...W: 200 - 220. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с добра пластичност, за директни теста с кратко втасване. Идеална за производство на обемисти, меки и вкусни основи за Пан ди Спаня. Препоръчва се за торти, понички, еклери и пържени сладкиши.
10КГ...
...смесени с умение, са само първата стъпка към създаването на уникален продукт.
Само най-доброто от италианските зърна се селектира за нашите смеси, но трябва да се има предвид, че производството на италианско зърно покрива само 40% от това, което се смели от италианската мелничарска индустрия; освен това за някои специалитети на италианската сладкарство (панетоне и обикновено тестени изделия) са необходими зърна с високо съдържание на протеини, избрани сред най-добрите зърна от Европейския съюз и извън него, за да отговорят на изключително високите стандарти на италианската сладкарство.
Ние сме производители на брашно от мека пшеница от 1800 година. Всички наши зърна са с произход от Италия (Емилия-Романя, Абруцо, Марке) и се подбират внимателно на базата на качество и автентичност. Нашите брашна се използват за хлебопекарство, пицарии и сладкарство. За повече информация можете да посетите нашия сайт.
... компания или при клиента, за да се види използването на собствените продукти. Гамата от продукти включва смесване на специфични брашназа получаване на по-хрупкави, ронливи или втасали и меки и пухкави продукти, с възможност за работа с продукта като с глутеновия, до реализиране на финалната рецепта.