... за почивка и др.) (по избор)
- оборудване и всички уреди (в зависимост от нуждите на клиента)
- магазин за директна продажба (по избор)
Размери:
* Ширина: 4м
* Дължина: 10 до 20м (максимум / специален транспорт)
елигибилен за директивите на CE стандарта
Преобразуване: Рязане / Опаковане / Готвене / Подготовка
Площ: 40 до 80 м²
Срок за изпълнение: 1 до 3 месеца
КАТЕГОРИИ: Всички видове...
...Този миксер е универсален уред, който ще ви придружи в приготвянето на ястия с брашно, сосове, месо...
Той е напълно подходящ за употреба в хлебарство, сладкарство, месарство, пицарии, кетъринг и ресторанти, тъй като може да замесва както меки теста, така и твърди смеси като пица и хляб.
Предимствата на този продукт:
- Лесен за почистване
- Уред изцяло от неръждаема стомана
- Подходящ за професионална употреба...
... широка мрежа от партньори, дистрибутори и доверени агенти. Varlet се е развила, за да бъде на разположение на своите клиенти по целия свят.
Varlet е първият френски производител на машини заподготовка и преработка на риба, меса и птици.
... заподготовка! Сурови или полусурови фоа гра, морски продукти и внимателно подбрани варени меса, както и готови за сервиране ястия, предястия и десерти, нашият избор ви предлага широка палитра от възможности. LE DELAS: това е най-доброто от Рунжис под един покрив с хранителен магазин, замразени храни, млечни продукти-сирена, търговец на едро замесо в Рунжис, оборудван с работилница за рязане по...
Бояудери Систерона, основана през 1985 г., е компания за производство на храни. Специалността ѝ е традиционната подготовка на първокласни черва, като производството на пити паки, овчи черва, свински черва и говежди черва, …
Благодарение на своето майсторство, традиционните ѝ продукти са признати за своите вкусове.
Компанията VARACHAUX е основана през 1968 година. Това е малка и средна предприятие, специализирано в междинни хранителни продукти (PAI) на основата на месо. Ние се снабдяваме от кланици и цехове за разфасовка във Франция и Европа и предлагаме нашите продукти на индустриите за готови ястия и обществено хранене. Нашата дейност е индустриалната подготовка на сурови и готвени месни продукти за...
...охладени витрини, хладилни камери и охладителни шкафове. Не забравяйте и оборудването заподготовказа професионални кухни, като резачки за зеленчуци, приготвяне на тесто, месо, сладкарство и хлебарство. Нашите продукти са идеални за ресторантьори, закусвални, бързо хранене, хлебарници, сладкарници, кафенета, барове, хотели и столови.
Европейски лидер в сушенето по поръчка, сушенето чрез атомизация, вакуумното сушене, капсулирането, оборудването заподготовка преди сушене и гранулирането, LIS (LESAFFRE INGRÉDIENTS SERVICES) е активен в целия сектор на живите организми: предимно растителен, животински, биотехнологии, с изключение на продукти, които не са с хранителен клас (химически) и продукти, съдържащи свинско месо. LIS...
...Основната дейност на компанията VALIA е индустриалната подготовка на замразени хранителни продукти на базата на птици, риба, сирена и меса. Независима и иновативна МСП в хранителната индустрия, ние проектираме, произвеждаме и предлагаме готови, нарязани, замразени IQF продукти с високо качество и "по поръчка" за професионалисти (индустриални и CHD). От 1986 г. ние постоянно се адаптираме...
... производствени обекти.
CECIA е инженеринг, специализиран в агро-хранителния сектор от 25 години. Компанията предлага консултации и решения за процеси и строителство с множество приложения: Месо (кланници, месарници, работилници за рязане и подготовка на поръчки), мляко (млекопреработвателни предприятия, сиренарии, сушене), риба и морски продукти (риболовни пристанища, единици за преработка и...