KASAG е средно голямо индустриално предприятие в Лангнау в швейцарския Емментал. От 1929 г. компанията предлага работни места за квалифицирани специалисти в региона. В тази живописна хълмиста местност в кантон Берн не само че се произвежда световноизвестният сирене с дупките, но тук също така работят множество иновативни компании, които имат отлична репутация на глобално ниво. KASAG е една от тях.
...Приготвянето на фибри от черна касис е насипен прах с равномерна, лесно разпадаща се консистенция (малки бучки са допустими). Цвят тъмен червен. Вкусът и мирисът са характерни за черната касис, без чужди миризми и аромати.
Приложение: Приготвянето на фибри от черна касис може да се използва като заместител на сгъстяващи вещества за производството на мармалади и конфитюри.
...Гуарова смола (E410) се извлича от семената на дървото на гуар. Тя е напълно разтворима в гореща вода и образува гелове в студена вода. Поради тази причина се използва като сгъстител. Освен това може да се използва и като стабилизатор. Гуарова смола е общо одобрена за хранителни продукти и често се среща в конфитюри, мармалади, желета, хлебни изделия, консерви от плодове и зеленчуци, както и в сладолед и млечни напитки.
Качествени характеристики на BIOFITURE:
•70% съдържание на плодове
•Използва се само плодове от клас 1A
•Плодовете са само от европейски био-фермери
•Само 44% общо съдържание на захар
•100% био-захар
•Био-лимонов сок концентрат вместо лимонена киселина
•Без добавки на аромати и оцветители
•Без консерванти
•100% без ГМО и алергени
•100% опаковка без PVC
Независимо дали имате нужда от 10 или 1000 ...
...Полилаб е пълната лаборатория за трансформация на агро-хранителни продукти. Идеален за обработка на домати (сосове, подправки), плодове (мармалади и конфитюри), мариновани продукти, пастети и ризото.
Като Temas Grup Export Partners, ние сме експерти в помощта на бизнеса да успее на глобалния пазар, като намираме нови клиенти за износ, създаваме потенциални клиенти и разработваме стратегии за износ. Нашите внимателно проектирани услуги осигуряват уникално и ефективно изживяване за вас, нашите ценни клиенти. С нашия опит в областта на митниците, логистиката и външната търговия, ние увеличаваме п...
...Стъклен буркан с ръбове, или буркан за конфитюр, се характеризира с изразителни ръбове.
Независимо дали става въпрос за ягоди, кайсии или къпини, с капацитет от 340 мл и капачка TO 82, този буркан ще запази по най-добрия начин всички ваши конфитюри, мармалади и други желета. Той може също така да служи като контейнер за мед.
Референтен номер: 340T82
мЛ: 340
Диаметър: 86
Височина: 79
Тегло (г): 160
Опаковка: Палета от 3 887
Тип капачка: TO 82...
...ЕДИН ПРОСТ И БЪРЗ ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА САСТАВКИ, ПАТЕ, ГОТВЕНИ САСТАВКИ, МАРМАЛАДИ, КОНФИТЮРИ, ПЮРЕТА И Т.Н. ВЪТРЕ В НЕРЪЖДАЕМА СТАЛА ВАНА НА ЛОПАТКИТЕ, КОИТО СА ПЪЛНОСТНО СВАЛЯЕМИ С РАШКАТЕЛНИ ЛОПАТКИ ОТ МАТЕРИАЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА КОНТАКТ С ХРАНИ, СЕ СМЕСВАТ ПЕРФЕКТНО ВКЛЮЧЕНИТЕ ПРОДУКТИ.
ТАЗИ МАШИНА ПОЗВОЛЯВА СЪЗДАВАНЕ НА ДЕПРЕСИЯ ВЪТРЕ В ВАНАТА С ЦЕЛ ДА СЕ ПОЛУЧИ СИСТЕМА ЗА ГОТВЕНЕ С...
Ние сме постоянно растяща и уникална компания, която се специализира в импорта и маркетинга на чуждестранни продукти на немския пазар. По-специално, бихме искали да представим на немския пазар нашите родни продукти като вина, спиртни напитки, сладкиши, подправки, деликатеси и много други специални продукти от Грузия.
Ние придаваме голямо значение на удовлетвореността на клиентите и високото качес...
От години опит в услугите за внос и износ и брокерство за множество компании, можем да осигурим и консултираме, както и да се погрижим за почти всички хранителни продукти, необходими за конкретния бизнес или частно лице/сектор. Поради това, Soledòr реши да раздели цялото разнообразие от продукти, които могат да бъдат осигурени, на само няколко, от които винаги са занаятчийски и необходими за ежедн...
От много млади и страстни към гастрономията, с опит, иновации и разработване на нови модели и гастрономически техники, семейството Полонио и Лопес основава компанията Sabores de Anabel Gastronomía y Catering sl, семейна компания от 2010 г., фокусирана върху производството на конфитюри, сосове, зеленчуци в зехтин, сладко от портокал, зеленчукови консерви, плодове в сироп, шоколадови бонбони с плодо...
Частно етикетиране и производство.
Ние сме вашият компетентен партньор за индивидуалното разработване на храни в стъклени консерви и сладкарски изделия.
Ние ви предоставяме пълно обслужване от разработването на рецепти до производството и опаковането на вашия продукт под вашата марка. Освен това можем да опаковаме вашите продукти в Doypacks. Продуктите могат да бъдат предоставени и от вас.
Наше...
CaterPoint.de е надеждният партньор за снабдяване на офис кухни, конферентни зали и всички други области, в които искате да предложите на своите гости и клиенти чаша кафе.
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, е производител и дистрибутор на пастети и намазки в монодози и стерилизирани кутии.
И използвайки най-доброто от екстремадурската дееса, ние също така предлагаме на вашата маса нашите шунки, палети, колбаси и меса от иберийска свиня.
Произвеждаме широка гама от продукти за сектора на ресторантьорството. Всеки ден хиляди хора в училища, болници, хотели, ...
Вашата причина за щастие.. Като семейство на Sultan Pestil, нашата цел е да бъдем водещи в сектора на Pestil и Köme на пазара в Турция и света, предоставяйки услуги като корпоративна компания с най-съвременна технология. В епохата, в която екологичният баланс на света е в много чувствителен момент, хранителният сектор се е превърнал в най-важната и отговорна икономическа дейност. Внасянето на ново...
...6 стъклени WECK Bobine ® 200 мл с капаци от стъкло и свързващи елементи (не включва клипсове)
Прекрасни стъклени бутилки за консерви на марката Weck, оригинали с формата на спирала или пясъчен часовник.
Диаметър: 60 мм.
Капацитет: 200 мл
Перфектни за вашите сосове, мармалади, кули, домашна майонеза, намазки и др... или за вашата презентация на основи.
Ние сме отдадено дизайнерско студио, което има за цел да предоставя иновативни идеи и креативни средства за цялостната презентация на всеки бизнес.
Прилагането на работен процес, основан на директна комуникация и стъпка по стъпка ръководство, ни позволява да се ангажираме лично с реализирането на специализираните изисквания на всеки проект, независимо от размера на бизнеса, който се обръща към на...
От 1980 г. компанията Confit de Provence се утвърди на френския пазар на конфитюри, предлагайки на клиентите си първокласно суровини, уникално ноу-хау и качествено обслужване.
Днес компанията произвежда над 1500 тона биологични, облекчени и традиционни конфитюри всяка година за множество регионални, национални и международни марки, разположени в голямо търговско разпространение или в специализира...
...Кореноплодът е открит от инките. Поради сходството си, дълго време е наричан перуански моркови. В Европа той е бил дълго време храна за бедните. Но вкусът и хранителната му стойност днес го издигнаха до любимците на висшата кухня. Сушен корен от пастърнак се използва като съставка за сладка и мармалади, както и запържен с лук за супени подправки, настойван за приготвяне на напитки.
Използва се...
...Красиви стъклени буркани за консервиране от марката Weck, с оригиналната си спирална форма или форма на пясъчен часовник.
Диаметър: 60 мм.
Капацитет: 200 мл
Перфектни за сосове, мармалади, дресинги, майонеза, намазки и др., или за вашата презентация на чинии.
...Стъклени буркани WECK®. Бурканите Weck са налични в Испания! WECK® предлага система за съхранение на храни, която е световен стандарт от девет десетилетия, защото е лесна, безотказна и икономична. С този херметичен стъклен буркан и капака му, гуменото уплътнение и двете неръждаеми скоби, имате всичко необходимо за съхранение на храни (мармалади, винегрети, ароматни масла, туршии…) или просто за съхранение, защото са прозрачни, обширни и лесни за подреждане.
La Truscia, млада и динамична компания от Сицилия, има за цел да стане отправна точка за търговци на едро и частни лица в търсенето на типични сицилиански ръчно изработени продукти, характеризиращи се с изключително високо качество на производството и изработката. La Truscia възниква от желанието да се запазят и поддържат гастрономичните традиции на Сицилия и да се споделят вкусовете и ароматите н...
Тази сладка история започва с основаването на Ганик Шекерлеме от Шекерджи Хаджи Али в родния му град Искълип. Оттогава Ганик Шекерлеме е място, където сладкиши се произвеждат безопасно и прецизно. Когато е било избрано името, Ганик е предпочетено заради значението му в Искълип: "Да бъдеш пълен с храна." От 1953 година до днешния ден, второто поколение, което пое от Шекерджи Хаджи Али, подобри комп...
Произвеждаме конфитюри, мед, халва, крем от лешници с какао, меден сироп и захарен сироп в собствената си фабрика в Анкара, Турция. Искаме да направим бизнес с вас, за да изнасяме много вкусни и много висококачествени турски продукти във вашата страна или регион. Можем да произвеждаме във всякакъв вид опаковки и тегло и да поставим вашия частен етикет, ако желаете. Опаковането може да бъде в стъкл...
... хранителни вещества. Смокините имат слабително действие и съдържат много антиоксиданти.
Сушените смокини се консумират в световната кухня в много различни форми, като съставка в хлебни изделия, в конфитюри, мармалади или в много сладкарски изделия.
...BM30 TOP позволява използването на почти всички методи на готвене, особено с вакуум, идеален за производство на висококачествени конфитюри и мармалади, които позволяват продуктът да се готви при 60°C и за много по-кратко време, запазвайки органолептичните свойства, вкуса, аромата и цвета на използваните плодове, без добавяне на пектин или захар. Освен това, той позволява стерилизация на всякакви...
... помага на месото да запази сочния си червен цвят. Освен това, хранителната индустрия го използва с удоволствие за консерви, смеси за печене, хляб, месни изделия, консервирани плодове и зеленчуци, плодови сокове и нектари, конфитюри и мармалади, както и в бира и вино.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Хранителна маркировка: E 301
Производство: Натриев аскорбат се синтезира синтетично от аскорбиновата киселина.