Испания, La Seca-Valladolid
...Вино, произведено от грозде от сорта темпранильо, отлежавало в бъчви от френски алер и американски дъб. Яркочервен цвят. Щедри аромати на зрели червени плодове с нотка на дърво. Плодовите вкусове на гроздето, както и опушените нотки от дървото, се съчетават перфектно, създавайки комплексно и балансирано вино. Доставки до Пиренейския полуостров. Безплатна доставка при поръчки над 60€.
Испания, Olite, Navarra
...Цвят: привлекателен, интензивен червен касис с леки пурпурни нюанси. - Аромати: сложни аромати от отлежаване, с изключителни зрели червени плодове и фини плодови, млечни нюанси, които придават на виното голяма ароматна елегантност. - Устата: нежни танини в комбинация с плодове осигуряват много добре балансирано и упорито вино.
Испания, Santiago De Compostela
...Виното е внимателно приготвено, така че алкохолът да бъде отстранен точно преди бутилиране, запазвайки органолептичните му характеристики, като се премахва само алкохолното и калоричното съдържание на това червено вино с обилна плодова проява, богато на нюанси от червени плодове. Цвят кестеняво червен, средна дълбочина. Пряка арома, винена, напомняща на гроздова ципа, червени плодове и леки...
Испания, Noáin
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено. Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца: Цвят на много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
Испания, Almeria
... – 8ºC. Сортове грозде: Шардоне и Гренаш Дегустационна бележка: Привлекателен син цвят, чист и блестящ. Интензивни аромати на средиземноморски плодове. Усещане за плод, изобилни и фини мехурчета, свежи и пенливи. Производство: Макиерация в продължение на 4 часа, за да се уловят напълно ароматите. Лека преса. Ферментация при 12ºC в неръждаеми резервоари. По-късно всички мъстове, които го съставят, се тестват и се смесват за хомогенизация. Втората ферментация се извършва в изобариен резервоар, за да се уловят мехурчетата и накрая се бутилира.
Испания, Murcia
...Гроздето Темпранильо се бере на ръка в малки кутии и се класифицира на селекционната маса. Ферментира в малки конусни инокс резервоари. Малолактичната ферментация протича в нови френски дъбови бъчви, последвана от процес на отлежаване, при който виното престоява 20 месеца. Накрая виното остава поне 12 месеца в бутилка, преди да бъде продадено. Цвят: Красив рубинено-черешов цвят. Тип вино...
Испания, Corcos-Valladolid
... VINIFICACIÓN TINTOS: В нашата семейна компания произвеждаме млади червени вина, crianza и reserva от сорта Темпранильо. В crianza и reserva вината търсим баланс между сортовите характеристики и дъба от отлежаването, без да маскираме личността на виното с мощните нюанси на бъчвите. Също така постигаме естествена стабилизация на виното.
Испания, Marbella
...Гарантираме качеството на нашия шафран, чиято марка е «Перла Роха», и се уверяваме, че вие като клиент винаги получавате шафран с максимално качество, най-добър цвят и аромат на най-добра цена. Винаги тестваме и извършваме всички необходими проверки на нашия шафран в Испания, по този начин можем да гарантираме, че нашите продукти винаги отговарят на висок стандарт на качество, съгласно европейския...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play