...рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад.
Съставки: Иберийска палетаБелота, сол
Тегло: 1,400 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад.
Тегло: 1,400 кг
Съставки: Иберийска палетаБелота, сол...
...Палети, произхождащи от иберийски свине, отглеждани на свобода в екстремадурските дехеси, хранени изключително с жълъди по време на сезона на жълъдите. Палета с узряване над 24 месеца.
Изключителният вкус на иберийското с жълъди в по-малък формат.
ОТ 1983
Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество.
Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на м...
Ниньо Мануел е семейна компания, посветена на търговията с всички продукти от иберийска свиня. Намираме се в местността Арасена, разположени в сърцето на Сиера де Арасена и Пикос де Ароче (Уелва), което ни позволява да се възползваме от отличните условия, за да постигнем нашите продукти с неоспоримо и неповторимо качество.
В Ниньо Мануел нашите иберийски продукти се изработват от свине от иберийс...
... традиционен начин с въздуха на Природния парк Сиера де Арасена и Пикос де Арохе за период от минимум 24-36 месеца. Грижата и вниманието, които влагаме в нашия Хамон Хабуго, ни позволяват да го предложим на ваше разположение с точното ниво на узряване. Също така предлагаме иберийски хамон от хранилка, иберийска палета от белота, иберийска лумба, екстра моркон от лумба, иберийски чоризо, иберийски салчичон и нарязани иберийски колбаси. Свържете се с нас по този начин и ще ви обслужим без забавяне.