От повече от четиридесет години, Di Rosa представлява еталон в сладкарската индустрия, предлагаща широка гама от продукти, които съчетават италианското занаятчийство с страстта към качеството. С над 200 артикула, готови за световен износ, Di Rosa не е просто марка, а гаранция за изключителност и автентичност.
Нашата компания не само разпространява продукти с високо качество, но също така е специал...
... производителност.
Също така е налична с филтър за опаковане на прахообразни продукти като брашно от лешници, мляко на прах и продукти с подобни характеристики. Филтърът трябва да бъде заявен при поръчка.
Опаковъчната машина е оборудвана с боядисана подложка на колела. Максимална дебелина на плика мм. 0.20 (0.8 общо с маншет).
Чрез оборудване на машината с приспособления, изработени според...
...8 Шоколада, пълнени с кестенова паста и крем от лешници
8 Шоколада, пълнени с кестенова паста и крем от лешници
8 Шоколада, пълнени с кестенова паста и крем от лешници
Картон с 12 пакета по 200 г
Пакет от 12 бр. по 200 г
Кутия от 12 парчета по 200 г
Реф:0501292
EAN:8034125102259...
...Nutella е иконичен продукт на Ferrero, известен със своята кремообразна паста на основата на лешници и какао. Въведена за първи път през 1964 г., Nutella стана символ на сладост и вкус в световен мащаб, ценена както за закуска, така и за закуски и десерти. Нейната рецепта включва уникална комбинация от печени лешници, какао и подбрани съставки, поддържайки баланс между кремообразност и интензивен...
... карамелизирани, смлени на гранули или брашно. Основната характеристика на тези лешници е наличието на различни хранителни вещества, като витамин Е и витамини от група B, минерални соли като калий, калций, фосфор и магнезий. Лешниците се отличават с високото си калорийно съдържание, затова е препоръчително да се консумират в малки количества, особено ако следвате режим на хранене с ниско съдържание на калории. Вкусни и ароматни за аперитиви и бюфети, предястия за хапване с ръка и могат да се превърнат в плътни сладоледи или кремообразни парфета.
...%).
Печените лешници Baldaiassa се пекат ежедневно със среден степен на печене, който придава на плода неповторимия балансиран и интензивен аромат. За да се запази и поддържа непроменен с времето, те се опаковат вакуумно в рамките на 24 часа след обработката.
Срок на годност 12 месеца.
...Лешници в черупка от Неброди.
Произход Сицилия-Италия.
Опаковки
Дишащи чували от 1 кг, 5 кг, 25 кг и биг бэг.
Лешници от сертифицирано биологично земеделие съгласно регламент на ЕС 848/2018 и от конвенционално земеделие.
...Нашите обелени и печени лешници са внимателно подбрани, за да гарантират максимално качество на храните. Разполагаме с BRCGS сертификат, който е необходим за износ на продуктите и за насърчаване на безопасността на храните в цялата верига.
Вкусната шоколадова обвивка прави нашите лешници с шоколад много апетитни.
Можете да използвате този продукт, за да приготвите съвременен сладкиш, тъй като е добра алтернатива на традиционните бонбони, или да ги хапнете като закуска сами или в комбинация с йогурт.
...Крем за намазване капучино 200г
Гурме артезанален крем за намазване с лешници и кафе, с изтънчен и завършен вкус.
Крем, посветен на любителите на кафето, идеален за закуски или богати закуски.
Идеален за закуска и междинни закуски. Опитайте го за пълнене на панетоне и пандоро и за украса на десерти.
Произведен в нашата лаборатория Ферацано.
С екстра върджин зехтин.
...ОБЕЛЕНИТЕ ЛЕШНИЦИ, ПРИДОБИТИ ЧРЕЗ ВНИМАТЕЛЕН ПРОЦЕС НА ОБЕЛВАНЕ В НАШАТА ФАБРИКА, СЕ КАЛИБРИРАТ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА. (9-11, 11-13, 13-15 мм) ОБЕЛЕНИТЕ ЛЕШНИЦИ МОГАТ ДА СЕ СЪЧЕТАЯТ СЪС СЛАДКО ИЛИ СОЛЕНО ЯСТИЕ. ТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗЯДЕНИ КАТО СНАК МЕЖДУ ХРАНЕНИЯТА. БОГАТИ НА МИНЕРАЛНИ СОЛИ И ПЕРФЕКТНО НАТУРАЛНО ДОПЪЛНЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ СПОРТИСТИ. ИЗПОЛЗВАТ СЕ ОТ ФИРМИ, ИЛИ ЗА ДИРЕКТНА УПОТРЕБА, ИЛИ ЗА ПО-НАТАТЪШНА СТЕПЕН НА ПЕЧЕНЕ.
...Крем от лешници Black съдържа 55% "Лешник Пиемонт I.G.P." от Ланге, тръстикова захар от остров Реюнион, какао и ванилия Бурбон. Вкусно удоволствие за намазване. Появата на масло от лешници на повърхността е признак за естественост на продукта, без емулгатори и консерванти, и запазва неговите характеристики. Достатъчно е да разбъркате добре крема преди консумация.
Съставки: "Лешник Пиемонт I.G.P...
...Натуралните, печени, бланширани, нарязани и пастообразни съставки винаги са проследими, а някои от тях са сертифицирани органични. Поддържането на строги стандарти за безопасност и качество води до най-добрия вкус, текстура и аромат.
Налични продукти:
- Лешници в черупка,
- Натурални / Печени нарязани лешници
- Натурално / Печено лешниково брашно (мел)
- Лешникова паста...
...Крем с лешници БЕЗ ГЛУТЕН (gluten free), идеален за гарниране и добавяне на вкус към вашето кафе, сладкиши, йогурт и сладолед.
Разклатете преди употреба.
СЪСТАВКИ: захар, растително масло (слънчогледово, палмово), лешници (8%), обезмаслено мляко на прах, какао с ниско съдържание на мазнини 10-12% от какаово масло, лактоза, емулгатор: соев лецитин, аромат, натурален аромат на ванилия, антиоксидант: екстракт от розмарин. Може да съдържа следи от други ядки.
...Изключителност, произведена в Сицилия
Орехи, бадеми, фъстъци, лешници, шамфъстък
Шамфъстъкови гранули от Бронте за сладкарство
Шамфъстъково брашно от Бронте за сладкарство.
...Нарязаните печени ядки се преработват допълнително с помощта на най-добрите машини за хранителна обработка на пазара, за да се получи паста, която е хомогенна и с най-високо качество. Bio Nocciola произвежда паста от лешници с размери от 20 до 40 микрона. Този вкусен завършен продукт не съдържа никакви допълнителни консерванти или аромати.
...Мандорлите Sgusciate NuttyPlus са богати на фибри и протеини. В отличие от обелените мандорли, мандорлите Sgusciate запазват кожицата (не черупката), която е богата на флавоноиди. Те имат деликатен вкус и могат да се използват за приготвянето на множество сладки и солени ястия, както и за вкусни диетични закуски!
Мандорлите Sgusciate NuttyPlus са съставени на 100% от обелени сицилиански мандорли.
*Може да съдържа следи от други ядки (лешници, шамфъстък, орехи, борова ядка, кашу).
...Скрабът за лице, формулиран с термална вода от Абано, невен и мед, извършва изключително важна почистваща функция, подхранвайки кожата в дълбочина. Микрогранулите, получени от черупките на бадеми и лешници, осигуряват нежно ексфолиране, премахвайки замърсяванията и оставяйки кожата гладка, копринена и сияйна. Подходящ за всички типове кожа.
... единични произходи, това е перфектното кафе за тези, които искат да получат енергийна и кофеинова доза.
Гъстата текстура на крема освобождава пикантни нотки на черен пипер и намек за лешници, за кръгъл и обгръщащ вкус, упорит на небцето, но изключително приятен.
Кафе за тези, които искат да смелят зърната си сами, напълно изживявайки подготовката на напитката във всичките й фази. Неповторим аромат, за да се презаредите и да изживеете приятни моменти сами или в компания.
Опаковката с клапан за запазване на свежестта поддържа продукта, въпреки консумацията с времето.
...Плочки от нуга с фисташки
В пакети по 120 г
Цялата интензивна вкус на фисташките в хрупкава нуга, на половината път между сладките и изтънчени закуски, които ще ви оставят без думи.
Само няколко натурални съставки и занаятчийски процес, който датира от миналия век.
Вкусът на частта у дома, готов да бъде оценен.
Също така налично в други варианти: бадеми, фисташки, лешници.
История: Bio Mondo, компания от Фриули, основана през 2012 г. от необходимостта на Даниела Фаверо да замени захарта по здравословни причини, е реалност, която първоначално се занимава с подслаждане без калории и търговия с листа от стевия; по-късно, след като е усвоила правилно пазара, решава да се насочи към света на конфитюрите, кремовете за намазване, шоколадите, бонбоните, до достигане на паст...
...Пиноли, сушени плодове, орехи, лешници, от събирането до разделянето и др. - Проектиране, чрез организации, компании, квалифицирани специалисти, на инсталации за преработка на сушени плодове (включително евентуално планиране на напоителни системи). Фисташки (сиклиански или американски), орехи, лешници, бадеми, до консултации при избора на машини за производство на производни от сушени плодове...
...Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с конфитюр от лимонови кори и стафиди Султанина.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от лешници "Пиемонт" IGP и какао. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с черен шоколад.
- Натурално втасал сладкиш с форма на хляб, покрит с глазура от бадеми. Тестото, с жълт цвят, е обогатено с стафиди Султанина.