...По време на обработката на пшеницата, системата е проектирана да подава вода в пшеницата. Полумеханичната система се монтира на принудителни печки запечене или на винтови хелозони с вътрешно изтичане. Водата, която ще бъде подадена в системата, първо се пречиства през филтър, а сензорът, който улавя потока на пшеницата, подава предварително зададеното количество вода, като отваря соленоидния...
...Прах от мащерка HT е подправка, обработена при висока температура, с топъл, подобен на индийско орехче вкус, предлагаща леко по-деликатен и ароматен профил. Тази подправка е перфектна за подобряване на печива, сосове и подправкови смеси, добавяйки уникална дълбочина и аромат на разнообразие от ястия.
...Гроздето е отлична алтернатива на пастата, картофите или ориза. Естествено, протеинът от елда не съдържа глутен, но все пак притежава лепкави свойства. Това го прави често добавка към безглутеновия хляб. Елдата се произвежда от зърна, които се подлагат на печене. Това се прави основно, за да се придаде нов, интересен аромат. Суровата елда може да се смели в мелница и така полученото брашно се...
...– Брашно с добра консистенция и висока способност за хидратация, коригирано с антиоксидант и ензими.
– Препоръчва се за процеси с високо натоварване за тестото, особено за производството на малки хлябове (бижу, бебета, вианини и корички) и замразени и охладени теста.
...Тази красива златиста брашно се смели традиционно на каменна мелница, като се добавя местна пшеница с високо съдържание на протеини, за да се подобри печенето на хляб.
Брашното от ечемик обикновено може да се използва в крепове или в нормално печене, където можете да замените до 30% от пшеничното брашно с ечемично.
Брашно от ечемик 5кг...
...Тапиоковото нишесте се отличава с това, че увеличава вискозитета на продукта, без да го оцветява. Свойствата на тапиоковото нишесте са много сходни със свойствата на картофеното нишесте. То се използва в много безглутенови рецепти запечене, за да направи ястието да изглежда по-добре или за да се постигне златиста коричка. Смилането с камъни ни позволява да запазим естествения балансиран състав на зърната, което прави възможно понижаването на гликемичния индекс - важен показател за тези, които се грижат за здравето си.
Тегло: 300 г...
...% Мансаниля Касерена.
Мек зехтин, с баланс между горчивина и пикантност.
Характеризира се с деликатен плодов вкус, с нотки на банан – киви и зелена домат.
Освен това, аромати на зеленчуци, включително артишок и прясно нарязана трева.
Препоръчва се за вашите риби, карпачо, салати и сурови зеленчуци, ястия на фурна или на пара, както и запечене и вашите майонези.
Метален бидон 3L.
Наличен също в метален бидон 5L или стъклена бутилка 500ml.
... опаковане, както и с машини запечене и смилане на семена, нашите съоръжения включват малка индустриална мелница, подходяща за производство на безглутенови семена.
В допълнение към бизнеса с ядки, ние сме основен играч в индустрията на 100% премиум плодови сокове, специализирани в директни сокове и премиум сокове, които не са произведени от концентрат.
Допълнително разширявайки нашия асортимент...
...работещи с пресни зърна.
От въвеждането на биозаконодателството на ЕС през 1991 г., Deffland Backtechnik беше първият доставчик на напълно биологичната смес запечене на хлебчета Ökoback Plus, която също така се използва с удоволствие от биологичните хлебари.
Традиционно, спелтата е най-важната тема на Deffland Backtechnik. Ние разработваме най-добрите рецепти за спелта и познаваме всички трикове...
... Германия.
Студено пресованото масло от гроздови семена и брашното от гроздови семена също така образуват основните съставки за цялата гама от продукти с гроздови семена, към която принадлежат и паста от гроздови семена, песто от гроздови семена и нашата популярна смес запечене на хляб с гроздови семена.
В допълнение към нашите продукти от гроздови семена предлагаме и разнообразие от био суперфуд...
...Кампотрigal е мелница, която се занимава с производството, разпространението и експорта на висококачествени пшенични брашна запечене. Предлагаме широка гама от брашна, като: брашно "Екстра" (богато на глутен и много разтегливо, подходящо за продукти с високо качество, чуроси, пори и виенски хляб); брашно "Виена" (подходящо за бързи процеси на печене, виенски хляб или флама и ръчно приготвени...
... торти, вафлена производствена линия, линия за рязане на фъстъчени барове, крокан машини, машина за рязане на фъстъчени барове, локум котел, машина за рязане и завъртане на козинаки, машина за рязане на печени ядки, машина за рязане на турски локум, лента за рязане на локум, машина запечене на фъстъци, машина за готвене на локум, мелницаза захарен прах, шоколадова топка миксер, шоколадово...
...както и смеси от брашна и семена. Предлагаме ви брашна запечене на едро или в торби от 25, 5 и 1 кг. Можем също така да разработим смеси по поръчка. Нашите брашна произхождат от разумно земеделие в кратки вериги. Всъщност, работим с регионални земеделци, които доставят директно своите зърна в нашата мелница. Видовете зърна се избират в сътрудничество с тях. Те се селектират в зависимост от технологичните им качества и способността им да бъдат отглеждани с уважение към разумното земеделие.