Италия, San Stino Di Livenza
...С леко меденожълт цвят, с силен и деликатен аромат. Вкус, пълен със соли и изразена финаст. Сорт грозде: Пино Гриджо Област: Силвоз Типология: D.O.C.
Италия, Trepuzzi
...RUM FAROL е традиционен дестилат на основата на меласа, отлежавал в бъчви Tawny ex-Porto. На вид е с кехлибарен, леко меден цвят. Носът е изненадан от сладък аромат на череша, плодовите и персистентни нотки напомнят на виното от Порто. Вкусът разкрива димен и дървесен аромат, първоначално сух, след това нежно обгръщащ. RUM FAROL е отличен ръчно изработен ром с универсален характер, идеален за...
Италия, Vazzola
... се използва за извършване на енологични практики, особено подходящи за обогатяване на захар и поддържане на правилния баланс на компонентите в мъстта, за да се гарантира, че типичните характеристики на виното остават непроменени. Приложението на тази техника е особено успешно с мъст от червени грозда, тъй като произвежда вино с повишено съдържание на танини и по-богат цвят. В крайния етап на процеса се използва ефективен скрепен топлообменник, който намалява температурата на концентрата до оптимална стойност, както за съхранение, така и за незабавна добавка към масата.
Италия, Marciano Della Chiana
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрели сирена. Формат: 0,5 л. Тип вино: Сладко. Година: 2019. Държава: Италия. Регион: Тоскана. Сорт: 100% Aleatico. Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка. Цвят: Интензивен рубиненочервен. Аромат: Ягода, Слива, Дива роза. Температура: 12° C. Идеално с: Шоколад, зрели сирена.
...Цвят: интензивно рубинено червено. Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси. Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини. Температура на сервиране: 16-18°C. Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена. Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана. Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
Италия, Montella
... скарата с риба. От лингвините с омар до ромба с картофи и черни маслини. Незаменими, през зимния период, са и супите от кестени и манатарки, тартите с манатарки и трюфел, полусладките десерти с кестени от Монтела IGP. Виненият лист, резултат от непрекъснато търсене, е насочен към откриването на най-интерсните реалности в регионалната, националната и международната винена сцена. Виното, което е избрано, е архив на земята, опитано, подушено, чуто. Всяко име, всяка бутилка е лице, пейзаж, аромат, цвят и консистенция на земята.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play