксери, системи за мляно месо в контейнери, системи за оформяне на бургери и кюфтета...
... е на ваше разположение, за да преобразува месото в желаната от вас подготовка: стекове, колбаси, пастети и др. От фермата до нашите заведения, нашият собственик сам избира качественото месо, което ще намерите в чинията си. Именно това качество е причината PG Vian да бъде признат за сериозен в областта на безопасността и качеството на продуктите си. Потребителят не се е заблудил. Той опитва и се връща.
Бояудери Систерона, основана през 1985 г., е компания за производство на храни. Специалността ѝ е традиционната подготовка на първокласни черва, като производството на пити паки, овчи черва, свински черва и говежди черва, …
Благодарение на своето майсторство, традиционните ѝ продукти са признати за своите вкусове.
Компанията VARACHAUX е основана през 1968 година. Това е малка и средна предприятие, специализирано в междинни хранителни продукти (PAI) на основата на месо. Ние се снабдяваме от кланици и цехове за разфасовка във Франция и Европа и предлагаме нашите продукти на индустриите за готови ястия и обществено хранене. Нашата дейност е индустриалната подготовка на сурови и готвени месни продукти за...
... сертифицирана според стандартите NP EN ISO 9001 (Подготовка и преработка на прясно и замразено месо: Свинска порода (Черна свиня, Бяла свиня) и Овча порода. Производство на традиционни колбаси от Алентежо (Черна свиня, Бяла свиня) и други колбаси) и IFS FOOD, с марка за безопасност L-301. Работи от повече от три десетилетия, разполага с едни от най-модерните съоръжения в страната за преработка на месни продукти, ние сме специалисти по традиция. SEL има над 10 различни международни и национални награди.