... на света благодарение на своята адаптивност към различни климатични условия и почви. Днес соргото е станало широко използвана съставка в международната кухня благодарение на невероятните си хранителни свойства. Био безглутеновото брашно от сорго е богато на витамини и минерали. Може да се използва за приготвяне на разнообразие от ястия - от паста и хляб до сладкиши и солени ястия. Неговата мека текстура и леко сладък вкус го правят подходящо за приготвяне на вкусни торти, бисквити, палачинки и много други.
...Където суровината понякога е по-малко изискана, се компенсира с дълга традиция на печене. Тази смес от робуста кафе е чаша с кремообразен тъмен хеш и сивкави нюанси. В носа се появяват нотки на какао и дърво, докато на вкус кафето има изключителна плътност, цяла крема!
...В Сицилия те са известни като "Funci di Ferla" за предпочитаната им среда на растеж, а именно до Ferulae. Хрупкави и плътни на вкус, те се обработват ръчно и се подправят с местни подправки, чесън, магданоз и екстра върджин зехтин, за да се подчертае вкусът им.
...{"DESCRIPTION":"Ликьор с корейски червен женшен и свеж корен от женшен. Изключително приятен вкус, средно алкохолно съдържание, подходящ за всякакви поводи. Елегантна стъклена бутилка, поставена в картон, идеална за оригинален и уникален подарък. Свежият корен от женшен, съдържащ се в бутилката, може да се консумира, за да се насладите на оригиналния и уникален вкус на истинския женшен.","METHOD...
...Процесите на обработка на myiafood позволяват да се запази ароматният и балансиран профил на италианските лимони, събрани изключително в Калабрия и Сицилия, успявайки да предадат на нашите клиенти неповторимото усещане за свежест, удоволствие и естественост на тези цитруси.
С „Сок от лимон Myiafood“ добавяте перфектен и балансиран цитрусов вкус на напитки, маринати за меса и риба, морски дарове, салати и десерти!
Формат: 1л...
... форма на този формат. В кухнята пакерите са наистина универсални: те се съчетават отлично както с сосове, така и с зеленчуци, месо или риба. Пакерите Дел Везувио са разпознаваеми, просто ги подправете с добър месен сос или с печено ястие, за да освободят своята апетитна деликатност и уникален, неповторим вкус.
Сравнение между прясна паста и суха паста:
Да направим качеството избор за по-добър живот.
270 ккал/100г за прясна паста
350 ккал/100г за суха паста
Прясна средиземноморска паста Made In Italy "Неапол"
Рефрижериран транспорт Стеф...
...Ригатоните са се появили с изобретението на рифлите върху пастата, което позволява на този формат да задържа сосовете. Царевицата и оризът осигуряват вкус, подобен на класическата паста, но с повече фибри и нулево глутен.
Този формат е отличен, защото съдържа фолиева киселина и витамин B1, и съдържа добро количество фибри, които забавят усвояването на захарите и помагат за поддържане на ниски нива на кръвната захар.
...KalaMitica+ е новата линия от модулни и магнитни аксесоари за интериор на KalaMitica Magnetic System, проектирани да създават магнитни стени дори и в големи размери в дома и офиса.
Поставяйте аксесоарите на дъските и ги комбинирайте по ваш вкус, за да създадете винаги нови и напълно лични магнитни композиции.
Магнитният контейнер от стомана на KalaMitica+ е идеален за разполагане на декоративни...
... естествено усещане. Тази специфична и техническа съставка е много полезна за подобряване на усещането в устата на солените продукти, замествайки скъпите съставки и маскирайки неприятния вкус.
Високата концентрация на RIBOMIX® позволява широк спектър от дози в различни видове продукти за хранителната индустрия и за полуфабрикати.
...Царица и майка на много студени сосове, класическата майонеза е ценена за деликатния си вкус и приятната кремообразна консистенция. Високото качество на съставките придава на класическата майонеза "Biobontà" балансирано удоволствие от вкуса.
...Сол в капки е първият течен сол с ниско съдържание на натрий, извлечен от морска вода. Благодарение на иновативна производствена система, която му позволява да премахне излишния натрий и да запази всички полезни характеристики на естествените микроелементи, присъстващи в морската вода. Сол в капки запазва същия вкус като традиционната сол.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Сол в капки се използва като пълна замяна на обикновената сол. Тя е подправка както за готвене, така и за директно овкусяване на храните. Дозировки: 2,5 мл сол в капки съответства на 1 г обикновена сол.
...Тези също са подобни на класическите Пиадини, но обогатени с яйца, мляко и различни други съставки. Следвайки учението на нашите баби и дядовци, количеството на използваното пълнозърнесто брашно позволява да се получи много деликатен продукт, но в същото време, пълен с вкус. Разточени на ръка според традицията на семейството.
...PERLE винаги са били един от нашите водещи продукти. С интензивен и мек вкус, те се съчетават добре с много ястия, от предястия до паста и меса. Този продукт се счита за изключителен от най-големите готвачи.
...Мандорлите Sgusciate NuttyPlus са богати на фибри и протеини. В отличие от обелените мандорли, мандорлите Sgusciate запазват кожицата (не черупката), която е богата на флавоноиди. Те имат деликатен вкус и могат да се използват за приготвянето на множество сладки и солени ястия, както и за вкусни диетични закуски!
Мандорлите Sgusciate NuttyPlus са съставени на 100% от обелени сицилиански мандорли.
*Може да съдържа следи от други ядки (лешници, шамфъстък, орехи, борова ядка, кашу).
...Оцветители,
Консерванти,
Антиоксиданти и регулатори на киселинността,
Удебелители, стабилизатори и емулгатори,
Регулатори на киселинността и антиагломеранти,
Подсилватели на вкус,
Сладители...
... гранулация гарантира незабавна разтворимост, за уникален и неповторим вкус.
Идеален за отлични бульони, може да се добавя и към супи или сосове.
За да получите приятен биологичен зеленчуков бульон, разтворете 4 г от Биологичния Зеленчуков Гранулат Bauer (1 чаена лъжичка) в 250 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Продуктът може да се добавя към храните (супи, минестрони, сосове, рагу, меса, риби, ризото, яйца и др.) по време на готвенето.
...Скаморца ди Буфала е сирене, произведено изключително от búфалово мляко. В отличие от скаморца от краве мляко, то има по-мека и по-бяла кора, по-влажна консистенция и по-изразен вкус, благодарение на búфаловото мляко.
Типове и Формати
Бяло и пушено
Формат: от 250 г до 500 г, опаковано в вакуум
Код: FERRSCA1
СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ: 30 ДНИ...
„Chixó“ е занаятчийска компания, която е поставила в центъра на своята дейност печенето на кафе от най-добрите качества и произходи. Години опит в сектора потвърдиха важността на знанието за „как“ и „какво“ да се прави, за да се постигне разликата. Изучаването и посещаването на специализирани курсове представляваха предварителния път, а днес, с убеждение и решителност, Chixó се представя на пазара...
... на растителни тонове.
Зехтинът Кортина трябва да се опитва и цени за уникалните и неповторими вкусове и аромати, които освобождава. Има много храни, които добре се съчетават с това масло с важен и решителен вкус.
В кухнята се препоръчва за подправяне на зеленчуци и месо на скара, гъби манатарки, но също така и за супи от смесени бобови култури, салатни домати и особено за сезонни сирена. Маслото от Кортина се гордее и с най-високото съдържание на олеинова киселина, което противодейства на лошия холестерол.
...Изключително силен.
Бира с висока ферментация и пълноценен и мек вкус. Ароматът е сладък и перфектно балансиран с кремообразна и компактна пяна.
Четири специални ечемични малта и две благородни хмелови разновидности придават елегантни нотки на сушени плодове и лакрица.
Отличен с червено месо, задушено или печено, барбекю, пушена риба, зрели сирена, подправени козе сирена и торта Захер.
...Обработка: Натурално - Сушено на слънце - Подбрано на ръка
Еспирито Санто до Пинял, в щата Сан Пауло, дава живот на едно от най-добрите
кафета в Бразилия. За събиране на черешките е кооперацията Coopinhal, която
при всяка реколта подбира най-добрите зърна, за да получи отлично кафе. Резултатът
в чашата е перфектен баланс между вкус и аромат, кафе с лека киселинност и
изразено тяло, чаша...
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрели сирена.
Формат: 0,5 л.
Тип вино: Сладко.
Година: 2019.
Държава: Италия.
Регион: Тоскана.
Сорт: 100% Aleatico.
Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка.
Цвят: Интензивен рубиненочервен.
Аромат: Ягода, Слива, Дива роза.
Температура: 12° C.
Идеално с: Шоколад, зрели сирена.
...Уникален продукт, роден от опит и грижа при обработката на съставките. Благодарение на специална и гарантирана обработка, предлагаме напитка от бадемов сок с реално съдържание на бадеми от 6% или 8% и с ниско съдържание на наситени мазнини, но с много вкус и качество. Без глутен, без лактоза, без холестерол, с тази рецепта не се отказвате от здравословните съставки. Продуктът е без консерванти и с намалено използване на аромати. Много хранителни свойства ще зарадват вашето небце и креативност.
...Черният свински шунка, с наситен червен цвят и интензивен вкус, напомня за аромата на гората и притежава дълбока сладост, произтичаща от начина на отглеждане и храненето на открито. Също така, обработката, която е изцяло ръчна, се извършва с уважение към нашите емилиански традиции.
...Натурална храна par excellence с множество добродетели, допринасяща за растежа на тялото, особено заради антиоксидантните си качества. Зехтинът се получава от нашите плодове на маслиновото дърво, като се извлича чрез студено пресоване от пулпата на маслините. Нашите бутилки запазват целия характерен аромат, или обгръщащия вкус с малко горчиво послевкус, но в същото време мек и деликатен, и...
...ESCA SRL е компания, която повече от 40 години се специализира в производството на замразени рибни продукти и днес е лидер в Италия в производството на "Ready" сосове на базата на замразена риба, идеални за подправяне на вкусни първи ястия от паста или ориз, съобразно традицията и италианския вкус.
Внимателният подбор на суровини, качеството и простата добрина на соса правят тези продукти...
...
Съставки:
италианска филе от пуйка, сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, усилвател на вкус E 621, антиоксидант E 316, консерванти E 250.
Тегло:
около 8,00 – 8,50 кг. приготвено цяло.
Опаковка:
пуйката, след охлаждане, се обвива в защитна обвивка, след което се завързва и накрая се опакова вакуумно в прозрачна Cryovac и се пастьоризира.
...Уморени ли сте от обикновените бутилки с масло? Работа, която страстта е превърнала в изкуство.
Заменете класическите масленици с новите опаковки от 250 мл и 500 мл и добавете оригиналност на вашата маса.
Подчертайте ястията си с цялата вкусотия на екстра върджин маслото Passannante.
Добавете вкус на ястията си и извън дома. У дома, в офиса или по време на пикник. Винаги под ръка!
С новите...