...MAGRI FREE Napoletana е безглутеново брашно за печива, характеризиращо се с комбинация от царевично нишесте, оризово нишесте, растителни влакна и царевична закваска.
Не произлиза от процеси на деглутенизация, не съдържа мляко, яйца и пшенично нишесте.
Продукт с високо качество, натурален и с богат принос на влакна и полезни естествени ензими. Смес, която придава пластичност на тестото...
... приложение в сладкарството, производството на паста, но и в производството на хлебни изделия. Добавено към други безглутенови брашна, прави тестото по-еластично и лесно за обработка. Това е хранителен продукт, богатна витамини и минерални соли, с ниско съдържание на мазнини и високо количество полифеноли, мощни антиоксиданти.
Технологичните процеси, използвани от ILCAR, основани само на механични и термични обработки, правят CHOCAR абсолютно естествена храна, без каквито и да било химически добавки.
...За получаване набрашно от лешници следваме същия процес като при лешниковото зърно, но в този случай продуктът се нарязва допълнително за по-голяма финаст. Брашно се счита всяко фино нарязано лешниково зърно с размер под 1 мм. Брашното от лешници има много приложения и като съставка придава богат, сладък, ядков вкус и плътна текстура на храните, които много хора обичат.
... антиоксиданти, а също така се счита за най-богатия на фибри продукт. Органолептичните характеристики на суровите обелени бадеми обаче са толкова интересни, че могат да се използват в различни области на кулинарията. Срещаме ги в хлебопроизводството и сладкарството, в производството на напитки, билкови чайове и сладоледи, в приготвянето на предястия, закуски, основни и вторични ястия. Освен това могат да бъдат печени, карамелизирани, смлени на гранули и набрашно, показвайки своята универсалност.
...Традиционен американски сладкиш, приготвен с тиква, ароматни подправки, яйца и захар, с мека и влажна текстура.
Основни характеристики:
Избрани съставки: Използваме само пресни и зрели тикви, висококачествени подправки като канела и индийско орехче, и биологични яйца, за да гарантираме автентичен и богат вкус.
Влажна и богата основа: Тортата е приготвена с комбинация от безглутеново брашно...
...Всъщност, всяка сутрин, според най-добрата традиция, се пекат бяла пица с естествена ферментация, типични сладкиши от Кастели Романи. "Michelangelo della Pizza" се отличава с качеството на автентичните продукти и обслужването. При нас можете да опитате традиционни продукти, типични за Кастели Романи, като например известния хляб от Генцано, произведен с натурални съставки и без химическа ферментация. Нашият търговски обект предлага богат асортимент от хляб, пица, домашни сладкиши и гастрономически продукти, домашни сладкиши и традиционни.
Real Food Sicily е компания, посветена на производството и продажбата на типични сицилиански продукти. Ние предлагаме само селектирани продукти от най-добрите компании, произвеждаме рикота, кори за каноли, брашно от нахут и от смляно зърно, типични консерви, паста, произведена с бронзови матрици. RealFoodSicily е компания с богат опит. Ние се занимаваме с италиански храни, а по-специално с тези...