...Полилаб е пълната лаборатория за трансформация на агро-хранителни продукти. Идеален за обработка на домати (сосове, подправки), плодове (мармалади и конфитюри), мариновани продукти, пастети и ризото.
...ЕДИН ПРОСТ И БЪРЗ ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА САСТАВКИ, ПАТЕ, ГОТВЕНИ САСТАВКИ, МАРМАЛАДИ, КОНФИТЮРИ, ПЮРЕТА И Т.Н. ВЪТРЕ В НЕРЪЖДАЕМА СТАЛА ВАНА НА ЛОПАТКИТЕ, КОИТО СА ПЪЛНОСТНО СВАЛЯЕМИ С РАШКАТЕЛНИ ЛОПАТКИ ОТ МАТЕРИАЛ, ПОДХОДЯЩ ЗА КОНТАКТ С ХРАНИ, СЕ СМЕСВАТ ПЕРФЕКТНО ВКЛЮЧЕНИТЕ ПРОДУКТИ.
ТАЗИ МАШИНА ПОЗВОЛЯВА СЪЗДАВАНЕ НА ДЕПРЕСИЯ ВЪТРЕ В ВАНАТА С ЦЕЛ ДА СЕ ПОЛУЧИ СИСТЕМА ЗА ГОТВЕНЕ С...
От години опит в услугите за внос и износ и брокерство за множество компании, можем да осигурим и консултираме, както и да се погрижим за почти всички хранителни продукти, необходими за конкретния бизнес или частно лице/сектор. Поради това, Soledòr реши да раздели цялото разнообразие от продукти, които могат да бъдат осигурени, на само няколко, от които винаги са занаятчийски и необходими за ежедн...
...6 стъклени WECK Bobine ® 200 мл с капаци от стъкло и свързващи елементи (не включва клипсове)
Прекрасни стъклени бутилки за консерви на марката Weck, оригинали с формата на спирала или пясъчен часовник.
Диаметър: 60 мм.
Капацитет: 200 мл
Перфектни за вашите сосове, мармалади, кули, домашна майонеза, намазки и др... или за вашата презентация на основи.
...Стъклени буркани WECK®. Бурканите Weck са налични в Испания! WECK® предлага система за съхранение на храни, която е световен стандарт от девет десетилетия, защото е лесна, безотказна и икономична. С този херметичен стъклен буркан и капака му, гуменото уплътнение и двете неръждаеми скоби, имате всичко необходимо за съхранение на храни (мармалади, винегрети, ароматни масла, туршии…) или просто за съхранение, защото са прозрачни, обширни и лесни за подреждане.
La Truscia, млада и динамична компания от Сицилия, има за цел да стане отправна точка за търговци на едро и частни лица в търсенето на типични сицилиански ръчно изработени продукти, характеризиращи се с изключително високо качество на производството и изработката. La Truscia възниква от желанието да се запазят и поддържат гастрономичните традиции на Сицилия и да се споделят вкусовете и ароматите н...
...BM30 TOP позволява използването на почти всички методи на готвене, особено с вакуум, идеален за производство на висококачествени конфитюри и мармалади, които позволяват продуктът да се готви при 60°C и за много по-кратко време, запазвайки органолептичните свойства, вкуса, аромата и цвета на използваните плодове, без добавяне на пектин или захар. Освен това, той позволява стерилизация на всякакви...
... това, което ние, все пак, произвеждаме за собствено потребление? Конфитюри, мармалади, плодови сокове, сосове и т.н. За да съчетаем "домашно приготвено" и пълна хранителна безопасност, ние се оборудвахме с модерна многофункционална машина 4.0, която, готвейки на ниски температури, запазва органолептичните характеристики на нашите продукти, освен вкуса и цвета. Освен това, иновационните етапи на...
... консерванти, и екстра конфитюри, приготвени с плодове както от конвенционално, така и от биологично земеделие.
Типични калабрийски продукти от стари рецепти. Продажба на едро и дребно в цяла Италия. Така можем да ви предложим както за конвенционалната линия, така и за биологичната линия само най-добрите плодове: конфитюри и мармалади, конфитюр от чушки, конфитюр от червени лук от Тропея I.G.P. Калабрия, екстра конфитюр от череши, екстра конфитюр от ягоди. Освен това Калабрия & Калабрия на Сириани е специализирана в производството и опаковането на мармалади.
... производствената лаборатория ежедневно се произвеждат сладкарски изделия и печива, типични за Пиемонт, като Baci di Dama, Торта от лешници, Krumiri, Brutti ma Buoni... за да споменем само някои. Сред специалитетите от Пиемонт се произвеждат също Bagna Cauda с Лешниково масло, с Орехово масло или в класическата версия с зехтин, типични консерви от Пиемонт като giardiniera, освен конфитюри, мармалади и...
... бъдещето, страстта и иновацията.
Секторите, към които компанията се насочва, варират от винопроизводството (подслаждане, обогатяване и пенливост) до хранителната индустрия (мармалади, сладолед, тестени изделия) и от козметиката (премиум натурални козметични продукти) до нутрацевтиката (декстроза и фруктоза за хранителна добавка).
Сред предлаганите продукти:
кристализирана захар от грозде...
... се преоткрият автентичните вкусове и средиземноморските аромати на цитрусовите мармалади и на органичните и типични плодови конфитюри: ябълки, круши, ягоди, както и червен лук от Тропея, смокини и чили.
... гастрономически продукти • Бели сосове • Бели сосове с трюфел • Сосове и рагу от домати • Ароматизирани масла и масла • Консервиран трюфел на филийки и смлян • Стерилизиран трюфел за производители на колбаси и сирена • Конфитюри и мармалади • Подаръчни/коледни опаковки. НОВО: Ароматизирана спрей сол -70% натрий. НОВО: Перли (кавиар) от трюфел Внимателно подбираме нашите суровини, в съответствие с...
... разказва на FreshPlaza Пино Ла Роза, търговският директор на семейната компания Агрипантел.
От 1994 г. Агрипантел произвежда около 200 гастрономически специалитети, вдъхновени от истинската сицилианска традиция, особено от региона Трапани. Постоянното търсене на съставки и внимателните гастрономически комбинации от народната традиция са предпоставка за качеството на цялото производство. Каталогът се допълва с сосове и подправки, пастети и подправки, конфитюри и мармалади, сушени плодове с интензивен вкус и неповторим аромат.
Есенции от Сицилия и Типични Продукти: Маслини, Зехтин Ночелара дел Беличе, Биологичен Мед, Вино ДПП ИГП, Оригано, Каперси, Пасито Зибиббо от Пантелерия, Мармалади и Конфитюри, Черен Хляб от Кастелветрано, Вастедда Беличина, Пекорино, Плодове Марторна, Сушени Домати, Чесън от Нубия, Патé Бузиате, Сол Трапани, Амаро Селинунте. Всички местни и традиционни продукти с Качество и Натурален Вкус.
... които мама остава най-добрата готвачка, а традицията - най-доброто вдъхновение. Затова в техните буркани с масло ще намерите типичните продукти от Чиленто, приготвени по рецепти от ястията на Средиземноморската диета. Техните типични кампански продукти, консервирани в масло, оцет и саламура, са специалитети с изискан вкус, но за консумация без формалности. Мармалади, сосове, консерви, сосове...
Производство и разпространение на висококачествени типични сицилиански продукти: можете да намерите арancini, каноли, сирена, брашно и паста от стари зърна, консерви, маслини и екстра върджин зехтин, конфитюри и мармалади, мед, бадеми, шамфъстък, шоколад от Модика, вина, амари, ликьори и много други специалитети.