...Маслото от екстра върджин зехтин, произведено от компанията Oro di Calamigna, е масло, направено изцяло от италиански маслини, произхождащи от Вентимиля, Сицилия.
Пресоването на това масло се извършва в рамките на 12 часа след събирането, този вид обработка е известен като "студено пресоване".
Цветът на маслото е смарагдозелено с златисти отблясъци. Вкусът на това екстра върджин масло е средно...
...1 КУТИЯ съдържа 4 Пакета по 25г
Изразходваното олио за пържене трябва да се предава на екологични острови. За съжаление, голяма част от него се излива в домашните канализации, причинявайки щети на подпочвените води.
Маслото се залепва за стените на тръбите и задържа органични остатъци, които генерират неприятни миризми и постепенно намаляват прохода, докато не запушат канализацията. SOLIDOIL...
...с Прах от Рубин, Екстракт от Vitis Vinifera, X50 Silohuette® Масло от Жожоба, Масло от Пшеничен Зародиш, Хиалуронова Киселина, Колаген, Масло от Арган, Масло от Ший, Масло от Какао, Витамин C, Витамин E.
Линия RUBINO DIVINO
EAN 8055742490093
За "ефект на уау", Gioiello Liquido е създал маслото за тяло "перфекциониране", което да се използва в синергия с ексфолианта и душовото масло Rubino...
...Перфектният контейнер за масло трябва да го предпазва от неговите горчиви врагове (светлина, топлина и кислород), които могат да повредят необратимо химическите и органолептичните характеристики дори на най-доброто екстра върджин зехтин. Затова решихме да направим това, което направихме преди няколко хилядолетия - да съхраняваме екстра върджин маслото в глинени съдове, сега направени по-изискани от керамика, която отново става ценност за малцина (керамиката струва десет пъти повече от стъкло), които са наясно с качествата й и са любители на нейното изкуство.
... "неактивен" модул, който позволява възстановяване на маслото дори по време на нормалната работа на филтъра.
За допълнително подобряване на ефективността на системата AERMIST CAR, картриджите могат да бъдат покрити със специална дренажна подложка (по избор), която е способна да задържа голямо количество замърсители и да удължи живота на картриджа. Филтрираното масло се отлага в долната част на...
...В защитената територия, известна като "пътя на маслото" в Умбрия, на хълмовете на Америни, се отглеждат нашите маслини. Ние извличаме нашето масло FenOlio изключително от собствените си маслини.
Маслото е богато на полифеноли, мощни естествени антиоксиданти с високи нива на витамин E, способни да противодействат на вредните ефекти на свободните радикали.
Качеството на FenOlio не се характеризира...
...Биологичното масло от Коллеторто е екстра върджин масло, което съдържа чистотата на нашата природа. Това е маслото, което уважава околната среда в най-високите си принципи и най-вече е абсолютно свободно от вещества и синтетични съединения.
Зад нашия биологичен продукт стои вниманието на нашите маслинарски производители, което започва от засаждането на маслиновите дървета, за които се избират...
...както и добавяне на добавки след замяната на течността.
ATF Super разполага с автоматично разпознаване на потока, така че операторът не трябва да се притеснява за посоката на въртене на маслото по време на фазата на смяна на маслото и не трябва ръчно да обръща свързването на маркуча. Това избягва загуба на време - риск от повреждане на скоростната кутия и ненужно замърсяване на пода или самия...
...екстра върджин зехтинът от маслина Армонико е подходящ за умерено вкусни ястия. Идеален е за употреба на трапезата, за обогатяване на деликатни ястия като Брезаола и свежи салати, също така е отличен в кухнята за подправяне на риба, ризото, паста и печива. Препоръчва се за всички ястия, в които маслото играе ролята на подобряване на есенцията, без да покрива ароматите.
... патентовани съединения, способни да улавят присъствието на водни частици и да ги отстраняват директно в хидравличните системи, без да е необходимо смяна на маслото, удължавайки периода на използване на смазочния материал с поне 2 / 3 цикъла.
- Анти-износване – гарантира контрол на износването, особено на помпите и буталата.
- Антиоксиданти – удължава живота на смазочния материал, инхибирайки появата на...
... освен че работи на студено и на сухо, т.е. без добавяне на вода, е оборудвана с вакуумна дробилка, за да се избегнат оксидативни явления по време на смилането. Веднъж получено, маслото веднага се филтрира и се съхранява в стоманени съдове под азот, за да се запазят неговите органолептични и хранителни качества. Маслото ще напусне контейнерите за съхранение само в момента, в който бъде бутилирано.
...Solo TU, ново лечение с масло от шеа и кератин, специално формулирано за грижа за третирана, дехидратирана или увредена коса. Регенира и възстановява естествената красота на косата. Неговият киселинен pH улеснява затварянето на кутикулите. Solo едно лечение за 10 ползи за вашата коса.
Масло от шеа
Маслото от шеа, известно още като "дървото на младостта" – е богато на витамини, включително A, D...
...Олио Дополцера с Азулен е минерална смес от ценни масла, готови да освободят невероятно усещане за мекота и свежест върху кожата, току-що епилирана с восък. Маслото с неговата ненадмината омекотяваща сила и успокояващото действие на лайката, глези кожата, осигурявайки дълготрайно облекчение и хидратация. Към моменталното благосъстояние се добавя интензивно и дълбоко почистване. Всякакви остатъци...
... температури, причинени от стеснения в входа на маслената система, неправилно позициониране на уплътнението и използване на течни уплътнения или смазочни материали с лошо качество.
ЗАМЪРСЯВАНЕ НА МАСЛОТО
Повреда на системата за лагери на турбокомпресора, обикновено причинена от висока концентрация на въглерод, суспендиран в маслото, причинена от рядка смяна на масло и филтри или лоша поддръжка. Повредата на лагерите може да бъде причинена и от метални частици, произтичащи от износването на двигателя, или от стоманени фрагменти, суспендирани в маслото в резултат на интервенция.
Сан Мауро дел Чиленто е селото на маслото. Разположено на няколко километра от известната туристическа дестинация Ачароли, това село е част от Националния парк Чиленто и Вало Диано. Територията е характерна с древни воденици, пътеки, потопени в средиземноморската растителност и маслинови насаждения. Земеделската компания Botti, горда от своето принадлежност и любовта, която я свързва с нейната земя, произвежда своето екстра върджин зехтин от маслини по традиционен начин.
...Семейството Sallemi винаги е било активно в маслиновото производство, запазвайки сериозност, честност и професионализъм от 1873 година. През 1999 година Рафеле Sallemi представя маслото, произведено в неговата мелница, и извън местния си район. Маслото Sallemi, участвайки в най-важните маслинови прояви (Sol в Верона, l'Orciolo d'Oro в Градера), е получило множество награди и признания. Sallemi Рафеле е член на Консорциума за защита на DOP Monti Iblei.
... преобладаване на кератин. 100% произведено в Италия, тя се обръща както към женската, така и към мъжката аудитория и предлага на професионалистите в сектора правилното решение за всяка ситуация.
Нова боя на основата на растителен кератин и екстракти от "саша инчи" - маслото от растенията на Перу.
Relaxer: Лечение за лифтинг на косата. Идеално за реконструкция, регенерация и укрепване на крехката...
...Ние сме малка занаятчийска компания, производител на натурален сапун. Нашият водещ продукт е сапунът от студено пресовано зехтин, както в твърда, така и в течна форма. Маслото, с което се произвежда този сапун, се събира от нас от различни малки маслобойни в района, които все още практикуват "студено пресоване". Нашата компания е създадена преди малко, но, предвид отличното качество на съставките...
... маслото се влияят значително от местната разновидност на територията на Колите Югани, на която растат маслините. Произходът на Колите Югани датира от преди 30 милиона години, в резултат на непрекъснати цикли на морски изригвания, които са довели до различен състав на почвите и контрастни микроклимати.
Вниманието и грижата за земята, дърветата и плодовете са резултат от обработка, която изисква време, постоянство и много търпение. Поради тази причина маслините се отглеждат с уважение към околния пейзаж и „правилото на петте S”: слънце, камък, самота, сухо и тишина.
... поддържа маслото при ниски температури, дори ако дърводелницата трябва да работи 24 часа.
Следователно няма загуба на енергия и това допринася за поддържането на качеството на маслото непокътнато и в практическо отношение, не е необходимо да се сменя маслото в продължение на години, което намалява поддръжката и времето на престой.
За да завършим разговора за поддръжка, машините за дърводелство от серията Eco Power не изискват автоматични оператори за поддръжка.
...От 1953 г. работим в сектора на маслото. Работим в Сицилия, в района на Рибера. Периодът на обработка е от началото на октомври до средата на ноември, когато маслините все още са зелени и оставят в маслото цялата си ароматност. Маслините се смилат в рамките на 24 часа. Маслото, което селектираме, с най-добро качество, ще бъде опаковано с марката "масло на Професора" и пуснато на пазара в бутилки от 0,50 л и 0,75 л, както и в кутии от 3 л и 5 л. За ресторантьорството опаковаме кутии от 10 л и 25 л. Произвеждаме също масло, предназначено за DOP Val di Mazara и биологично масло.
...От пепелта на древния феод Монкада се ражда мечтата на Даниела и Салво - отново да произвеждат маслото от "Кустера". Маслото от Кустера не е легенда, а плод на фантастична комбинация от слънце и земя. Фирмата Васадона заема площ от 15 хектара в сърцето на Източна Сицилия, в подножието на Етна, в община Белпасо, на терен с хълмист релеф и средна текстура, с югозападна експозиция. Разделена е на...
Г-н Сниф е уникален козметичен продукт, състоящ се от инхалаторна част и част с ароматно масло. Ментол, евкалиптово масло и масло от мента са единствените съставки на този изключителен продукт. С инхалаторната си част, Г-н Сниф е облекчение при настинка, грип или просто удоволствие от аромата му. Той е спасение от ситуации на интензивна жега, умора или след няколко чашки в повече. Маслото на Г-н...
Франтоио и Молино Амбросини работят в сектора на маслиновото масло и зърнените култури от много години, като се занимават с обработката на маслини, производството на висококачествено екстра върджин зехтин и смилането на пшеница на каменни мелници за производството на висококачествени брашна. 90 години опит в постоянния стремеж към качество направиха маслото Амбросини да се отличава на пазара като...
...MB CRUSHER, ОТ 2001 Г. СЪЗДАТЕЛИ НА ИДЕИ
История на продукт, който революционизира начина на работа на строителната площадка
Първата фракционна кофа се появи през 2001 г. Тя беше изобретена от петима братя от Бреганце.
"Ние сме родени и израснали в мазнината, маслото и дизела на строителните машини – разказват братята Азоли. – Работехме с тях ден и нощ. Но от известно време насам имахме един...
...Ла Монтанари & Грузза спа, разположена по пътя Емилия между Реджо Емилия и Парма, е производител на масло от сметана с неповторим вкус, събрано от над 150 мандри, произвеждащи Пармиджано Реджано. Освен че предлага всички възможни размери на маслото, компанията е и зрялостен производител на Пармиджано Реджано (от който също е производител) и Грана Падано, продавани както в цели форми, така и...
... Вердичо ди Кастели ди Джези, така и Пасерина и Росо Пичено, автохтонни сортове грозде от Ле Марке, са абсолютно разпознаваеми сред стотици бели и стотици червени вина. Днес добавената стойност на виното е точно това: да се произвеждат добри вина, разпознаваеми и незабравими в същото време, с уважение към природата. Към това се добавя и маслото от Ле Марке, което е резултат от комбинацията на...
... вкус. То се съчетава перфектно с всички ястия от средиземноморската кухня и хранителни режими, особено в суров вид в салати или с зеленчуци. Вкусно и приятно ароматно, Маслото от Канеле много добре подчертава вкуса на кухнята в сосове, дресинги и с всички видове месо или риба.
... рамките на Регионалния парк Роккамонфина, добре защитена от всякакви форми на замърсяване и химически торове. Специфичните характеристики на територията, на която се отглеждат нашите маслини, придават органолептични и хранителни свойства с високо качество на маслото.