PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
Основана през 2011 г. в Абруцо, Италия, Promix Srl е водеща компания в сектора на полуфабрикатите за хлебопекарство, сладкарство и пицарии, съчетавайки занаятчийска традиция и технологични иновации, за да предложи продукти с високо качество. Нашите полуфабрикати са разработени с етичен подход, използвайки натурални и устойчиви съставки, осигурявайки чиста етикетка, която отговаря на нарастващите и...
...калий, фосфор, мед и цинк. Био суровата елда е идеална за приготвяне на супи и бульони с зеленчуци, но може да се използва и за приготвяне на специални тестениизделия, като пицокери или полента тараня. Със суровата елда е възможно да се приготви и отличен хляб. Обелените семена на елдата не се нуждаят от накисване, достатъчно е да се изплакнат под течаща вода и да се сварят в тенджера с подсолена вода (пропорция: 1 част елда и 2 части вода) за 20-30 минути, докато водата се абсорбира напълно.
...Касонсеите (или касончели) са едно от най-известните ястия в бергамаската кухня. Това ястие от пълнени тестениизделия е създадено, за да се използват остатъците от свинско и говеждо месо. Продуктът се обогатява с течение на годините с добавянето в пълнежа на: амарети, стафиди и лимонова кора.
„Касонсèi де ла Бергамаска“ от Пастифичио Давена са сертифицирани с марката „Бергамо Град на Хиляда... Вкуса“, издадена от Търговската камара.
Налични в опаковки от 250 г и 500 г.
...Кристализирана гроздова захар - от маслодайни грозда - Представлява сложния захарен състав, естествено присъстващ в гроздовия сок, състоящ се от глюкоза (около 50%) и фруктоза (около 50%).
Тази захар е единствената гроздова захар в кристализирана форма. Използва се в сладкарството, в сладоледарството, при приготвянето на гурме конфитюри, в висококачествени тестениизделия.
Mr Pilo Gourmet Food е компания, базирана в Кагли, разположена в вътрешността на Марке, която предлага типични хрупкави тестени изделия, закуски, основи за пица pinsata, основи за фокача pinsata, хляб pinsati и печива по принцип, които се отличават с оригиналността на рецептите и качеството на различните предложения.
Всички наши продукти са ATM и трябва да се съхраняват на стайна температура, дал...
...Happyflex произвежда силиконови форми за единични порции. Предлагаме форми за моно порции сладкиши за различни видове тестениизделия: форми за половин сфери, форми за кексчета, силиконова форма за баба, силиконова форма за мъфини, форма за тарталети, форма за саварин, форма за канелета бордела.
От 1986 г. ITALPAST е лидер в проектирането и изграждането на машини, автоматични инсталации и цели линии за производство на висококачествени тестениизделия, както за занаятчийския, така и за индустриалния сектор. Суха паста, прясна паста, безглутенова паста, пълнена паста и предварително приготвена паста за готови ястия.
Инсталации и цели линии за суха паста с производствени капацитети от 30 до...
La Sacar Forni srl разполага с многогодишен опит в производството и продажбата на оборудване за хлебопекарство и за лаборатории на сладкарници и пицарии. Те произвеждат фурни, машини и обзавеждане за магазини, доставки за хотели, барове, ресторанти и общности, обзавеждане за магазини и супермаркети, индустриални и търговски хладилници. Можете да поръчате електрически фурни, газови фурни, фурни на ...
...Alba & Teknoservice S.r.l., с 30 години опит в индустрията за сладкарство и хлебопроизводство, произвежда автоматични и полуавтоматични линии за оборудване за кроасани, както и оборудване за сладки рулца, бутер тесто – пълнени и обикновени, линии за оформяне, многоглави системи за ламиниране, линии за приготвяне на тестени блокчета, системи за печене и устройства за навиване на пълнени и...
Студио и изграждане на машини и инсталации за производство на прясна, суха, пълнена паста, равиоли, агнолоти, ньоки, чикке, малфати и др..
Машини за паста, екструдери, ламиниращи машини, разточващи машини, равиолатори, ньокатори и други видове машини за производство на хранителни пасти от 5 до 200 кг/ч.
Автоматични готварски машини за паста и станции за готвене за бързо хранене на основата на паст...
Аldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, собственик Cav. Aldo Cozzi, вече няколко години заема водещи позиции на националния и международния пазар в производството и продажбата на машини за къса и дълга паста, прясна, суха, пастьоризирана, замразена и свързани продукти като равиоли, капелети, тортелини, ньоки и др., както и специални и типични продукти, включително с използването на специализирани м...
Фирмата се занимава с производство на системи за съхранение и транспорт на къса паста и/или гранулирани продукти. Фирмата използва: полуавтоматични или напълно автоматични системи с PLC или компютъризация (със специализиран софтуер от Cusinato); повдигачи и транспортьори с чаши за къса паста, за гранулирани продукти и различни (бобови култури, бонбони) дори за високи капацитети (до 40 м³/ч) с чаши...
LP CONSULTING предлага консултантска услуга за секторите на хлебопекарната индустрия. Имаме опит в производството на фурни и оборудване за хлебопекарство и сладкарство и сме се ангажирали да разработваме нови продукти.
- Предлагаме проекти и технологии за хлебопекарство: Имаме планове за изграждане на фурни и машини за печене. Всички чертежи могат да бъдат в 2D или 3D формат, използвайки най-новия...
F.B.F. е компания от Групата Bauli, водеща фирма в сектора на закуските в Италия, лидер в производството на продукти от естествено втасало бутер тесто. Произвежда и разпространява кроасани, пълнени тестениизделия, плитки, до най-новите специалитети кроасани без захар, хлебчета с шоколадови капки и пълнени изделия с двойно тесто. В заводите на Главната компания, FBF произвежда панетоне, панетони и гълъби.
Ателието на Серджо Пастичерия е висококачествена занаятчийска реалност, известна с производството на: - празнични тестениизделия: Панетоне, Пандоро и Коломба; - замразени сладкиши: кроасани (Серви Субито), пасти, торти и индивидуални десерти; - бисквити: сладки, солени и подправени; - гурме солени фокачи и фокачета за аперитив.
Стампеджони, сладкарница в Анцио от 1980 г., предлага класически и модерни сладкиши, много широк асортимент от сладкарски изделия на щанда, торти за сватби и събития от всякакъв вид, от рождени дни до дипломиране. Стампеджони е също така кафене с прекрасни закуски благодарение на нашите тестениизделия, които се пекат непрекъснато през цялата първа част на сутринта. Предложението на нашето заведение се допълва от великолепна услуга за аперитиви с напитки и свежи хапки.
Машини за прясна паста от повече от век
От 1875 г. сме производители на машини за прясна паста.
От ръчния "Bigolaro" до моторизирани машини за паста, ние разширихме нашата гама през годините, насочвайки се към ресторантския пазар, гастрономията и малките пастификатори, предлагайки качествени, здрави и лесни за употреба продукти.
В допълнение към класическите машини произвеждаме и практична, компак...
Easymac Srl произвежда машини за хранителната индустрия. Линии за ламиниране: пълни линии за хляб, пица и ламиниране на тесто с различни конфигурации в зависимост от вашите нужди. Подходящи за тесто за бутер, тесто с мая и датско тесто. Производствени линии: нашите работни маси отговарят на занаятчийските и индустриалните нужди. Възможно е да се състави конфигурация, подходяща за необходимото прои...
Фирмата OMAB SRL е на пазара с професионално присъствие от 1957 година. Произвежда хранителни машини за сладкарски, пицарийни, ресторантски и хлебарски лаборатории, по-специално разточвачи, потопяеми месомелачки, вилични месомелачки, планетарни и спирални месомелачки, рафиниращи машини, кремоварки, разбивачи на яйца и мелници за захар и хляб. Намира се в Верона, в района на Луганджано ди Сона.
...смесени с умение, са само първата стъпка към създаването на уникален продукт.
Само най-доброто от италианските зърна се селектира за нашите смеси, но трябва да се има предвид, че производството на италианско зърно покрива само 40% от това, което се смели от италианската мелничарска индустрия; освен това за някои специалитети на италианската сладкарство (панетоне и обикновено тестениизделия) са необходими зърна с високо съдържание на протеини, избрани сред най-добрите зърна от Европейския съюз и извън него, за да отговорят на изключително високите стандарти на италианската сладкарство.
Производство на машини за обработка на шоколад. Широката гама от модели е насочена към клиенти, вариращи от малки сладкарски ателиета до средни индустрии и сектора на общественото хранене. Опитът, натрупан през четиридесет години, се съчетава с модерната технология, за да създаде продукт, който винаги е актуален и отговаря на изискванията на пазара.
... смилаемост благодарение на намаленото съдържание на въглехидрати, лактоза и натрий. Предотвратява заболявания на костите и зъбите, съдови заболявания и ракови заболявания, особено на дебелото черво. • Непоносимост към краве мляко: Много непоносими, деца и възрастни, пият нашето мляко без да изпитват негативни реакции. • Сладкарници, пекарни и ресторанти го използват за приготвяне на сладоледи, тестениизделия, първи и втори ястия с изключително месо и риба. • Барът за приготвяне на първия и единствен Капучино от биволско мляко 100% натурално и италианско.