...Червеното латук е вариант на зеленото латук.
Сладък и деликатен на вкус, може да се смеси с други видове салата, за да придаде цвят. Освен това, благодарение на витамините и минералите, подпомага храносмилането.
Наличен в контейнер, пакет или полистирол с различно тегло.
... носа се усеща дълготраен аромат на морска салата и свежа миризма на сол
- Вкусът разкрива солен и свеж аромат
Той е отличен акомпанимент на рибни ястия, пресни морски дарове и най-модерното суши и сашими.
Капацитет: 70cl - 40%vol...
... горчив и напомня на ликьори като
генциана и ревен. Има нотки на кафе, какаови
зърна и тютюневи листа.
СЪЧЕТАНИЯ
Неговият толкова специфичен вкус позволява
съчетания с храни, които също са горчиви, като
артишок, карди, цикория; съчетава се с
висококачествени сирена с дълга зрялост, може би
пикантни; с колонатски лард.
С риба, опитайте в комбинация с мечи риба
и червен тон; с десерти, за декорация на
шоколадова мус, в сладолед и в плодова салата.
...изсъхване, некроза на салата, физиологично изсъхване на динята и напукване на плодове) и подобрява качеството, консистенцията и трайността на плодовете; магнезият от своя страна стимулира образуването на хлорофил и
подобрява фотосинтетичната активност, увеличава концентрацията на захар и подобрява цвета на листата и плодовете. CALMAG е обогатен с молибден, който намалява изсъхването, намалява стреса и се бори със свободните радикали. CALMAG се препоръчва особено за култури от четвърта редица.
... отлична предястие, сервирани например с парчета домашен хляб или на брускета, но могат да се използват и за овкусяване на основно ястие, например, вкусно ризото.
Те са вкусни в салати с зеленчуци, ориз или паста. Например, за да придадете специален нюанс на салата Капрезе, добавете сушени домати и каперси.
Метод на съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C), като държите продукта покрит в зехтин и консумирайте в рамките на 5 дни.
Код: POMOL 180...
Punto Srl е компания, специализирана в разпространението на хранителни продукти. С нов търговски обект, оборудван с щанд за колбаси, сирена и прясно хлебче, Punto Srl предлага широка селекция от пресни и замразени хранителни продукти, както и разнообразие от плодове и зеленчуци. Качеството на продуктите винаги е гарантирано и компанията се ангажира да поддържа изгодни цени за потребителите чрез пр...
... костите и отслабващ, и магнезий за мускулите, сърцето и мозъка.
В КУХНЯТА
Ако обичате простички ястия, използвайте го за пълнеж на сандвичи и панини или в паста салата с различни съставки като йогурт, маруля, скариди, пиле и черен ориз или киноа. За десерти можем да се насладим на мус от авокадо и какао, сладолед от авокадо и много други ястия.
След войната Паскуале Батиста основава в Четара малка работилница за консервиране на храни, основно на аншоа, управлявайки я с страст и гордост до 90-те години. Връзката между обработката на аншоа и Четара има исторически корени и днес, както и вчера, традицията продължава благодарение на децата на господин Батиста. С времето вкусът на нашия продукт не се е променил, както и етапите на обработка, ...
Създадена през 1960 г. за директна продажба на Пазар за плодове и зеленчуци в Бреша на зеленчуци, отглеждани на открито, днес Facchini е една от основните компании в Северна Италия за обработка и опаковане на готови за консумация продукти (IV категория) и опаковане на пресни плодове и зеленчуци (I категория), която оперира на националния пазар и в цяла Европа. Собствените земи осигуряват голяма ча...
Селскостопанското дружество La Verde Marina Srl, част от групата Villecco, е специализирано в производството на BABY LEAF, предназначени за IV категория. Не само типични продукти от региона като рукола, латук, спанак и цикория, но и култури, които се използват широко за микс от зеленина, като червена чаша и кръв от бик, както и източни култури, като татсой и мизуна. Благодарение на използването на...
... цвят и приготвени, освобождават цялата си ароматност. Тези бобови култури с високо съдържание на протеини са отличен източник на витамини, например B1, B2 и B3, както и на минерални соли като калций, фосфор, желязо и цинк. Те са подходящи за хора, които следват хипокалорична диета. От кулинарна гледна точка, сухите биологични бобчета канелини могат да се използват за приготвяне на супи с интегрални крутони, крем супи или просто гарнитури като салата от канелини или канелини по птичи начин.
... по отношение на брикс и дебелина на пулпата; съдържат ликопен и естествени антиоксиданти.
Събрани на гроздове, доматите Пикадили имат равномерен размер и задоволителна следжътва с добре прилепнали плодове към рахи.
Доматът Пикадили е много ценен в кухнята заради лесната си подготовка на сосове, като е отличен и в салата благодарение на своя вкус, който е едновременно пикантен и сладък.
Опаковка: 500 г...
...Чанти и торби на руло, еднопластови или предварително запечатани, за автоматизирано опаковане на ябълки, моркови, картофи. Торби на сноп за опаковане на ябълки, моркови, салата и целина, микро и макро перфорирани. Изрязани торби за опаковане на грозде и череши.
...Бурата, гордостта на типичната млечна традиция на Пулия, е съставена от ръчно изработена моцарела, която е пълнена с меко сърце от ръчно накъсана моцарела и сметана, създавайки по този начин пакетче с изискан, сладък и деликатен вкус. Това е продукт, който може да се използва за консумация в прясно състояние, подправен с екстра върджин зехтин или в комбинация със салата, чери домати, хляб или деликатни ястия като пушена сьомга, или да се използва за пълнене на пици или гурме основни ястия. Отлично е и в комбинация с чаша добро вино.
...6 стъклени буркани WECK Прави 290 мл високи без капак и без уплътнение (диаметър 80 мм). Правите буркани WECK са перфектни за вашите презентации на масата, вашите верини, вашата салата, вашите десерти и всички ваши кулинарни приготовления... Тук бурканите се продават без аксесоари, т.е. без уплътнение и без капак (група от 6).
...Нашите техници изграждат комплексни системи за хидропонни култури както в зеленчукопроизводството (домати, краставици, чушки, салата...), така и в цветарството (рози, антуриум...) с използването на различни инертни субстрати. Всичко това с формулата "ключ в ръка".
Що се отнася до специфичната култура на доматите, компанията Текнова прилага инсталации на висящи канали, прикрепени към конструкцията, за да се осигури максимална чистота и контрол на растенията, които се раждат и растат в здравословни условия, като се ограничава използването на фитосанитарни обработки.
Вече повече от 40 години Бруно Елио и семейството му управляват компания, която днес е една от най-иновационните фирми в Италия в търговията с плодове и зеленчуци. Нашата история и опит в износа и вноса гарантират на клиента, че работим с най-добрите производители, осигурявайки високи качествени нива по отношение на свежест и вкус.
Бруно Елио ООД, с марката eliovero, изнася свежи плодове и зеленч...
...Ликьори, произведени от натурални суровини от парка Отранто-Леука. Фини инфузии от копър, градински чай, дафинов лист и морска салата; много ценени като дижестив.
...Този комплект прибори, включващ 72 висококачествени части с огледално покритие, се характеризира с елегантна линия, която ще украси масите на вашите клиенти при всякакъв повод.
Освен това, този комплект прибори Cook D'Lux за 12 гости идва в опаковка с чекмедже, за да защити и организира приборите. Размери на кутията: приблизително 45 x 14 x 36 см.
Включва:
12 лъжици
12 вилици
12 ножа
12 чаени лъжички
12 десертни вилици
2 сервизни лъжици
1 лъжица за сос
1 черпак
2 вилици за месо
1 вилица за салата
1 лъжица за салата
1 супена лъжица
1 нож за торта
1 лъжица за сладолед
1 захарница.
... от буйвол, пекорино баниолезе, маслини гаета, папачели, фриарели, ендивия, патладжани и артишок в зехтин, млечни продукти от краве и буйволско мляко, пушени, зизона от Батипаля, гигантска плитка от буйвол, сертифицирани морски водорасли (морска салата) и свежа ръчно изработена неаполитанска сладкарска продукция... Клиентите са: ресторанти, пицарии, пабове, бистро, деликатеси, хотели, общности и също така частни лица (продажба на дребно)...
... работим и оптимизираме производствения процес, от получаването на поръчката до доставката на готовия продукт, гарантирайки зеленчуци с високо качество, контролирани от получаването до изпращането, които не се страхуват от конкуренцията. Ряпата е един от първите зеленчуци, които са били отглеждани. САЛАТА ТРОКАДЕРО, ДОМАТ ДАТЕРИНО, РЯПИ, ДИНИ И ПЪПЕШИ...
Frutta Coop Società Agricola е млада компания, която започва дейността си в края на 2013 г. с номер на регистрация REA 418281; съставена е от 3 производители, всеки с исторически опит и сертификати GlobalGap; отглежда някои сезонни плодове и като ново допълнение предлага широка гама от салати от групата babyleaf, като рукола, бебешки спанак и червена и зелена салата; разположени на площ от около...
...Вале Сакета и Сакетина е част от 32-те риболовни долини на северната лагуна на Венеция, отглеждаме в екстензивен режим (без добавяне на фуражи - сертифицирано биологично) морски костури, спиголи, мъгини, бозеги и всички видове черноморски риби. Ние сме първата италианска компания, която сертифицира "Морска салата" като биологична, която предлагаме от май 2015 г. Разполагаме с кредити за CO2 за...
...GFT се занимава с проектиране и изграждане на инсталации и машини по специфични изисквания на клиента. В частност за сектора на четвърто поколение сме реализирали следните инсталации/машини: инсталации за миене, обработка на салата и млади листа, резачки за салата, кръгли и правоъгълни работни маси, маси за подреждане с лента и хидравлични, лентови транспортьори, повдигачи, шнекове и вибрационни...
Компания, специализирана в производството на домати за индустрия. Действаща на пазара в Северна Италия, Германия, Франция и Швейцария за търговия с броколи, на връзки, насипно и екстра късо. Тиквички, зелени фасулчета, римска салата (каталонска) и домати. Сертифицирана по Global G.A.P. Работим също и с опаковки IFCO.
... простата, но елегантна обстановка правят Малката Тратория един от най-ценените ресторанти в Падуа. Някои примери: Хрупкави мацанколе с салата от пунктарели, портокали и прах от ботага на мугине, Сардинска фрегула с рибен рагу и бодлив артишок, Брасирано месо с Канонау и тарталета от артишок и ориз със шафран от Сан Гавино. Десерти и хляб, приготвени в къщи. Винена карта с около сто етикета от известни сардински вина. Всеки месец има тематични вечери.