...Вино, произведено от грозде от сорта темпранильо, отлежавало в бъчви от френски алер и американски дъб. Яркочервен цвят. Щедри аромати на зрели червени плодове с нотка на дърво. Плодовите вкусове на гроздето, както и опушените нотки от дървото, се съчетават перфектно, създавайки комплексно и балансирано вино.
Доставки до Пиренейския полуостров. Безплатна доставка при поръчки над 60€.
...Цвят: привлекателен, интензивен червен касис с леки пурпурни нюанси.
- Аромати: сложни аромати от отлежаване, с изключителни зрели червени плодове и фини плодови, млечни нюанси, които придават навиното голяма ароматна елегантност.
- Устата: нежни танини в комбинация с плодове осигуряват много добре балансирано и упорито вино.
...Виното е внимателно приготвено, така че алкохолът да бъде отстранен точно преди бутилиране, запазвайки органолептичните му характеристики, като се премахва само алкохолното и калоричното съдържание на това червено вино с обилна плодова проява, богато на нюанси от червени плодове.
Цвят кестеняво червен, средна дълбочина. Пряка арома, винена, напомняща на гроздова ципа, червени плодове и леки...
...преминавайки чрез перисталтична помпа в производствения съд с капацитет 9 000 килограма. Максимална температура на ферментация 26 градуса по Целзий. Беше отделено след 15 дни ферментация/мацерация, като виното от пресата беше отхвърлено.
Дегустационна бележка на Кошер Херенца Крианца:
Цвятна много покрито черешово, с гранатен ръб. Много интензивен аромат, с узряла плод, кремообразен дъб, подправки и какао. На вкус е вкусно, месесто, с узрели танини и много дълго. Велико вино с голямо бъдеще.
... – 8ºC.
Сортове грозде: Шардоне и Гренаш
Дегустационна бележка: Привлекателен син цвят, чист и блестящ. Интензивни аромати на средиземноморски плодове. Усещане за плод, изобилни и фини мехурчета, свежи и пенливи.
Производство: Макиерация в продължение на 4 часа, за да се уловят напълно ароматите. Лека преса. Ферментация при 12ºC в неръждаеми резервоари. По-късно всички мъстове, които го съставят, се тестват и се смесват за хомогенизация. Втората ферментация се извършва в изобариен резервоар, за да се уловят мехурчетата и накрая се бутилира.
...Гроздето Темпранильо се бере на ръка в малки кутии и се класифицира на селекционната маса. Ферментира в малки конусни инокс резервоари.
Малолактичната ферментация протича в нови френски дъбови бъчви, последвана от процес на отлежаване, при който виното престоява 20 месеца.
Накрая виното остава поне 12 месеца в бутилка, преди да бъде продадено.
Цвят: Красив рубинено-черешов цвят.
Тип вино...
...
VINIFICACIÓN TINTOS:
В нашата семейна компания произвеждаме млади червени вина, crianza и reserva от сорта Темпранильо. В crianza и reserva вината търсим баланс между сортовите характеристики и дъба от отлежаването, без да маскираме личността навиното с мощните нюанси на бъчвите. Също така постигаме естествена стабилизация навиното.
...Гарантираме качеството на нашия шафран, чиято марка е «Перла Роха», и се уверяваме, че вие като клиент винаги получавате шафран с максимално качество, най-добър цвят и аромат на най-добра цена. Винаги тестваме и извършваме всички необходими проверки на нашия шафран в Испания, по този начин можем да гарантираме, че нашите продукти винаги отговарят на висок стандарт на качество, съгласно европейския...