...Сортове: Ниелукко 40%, Сира 40%, Шиакарелу 20% -
Сол: Гранитни арени на хълмове
Беритба: ръчна
10 000 бутилки.
Винификация: частично отстраненигроздове, терморегулирана иноксова ферментационна цистерна
Студена мацерация преди началото на ферментацията 4 до 5 дни. Повишаване на температурата и добавяне на мая.
Ферментация при 24 до 28°C. Ежедневно разбъркване и аерация.
Мацерация 4 до 8 седмици в зависимост от сортовете за тази реколта. Изцеждане и пресоване.
Отлежаване: 30 месеца върху фини утайки без сулфити. Разливане в бутилки февруари 2023.
ARFOC – ние сме многопрофилна компания, която координира различни услуги и продукти в различни държави. Компонентите, на които акцентираме през 2023 г., са: търговия с химикали (вижте брошурата); търговия с вина (вижте брошурата); управление на бизнеси (вижте брошурата).
Относно търговията с химикали, нашият екип може да гарантира достъп до най-добрите решения за крайния клиент не само по отноше...
...Тази ракия с регулирана географска индикация (РГИ) се получава чрез дестилация на гроздови остатъци от отстраненигроздове, произхождащи изключително от лозята на Шампан; Тя има алкохолно съдържание от 40°.