...Екстра Вирджин Рêuза е резултат от съчетанието между два италиански сорта с голяма стойност, които имат доста различни ефекти: маслините Бианколила и маслините Тагиаска.
Екстра Вирджин Зехтин
· 100% Италиански зехтин – студено извлечен
· Получен от маслини Бианколила и маслини Тагиаска
· Сладък и ароматен, отличен дресинг за салати и сурови зеленчуци.
Рèuза е силно селектиран продукт: той...
...Екстра върджин зехтин, произведен в Пулия, Италия.
Избираме най-добрите маслини, за да произведем нашия екстра върджин зехтин и да гарантираме най-високо качество.
...Олио екстра върджин Фрутато Новело, произведено в Сицилия, сертифицирано CT001. Предлага се с специалната бутилка "Квадра Мараска". Фрутато Новело е произведено от маслини "Ночелара Етнеа", отглеждани на терените, собственост на компанията Кускуна, която се занимава и с ръчно бране и студено пресоване. Крайният продукт е отличен и гарантиран. Освен това ние сме единствената компания, която предлага възможността да осиновите маслина!
...Био 100% Италиано Боноли е органично екстра върджин зехтин, който произлиза от внимателен подбор на суровини, с прилагане на постоянен контрол за максимална грижа за всички параметри на качество и автентичност на продукта.
Формати бутилки
1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml...
...Производство и продажба на био екстра върджин зехтин, произведен в Сицилия в земеделска компания "Пагано". Всички основни продукти на компанията се отглеждат и произвеждат в съответствие с насоките за био, DOP, IGP. Био зехтинът е пресован по механични процеси в студен пресовач.
...Култиварът "Nocellara Etnea" представлява върховенството, гордостта на производството на маслини в Етнеа. Според дългогодишната традиция на компанията, зелените маслини се избират на дърветата, следят се и веднага след събирането им, се обработват с майсторство и доказан опит. След това се трансформират, внимателно се смачкват и само когато е настъпил подходящият момент, се подправят с целина и прясна мента, леко подправени с риган и чили, и строго се съхраняват в екстра върджин зехтин.
...екстра върджин зехтинът от маслина Армонико е подходящ за умерено вкусни ястия. Идеален е за употреба на трапезата, за обогатяване на деликатни ястия като Брезаола и свежи салати, също така е отличен в кухнята за подправяне на риба, ризото, паста и печива. Препоръчва се за всички ястия, в които маслото играе ролята на подобряване на есенцията, без да покрива ароматите.
...Лек плодово екстра върджин зехтин с аромати на зряла маслина, напомнящи на жълто ябълка или бадемов плод.
Има мек и деликатен вкус, по-малко устойчив в сравнение с другите масла.
Идеален за всяко ястие; особено подходящ за ястия със средна структура като: ореките и рапите, боб и цикория, бели меса, на пара риба, салати и т.н…...
...100% италианското екстра върджин зехтин е резултат от хармонична селекция на най-добрите екстра върджин зехтини, произхождащи от маслини, отглеждани и пресовани в Италия. Това е зехтин от високо качество, с интензивен аромат на маслина и леко пикантен послевкус, основна съставка в ежедневната диета, благодарение на своите специални хранителни свойства и универсалност на употреба.
КОНФЕКЦИЯ ОТ 4 БР = 1 БР ЕВРО 30,00
1 ПАЛЕТ 44 КОНФЕКЦИИ
СРОК НА ГОДНОСТ 07/06/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 10 ПАЛЕТА...
...захар, екстра върджин зехтин, слънчогледово масло, оцет от вино, отлежавал 36 месеца.
Може да съдържа парчета от костилка на маслина.
АЛЕРГЕНИ: Целина, борова ядка.
Опаковки: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г
ВЕГАН ГУРМЕ...
...Името произлиза от капона, който по онова време лесно се е намирал в сицилианските кухни заради изобилието си. Капонът се е сервирал заедно с домати и патладжан. В началото на миналия век ястието е станало част от популярната кулинарна традиция и капонът е бил заменен с други зеленчуци. Зеленчуците, внимателно подбрани, се пържат отделно и след това се готвят с особена доматена сос.
Съставки: Пържен патладжан на кубчета 37%, доматен сос, олио от слънчогледови семена, екстра върджин зехтин, лук, целина, маслини, каперси, захар, натурални аромати, оцет.
... продукта и предоставят добавена стойност на бъдещите поколения. Отглежданите сортове са Leccino, Frantoio, но преобладава местният Itrana. Благодарение на внимателното отглеждане, грижата при събирането и вниманието към меленето, получаваме екстра върджин зехтин с високо качество, с интензивен цвят, свеж аромат, с нотки на маслина, доматени листа и нарязана трева, с елегантни усещания за горчивина...
... маслините си, а тяхното смилане се извършва в рамките на 24 часа след това чрез механични процеси (студено извличане); този метод позволява получаването на екстра върджин масло с високо качество. На вид нашето масло, произведено изключително в района на Фарнезе, има смарагдозелен цвят с златисти отблясъци и излъчва плодов аромат, напомнящ на зряла маслина, току-що събрана. То се гордее с изразителен вкус, с нотки на артишок. При дегустация оставя приятно пикантно и горчиво послевкус с бадемови нюанси. Богато е на витамин E, полифеноли и други антиоксиданти.
... и да е контакт с земята и да запазим цялата им добрина и аромат. След това реколтата бързо се транспортира до маслобойната и, след като пристигне в завода, след много работа и усилия, всяка маслина е внимателно обелена, измина и след това смляна. Смилането се извършва в рамките на 24/48 часа след събирането.
...екстра ръбест, ръбест с пламъци, пламъчен, пламъчен с възел, селски, селски с възел. В момента сме избрали следните формати паркет, налични в дебелини от 10 мм, 11 мм, 14 мм, 15 мм и 20 мм: за традиционните масивни дървени подове формати като лампаркет, дъска, дъска, макси дъска, дъска, ламелпаркет, индустриален паркет, мозайка; за предварително обработените многослойни дървени подове наличните формати са двуслоен дъсчен материал, двуслоен максидъска, трислоен дъсчен материал.
... с частна марка. Сапуни с маслиново масло. Шампоан и душ гел, винаги с екстра върджин зехтин. Типични лигурийски сладкиши като амарети и генуезки панетоне. Маслини в саламура и без костилки в зехтин. Дървени предмети от маслина. Лавандулова есенция. Възможност за организиране на групи за екскурзии в нашата долина. Възможност за настаняване в приятелски агритуризми.
...Олеифицио Милацо предлага различни видове екстра върджин зехтин, произведени изключително в вътрешността на Сицилия. Освен производството, произтичащо от събирането и смилането на собствените си маслини, за да предложи допълнителен продукт с високо качество, Олеифицио Милацо разчита на някои земеделски стопанства с обширни маслинови насаждения в района на Кастелветрано (ТП) с типичната за района маслина, обикновено наричана "Ночелара Дел Беличе".
...Нашият зехтин произлиза от пресоването на маслини Бианколила от Калтебелота (култиварът Бианколила е местен за Калтебелота), които му придават неповторимия зелен цвят с златисти отблясъци и естествения му мътен вид. Той се цени за отличния си плътен и кръгъл вкус на зелена маслина с леко горчиво и пикантно усещане. Освен това притежава интензивен и балансиран плодов аромат с нотки на бадеми.