Италия, Marmirolo
...W: 120 - 130. Патентно брашно, получено от подбрани италиански и европейски пшеници. Идеално за бързи теста. Идеално за производство на ронливо и вкусно тесто за сладкиши. Препоръчва се за всички приготвяния на основа тесто за сладкиши: тарти, курабийки, сладкиши и бисквити, вафли.
Италия, Forlì
... продължително чувство на ситост. Присъствието на влакна може също да помогне за регулиране на нивата на кръвната захар. Това биологично брашно е и източник на важни витамини и минерали. Сред тях витамините от група B играят основна роля в енергийния метаболизъм, докато минерали като желязо, магнезий и цинк са съществени за различни телесни функции. Био безглутеновото брашно от амарант може да се използва в много рецепти. То е подходящо за приготвяне на хляб, торти, бисквити и палачинки без глутен.
Италия, Lauro
... подходящи както за приготвяне на вкусни рецепти, така и за солени ястия. Можете да ги използвате в салати, в йогурт, при приготвянето на сладки и солени печива. Те са отлични за закуска, добавени например в йогурт, но също така могат да се консумират сами като закуска. Накрая, те се използват широко в сладкарството: изборът на десерти, които могат да се приготвят с бадеми, е наистина широк, тъй като те са една от основните съставки за приготвяне на бисквити, сладкиши и торти.
Италия, Vairano Scalo
...СЛЕД ПЕЧЕНЕТО, ЛЕШНИЦАТА СЕ НАРЯЗВА ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА. (2/4, 4/6 ИЛИ 6/8 ММ) ЧЕСТО СЕ ИЗПОЛЗВА В ИНДУСТРИЯТА ЗА СЛАДКИШИ, КАТО СЪСТАВКА ЗА ШОКОЛАДОВИ БАРЧЕТА ИЛИ ПЛЪНКА ЗА ПРАЛИНИ. ТОВА Е ОСНОВНА СЪСТАВКА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ТОРТИ. ЗЪРНЕНИТЕ ХРАНИ СА ОСНОВНА СЪСТАВКА ЗА ПРИГОТВЯНЕ И ДЕКОРИРАНЕ НА ТОРТИ, БИСКВИТИ И СЛАДОЛЕД.
Италия, Bertinoro
... отправна точка за майсторите на ръчно приготвен сладолед. Сладкарският отдел беше създаден няколко години по-късно. Още от самото начало, позиционирането на BABBI беше далеч от вече богатите масови пазари и се посвети на създаването на "уникални и неповторими сладкарски специалитети" чрез използването на благородни, търсени, автентични суровини и дълга и прецизна ръчна обработка. От този принцип се родиха Виенските вафли и Ваферините, днес известни и ценени по целия свят.
Италия, Prato
... - Кафе сироп: "DROP"?: Идеалното допълнение за всички напитки на основата на кафе и мляко: еспресо, капучино, шоколад, макиато, мокачино, кафе лате, мляко, американско кафе и др. Те са перфектни и с йогурт, сладолед, фрапе, смутита, десерти и бисквити. На азиатските пазари се използват и за приготвяне на много вкусен млячен чай. Концентрати с ниско съдържание на калории: "I-SODA"?: Използваме само...
Италия, Omegna
...Имаме и серия от продукти от алуминий, всичко необходимо за приготвяне на домашна прясна паста с автентичен вкус: от форми за равиоли до резци, за винаги вкусни ястия и други полезни аксесоари. Нашата гама от дървени артикули включва прибори за хранене, дъски за рязане с различни форми, точилки и инструменти за приготвяне на различни видове паста. Накрая, за сладкарството, предлагаме широк асортимент от тави, форми, резци и всичко необходимо за приготвяне на пици и солени торти, бисквити и сладкиши, за готвене по забавен и оригинален начин.
Италия, Villar Perosa
...Добри семейни традицииДейността, започнала през 1991 г. благодарение на волята на Марко Перо и семейството му, открива и оценява рецептите на баба Лучия, която още в началото на века е приготвяла и продавала на пазарите в Пиемонт вкусни сладкиши и изисканите "Пасте ди Мелига". Малката работилница за ръчно приготвяне на сладкиши днес е предприятие с площ над 2000 квадратни метра с най-съвременни технологии, което продължава да запазва непокътнати занаятчийските характеристики на продукта и отлични качествени нива.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play