Унгария, Budapest
...Чистота: 100% чист магданоз, по-малко от 0.5% стъбла, почистен с машини, без чужди вещества Опаковка: 20кг в полипропиленови торби или хартиени торби по заявка Магданозът е универсална подправка, която се използва широко в различни кухни по света. Неговият свеж, леко пикантен вкус го прави отличен гарнитура и съставка в салати, супи и сосове. В Caliph Trade предлагаме магданоз от най-високо...
Германия, Heidelberg
...Магданоз 4mm STD е сушен, едро нарязан магданоз с пресен, зелен вкус. Често се използва като гарнитура и подправка за супи, салати и сосове.
Франция, Le Sen
...Екстрактите от магданоз придават пикантни, зелени и билкови нотки на солените ястия. Те са особено подходящи за солени вкусове и могат да се използват за кулинарни храни като сосове, маринати или смеси от зеленчуци. Козметика В козметиката, екстрактите от магданоз се срещат в продукти, използвани за грижа за лицето.
Германия, Bad Bramstedt
... сосове – от бившето просто супено растение се е развило международно популярно подправка. Магданозът придава почти на всички солени ястия балансиран основен вкус. Студените ястия като салати, яйца, сурови зеленчуци и дипове на основата на извара, крема сирене или йогурт получават с малко магданоз пикантно-свеж завършек. Но и топлите ястия като светли сосове, рибни приготвяния, птици и плънки за печене също.
Полша, Brzozów
...Смес от сушени зеленчуци, в която влизат: морков, пастернак, целина, лук и магданоз. Много ароматна, без добавена сол или консерванти. Придава на ястията уникален вкус и аромат. Необходима добавка в всяка кухня.&nbsp;<strong>Състав: </strong>морков, пастернак, целина, лук, магданоз&nbsp;<strong>Употреба</strong>Смеската трябва да се добавя към всякакви супи и сосове, да се готви от 10 до 15 минути.&nbsp;<strong>Забележки</strong>Не съдържа сол, захар, консерванти и натриев глутамат.
Франция, Mietesheim
...Горчицата с чесън и магданоз е горчица с характер и съответстващи вкусове, която е много ценена в средиземноморската кухня. Тя е истинско удоволствие в комбинация с гриловани ястия (месо и риба) и със салати. Съставки: Вода, семена от горчица, оцет, сол, чесън 0,5%, магданоз 0,4%, шалот, подправки, натурални аромати, консервант: натриев бисулфит. Съществува и в кофа от 1,1 кг.
Франция, Pleucadeuc
...• Гелеви сосове на солена и сладка основа в кубчета IQF с размери 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 или 12x12x12 мм • Масла и подправки в кубчета IQF с размер 8x8x8 мм ХАРАКТЕРИСТИКИ • Готови за употреба • Възможна адаптация на устойчивостта на студени обработки и текстурата при нагряване ПРИЛОЖЕНИЯ • Маркиращи за колбаси, кайма, нъгети… • Топинги за пица ОПАКОВКА • Чанта от 10 до 15 кг • Картон от 10 кг СЪХРАНЕНИЕ • 12 до 18 месеца при -18°C НЯКОЛКО ПРИМЕРА ЗА РЕЦЕПТИ • Чесън / магданоз • Кетчуп • Домат • Мексикански • Къри • Горчица • BBQ • Сирене...
Германия, Lüdenscheid
...Съставки: Чушка, Лук, Пипер, ГОРЧИЧНО СЕМЕ, Мащерка, Кимион, Чесън, Магданоз, Морска сол Използване: Чевапчичи, Шиш, Печене, Сосове Сега можете да използвате нашата "Подправка за чевапчичи" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de) С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Биологичен персилад "Прованс д'Антан" от Аракел, етикет AB Истинска провансалска рецепта за подправяне на вашите зеленчуци и всички сосове за гарнитура към вашите топли или студени ястия. Съвет: смесете 1 супена лъжица биологичен персилад във вашата винегрет. Съставки: био босилек 45%, био чесън 40%, био магданоз 15%. Продукт от 1-ва категория, пресяван 3 пъти, в красивата си декорирана кутия. Метална кутия Нетно тегло 18гр...
Италия, Trento
... гранулация гарантира незабавна разтворимост, за уникален и неповторим вкус. Идеален за отлични бульони, може да се добавя и към супи или сосове. За да получите приятен биологичен зеленчуков бульон, разтворете 4 г от Биологичния Зеленчуков Гранулат Bauer (1 чаена лъжичка) в 250 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Продуктът може да се добавя към храните (супи, минестрони, сосове, рагу, меса, риби, ризото, яйца и др.) по време на готвенето.
Франция, Perpignan Cedex
...Кориандърът е ароматно растение от семейството на чадърите. Обикновено се нарича "арабски магданоз" или "китайски магданоз". Известен от древността – евреите го използвали за ароматизиране на своите питки, а римляните за консервиране на месото си – кориандърът е бил въведен в Англия от римляните, откъдето по-късно се е разпространил в Америка. Това е едногодишно или двугодишно растение, което...
Съответстващи продукти
Кориандър
Кориандър
Други Продукти
Cébette
Cébette
Полша, Jastrzebie-Zdroj
...Пилешкият бульон на Кухарек е идеалната основа за всякакъв вид супи, сосове, гювечи или печива. Съдържащата се в пилешкия бульон на Кухарек смес от внимателно подбрани зеленчуци: моркови, магданоз, целина и лук ще направи ястията да не изискват допълнително подправяне, а семейството ти ще иска добавка. Опаковката съдържа 12 кубчета бульон. Продуктът е наличен и в версия без съставки от животински произход.
Франция, Levallois Perret
...Меленият черен пипер е много ценена подправка с горещия и остър вкус, която има разнообразие от приложения в кухнята. Използвания на меления черен пипер в кухнята: Добавя се практически към всички храни, всички рецепти: супи, меса, зеленчуци, дресинги, сосове. Той се съчетава много добре с: ароматизирани солници, джинджифил, кардамон, чесън, кимион, лавандула, индийско орехче, портокалова кора, магданоз, лимонова кора, лук. Ползите от меления черен пипер: Той е мощен противовъзпалителен агент, улеснява храносмилането, ограничава подуването на корема, бори се с гаденето и случайната запек.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play