...Чистота:
100% чист магданоз, по-малко от 0.5% стъбла, почистен с машини, без чужди вещества
Опаковка:
20кг в полипропиленови торби или хартиени торби по заявка
Магданозът е универсална подправка, която се използва широко в различни кухни по света. Неговият свеж, леко пикантен вкус го прави отличен гарнитура и съставка в салати, супи и сосове. В Caliph Trade предлагаме магданоз от най-високо...
...Екстрактите от магданоз придават пикантни, зелени и билкови нотки на солените ястия. Те са особено подходящи за солени вкусове и могат да се използват за кулинарни храни като сосове, маринати или смеси от зеленчуци.
Козметика
В козметиката, екстрактите от магданоз се срещат в продукти, използвани за грижа за лицето.
... сосове – от бившето просто супено растение се е развило международно популярно подправка.
Магданозът придава почти на всички солени ястия балансиран основен вкус. Студените ястия като салати, яйца, сурови зеленчуци и дипове на основата на извара, крема сирене или йогурт получават с малко магданоз пикантно-свеж завършек. Но и топлите ястия като светли сосове, рибни приготвяния, птици и плънки за печене също.
...Смес от сушени зеленчуци, в която влизат: морков, пастернак, целина, лук и магданоз. Много ароматна, без добавена сол или консерванти. Придава на ястията уникален вкус и аромат. Необходима добавка в всяка кухня. <strong>Състав: </strong>морков, пастернак, целина, лук, магданоз <strong>Употреба</strong>Смеската трябва да се добавя към всякакви супи и сосове, да се готви от 10 до 15 минути. <strong>Забележки</strong>Не съдържа сол, захар, консерванти и натриев глутамат.
...Горчицата с чесън и магданоз е горчица с характер и съответстващи вкусове, която е много ценена в средиземноморската кухня.
Тя е истинско удоволствие в комбинация с гриловани ястия (месо и риба) и със салати.
Съставки: Вода, семена от горчица, оцет, сол, чесън 0,5%, магданоз 0,4%, шалот, подправки, натурални аромати, консервант: натриев бисулфит.
Съществува и в кофа от 1,1 кг.
...• Гелеви сосове на солена и сладка основа в кубчета IQF с размери 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 или 12x12x12 мм
• Масла и подправки в кубчета IQF с размер 8x8x8 мм
ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Готови за употреба
• Възможна адаптация на устойчивостта на студени обработки и текстурата при нагряване
ПРИЛОЖЕНИЯ
• Маркиращи за колбаси, кайма, нъгети…
• Топинги за пица
ОПАКОВКА
• Чанта от 10 до 15 кг
• Картон от 10 кг
СЪХРАНЕНИЕ
• 12 до 18 месеца при -18°C
НЯКОЛКО ПРИМЕРА ЗА РЕЦЕПТИ
• Чесън / магданоз
• Кетчуп
• Домат
• Мексикански
• Къри
• Горчица
• BBQ
• Сирене...
...Съставки: Чушка, Лук, Пипер, ГОРЧИЧНО СЕМЕ, Мащерка, Кимион, Чесън, Магданоз, Морска сол
Използване: Чевапчичи, Шиш, Печене, Сосове
Сега можете да използвате нашата "Подправка за чевапчичи" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
...Биологичен персилад "Прованс д'Антан" от Аракел, етикет AB
Истинска провансалска рецепта за подправяне на вашите зеленчуци и всички сосове за гарнитура към вашите топли или студени ястия.
Съвет: смесете 1 супена лъжица биологичен персилад във вашата винегрет.
Съставки: био босилек 45%, био чесън 40%, био магданоз 15%. Продукт от 1-ва категория, пресяван 3 пъти, в красивата си декорирана кутия.
Метална кутия
Нетно тегло 18гр...
... гранулация гарантира незабавна разтворимост, за уникален и неповторим вкус.
Идеален за отлични бульони, може да се добавя и към супи или сосове.
За да получите приятен биологичен зеленчуков бульон, разтворете 4 г от Биологичния Зеленчуков Гранулат Bauer (1 чаена лъжичка) в 250 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Продуктът може да се добавя към храните (супи, минестрони, сосове, рагу, меса, риби, ризото, яйца и др.) по време на готвенето.
...Кориандърът е ароматно растение от семейството на чадърите. Обикновено се нарича "арабски магданоз" или "китайски магданоз".
Известен от древността – евреите го използвали за ароматизиране на своите питки, а римляните за консервиране на месото си – кориандърът е бил въведен в Англия от римляните, откъдето по-късно се е разпространил в Америка.
Това е едногодишно или двугодишно растение, което...
...Пилешкият бульон на Кухарек е идеалната основа за всякакъв вид супи, сосове, гювечи или печива. Съдържащата се в пилешкия бульон на Кухарек смес от внимателно подбрани зеленчуци: моркови, магданоз, целина и лук ще направи ястията да не изискват допълнително подправяне, а семейството ти ще иска добавка.
Опаковката съдържа 12 кубчета бульон.
Продуктът е наличен и в версия без съставки от животински произход.
...Меленият черен пипер е много ценена подправка с горещия и остър вкус, която има разнообразие от приложения в кухнята.
Използвания на меления черен пипер в кухнята:
Добавя се практически към всички храни, всички рецепти: супи, меса, зеленчуци, дресинги, сосове.
Той се съчетава много добре с: ароматизирани солници, джинджифил, кардамон, чесън, кимион, лавандула, индийско орехче, портокалова кора, магданоз, лимонова кора, лук.
Ползите от меления черен пипер:
Той е мощен противовъзпалителен агент, улеснява храносмилането, ограничава подуването на корема, бори се с гаденето и случайната запек.