PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
Основана през 2011 г. в Абруцо, Италия, Promix Srl е водеща компания в сектора на полуфабрикатите за хлебопекарство, сладкарство и пицарии, съчетавайки занаятчийска традиция и технологични иновации, за да предложи продукти с високо качество. Нашите полуфабрикати са разработени с етичен подход, използвайки натурални и устойчиви съставки, осигурявайки чиста етикетка, която отговаря на нарастващите и...
...калий, фосфор, мед и цинк. Био суровата елда е идеална за приготвяне на супи и бульони с зеленчуци, но може да се използва и за приготвяне на специални тестениизделия, като пицокери или полента тараня. Със суровата елда е възможно да се приготви и отличен хляб. Обелените семена на елдата не се нуждаят от накисване, достатъчно е да се изплакнат под течаща вода и да се сварят в тенджера с подсолена вода (пропорция: 1 част елда и 2 части вода) за 20-30 минути, докато водата се абсорбира напълно.
...Касонсеите (или касончели) са едно от най-известните ястия в бергамаската кухня. Това ястие от пълнени тестениизделия е създадено, за да се използват остатъците от свинско и говеждо месо. Продуктът се обогатява с течение на годините с добавянето в пълнежа на: амарети, стафиди и лимонова кора.
„Касонсèi де ла Бергамаска“ от Пастифичио Давена са сертифицирани с марката „Бергамо Град на Хиляда... Вкуса“, издадена от Търговската камара.
Налични в опаковки от 250 г и 500 г.
...Кристализирана гроздова захар - от маслодайни грозда - Представлява сложния захарен състав, естествено присъстващ в гроздовия сок, състоящ се от глюкоза (около 50%) и фруктоза (около 50%).
Тази захар е единствената гроздова захар в кристализирана форма. Използва се в сладкарството, в сладоледарството, при приготвянето на гурме конфитюри, в висококачествени тестениизделия.
Mr Pilo Gourmet Food е компания, базирана в Кагли, разположена в вътрешността на Марке, която предлага типични хрупкави тестени изделия, закуски, основи за пица pinsata, основи за фокача pinsata, хляб pinsati и печива по принцип, които се отличават с оригиналността на рецептите и качеството на различните предложения.
Всички наши продукти са ATM и трябва да се съхраняват на стайна температура, дал...
...Happyflex произвежда силиконови форми за единични порции. Предлагаме форми за моно порции сладкиши за различни видове тестениизделия: форми за половин сфери, форми за кексчета, силиконова форма за баба, силиконова форма за мъфини, форма за тарталети, форма за саварин, форма за канелета бордела.
От 1986 г. ITALPAST е лидер в проектирането и изграждането на машини, автоматични инсталации и цели линии за производство на висококачествени тестениизделия, както за занаятчийския, така и за индустриалния сектор. Суха паста, прясна паста, безглутенова паста, пълнена паста и предварително приготвена паста за готови ястия.
Инсталации и цели линии за суха паста с производствени капацитети от 30 до...
La Sacar Forni srl разполага с многогодишен опит в производството и продажбата на оборудване за хлебопекарство и за лаборатории на сладкарници и пицарии. Те произвеждат фурни, машини и обзавеждане за магазини, доставки за хотели, барове, ресторанти и общности, обзавеждане за магазини и супермаркети, индустриални и търговски хладилници. Можете да поръчате електрически фурни, газови фурни, фурни на ...
Студио и изграждане на машини и инсталации за производство на прясна, суха, пълнена паста, равиоли, агнолоти, ньоки, чикке, малфати и др..
Машини за паста, екструдери, ламиниращи машини, разточващи машини, равиолатори, ньокатори и други видове машини за производство на хранителни пасти от 5 до 200 кг/ч.
Автоматични готварски машини за паста и станции за готвене за бързо хранене на основата на паст...
Проектиране и изграждане на машини и инсталации за хлебни и замразени продукти в хранителната индустрия. Камери за втасване и охлаждане. Замразяване на тави и на ленти, иглени разтоварвачи, вакуумни захващачи и обръщане за всеки продукт. Тесто за бутер и мая, предварително втасало тесто за пица. TRIVI ООД, ангажирана в дейности по внос и износ в ЕС и извън ЕС, се насочва предимно към пазара на пре...
Аldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, собственик Cav. Aldo Cozzi, вече няколко години заема водещи позиции на националния и международния пазар в производството и продажбата на машини за къса и дълга паста, прясна, суха, пастьоризирана, замразена и свързани продукти като равиоли, капелети, тортелини, ньоки и др., както и специални и типични продукти, включително с използването на специализирани м...
Фирмата се занимава с производство на системи за съхранение и транспорт на къса паста и/или гранулирани продукти. Фирмата използва: полуавтоматични или напълно автоматични системи с PLC или компютъризация (със специализиран софтуер от Cusinato); повдигачи и транспортьори с чаши за къса паста, за гранулирани продукти и различни (бобови култури, бонбони) дори за високи капацитети (до 40 м³/ч) с чаши...
LP CONSULTING предлага консултантска услуга за секторите на хлебопекарната индустрия. Имаме опит в производството на фурни и оборудване за хлебопекарство и сладкарство и сме се ангажирали да разработваме нови продукти.
- Предлагаме проекти и технологии за хлебопекарство: Имаме планове за изграждане на фурни и машини за печене. Всички чертежи могат да бъдат в 2D или 3D формат, използвайки най-новия...
...Alba & Teknoservice S.r.l., с 30 години опит в индустрията за сладкарство и хлебопроизводство, произвежда автоматични и полуавтоматични линии за оборудване за кроасани, както и оборудване за сладки рулца, бутер тесто – пълнени и обикновени, линии за оформяне, многоглави системи за ламиниране, линии за приготвяне на тестени блокчета, системи за печене и устройства за навиване на пълнени и...
F.B.F. е компания от Групата Bauli, водеща фирма в сектора на закуските в Италия, лидер в производството на продукти от естествено втасало бутер тесто. Произвежда и разпространява кроасани, пълнени тестениизделия, плитки, до най-новите специалитети кроасани без захар, хлебчета с шоколадови капки и пълнени изделия с двойно тесто. В заводите на Главната компания, FBF произвежда панетоне, панетони и гълъби.
...ОСНОВИ за ПИЦА, ДЕСЕРТИ, ХЛЯБ и ТЕСТЕНИИЗДЕЛИЯ.
Ние сме винаги в непрекъснат растеж и еволюция, затова разширихме нашата гама с БИОЛОГИЧНИ, ВЕГАНСКИ и БЕЗ ЛАКТОЗ храни.
Работим в следните категории: при стайна температура, пресни и замразени.
На пазара предлагаме предимно продукти с ЧАСТНА МАРКА (с изключение на гамата БЕЗ ГЛУТЕН).
Високата производствена способност, точността в доставките и качеството на продуктите правят Elisa Food надежден партньор.
Ателието на Серджо Пастичерия е висококачествена занаятчийска реалност, известна с производството на: - празнични тестениизделия: Панетоне, Пандоро и Коломба; - замразени сладкиши: кроасани (Серви Субито), пасти, торти и индивидуални десерти; - бисквити: сладки, солени и подправени; - гурме солени фокачи и фокачета за аперитив.
Стампеджони, сладкарница в Анцио от 1980 г., предлага класически и модерни сладкиши, много широк асортимент от сладкарски изделия на щанда, торти за сватби и събития от всякакъв вид, от рождени дни до дипломиране. Стампеджони е също така кафене с прекрасни закуски благодарение на нашите тестениизделия, които се пекат непрекъснато през цялата първа част на сутринта. Предложението на нашето заведение се допълва от великолепна услуга за аперитиви с напитки и свежи хапки.
Машини за прясна паста от повече от век
От 1875 г. сме производители на машини за прясна паста.
От ръчния "Bigolaro" до моторизирани машини за паста, ние разширихме нашата гама през годините, насочвайки се към ресторантския пазар, гастрономията и малките пастификатори, предлагайки качествени, здрави и лесни за употреба продукти.
В допълнение към класическите машини произвеждаме и практична, компак...
Easymac Srl произвежда машини за хранителната индустрия. Линии за ламиниране: пълни линии за хляб, пица и ламиниране на тесто с различни конфигурации в зависимост от вашите нужди. Подходящи за тесто за бутер, тесто с мая и датско тесто. Производствени линии: нашите работни маси отговарят на занаятчийските и индустриалните нужди. Възможно е да се състави конфигурация, подходяща за необходимото прои...
Сторчи е основана през 1991 година, но има над 60 години история зад гърба си. Основният бизнес бързо се фокусира върху производството на машини за производство на паста. Няколко години по-късно идва обединението с голяма компания от бранша, Фава, от Ченто. Оттам започва възходът, който днес прави групата истински световен лидер в сектора, с около 40% от пазара. Сторчи произвежда за Фава пресите з...
Фирмата OMAB SRL е на пазара с професионално присъствие от 1957 година. Произвежда хранителни машини за сладкарски, пицарийни, ресторантски и хлебарски лаборатории, по-специално разточвачи, потопяеми месомелачки, вилични месомелачки, планетарни и спирални месомелачки, рафиниращи машини, кремоварки, разбивачи на яйца и мелници за захар и хляб. Намира се в Верона, в района на Луганджано ди Сона.
Spark Srl разполага с 20-годишен опит в проектирането, изграждането, монтажа, поддръжката и ревизията на промишлени хранителни инсталации и машини за пастиерии и пекарни. Компанията произвежда също машини за опаковане на всякакъв вид, както в редовни, така и в насипни количества. Нашият екип се състои от професионалисти в сектора с многогодишен опит и значителна техническа подготовка. Ние следим р...
...смесени с умение, са само първата стъпка към създаването на уникален продукт.
Само най-доброто от италианските зърна се селектира за нашите смеси, но трябва да се има предвид, че производството на италианско зърно покрива само 40% от това, което се смели от италианската мелничарска индустрия; освен това за някои специалитети на италианската сладкарство (панетоне и обикновено тестениизделия) са необходими зърна с високо съдържание на протеини, избрани сред най-добрите зърна от Европейския съюз и извън него, за да отговорят на изключително високите стандарти на италианската сладкарство.
...От малка лаборатория за пресни тестениизделия с производствени мощности от 20 кг/ч до индустриални линии с 300 кг/ч пресна паста. Днес можем да ви предоставим готови решения за производители на тестениизделия и индустриални производители на тестениизделия за производство на пресни, сухи и безглутенови тестениизделия. Имаме машина за тестениизделия за всяка нужда. От машини за пълнени тестениизделия, преса и екструдери до устройства за обработка на тестениизделия като пастьоризатори, разбъркващи устройства и сушилни.
Производство на машини за обработка на шоколад. Широката гама от модели е насочена към клиенти, вариращи от малки сладкарски ателиета до средни индустрии и сектора на общественото хранене. Опитът, натрупан през четиридесет години, се съчетава с модерната технология, за да създаде продукт, който винаги е актуален и отговаря на изискванията на пазара.