... от собственото ни свинско стадо, което пасе свободно на полето, хранещо се с ядки, трева и зърнени култури. Тази шунка престоява 12 месеца в нашите изби, където отлежава при студените и постоянни температури на Гихуело. Там тя придобива сладък вкус и се подготвя да започне пътуване към най-променливия климат, който намираме в планината Уелва. Нашата Castro y González Fusión ще се слее с мъглите на Атлантика още 24 месеца, придобивайки сила и дълбок букет. Резултатът е изключителна шунка.
...Кост и без копито. Скосяване във форма на V
Лечение 12-13 месеца
Ref:11001
Средно тегло на единица: 5,5-7 кг приблизително
Нетно тегло на кутия: 33-42 кг приблизително
Единица x кутия: 4...
...Продукт от сушено месо, произведен от месо, съответстващо на мускулната маса с кост, крак и копито на предния крайник на половин труп на иберийска свиня, която се храни с жълъди и естествени ресурси и е подходяща за човешка консумация.
Тегло на парче, приблизително 2.5 кг.
ТЕГЛО: 2-3 кг...
...Продукт, изработен от предната част (включително крака и кост) на възрастни свине, подложени на съответния процес на солене и узряване.
Иберийските свине Brisa
Иберийските свине Brisa притежават специфични характеристики, които ги отличават значително от останалите, като резултатът е продукти от Иберийски произход с максимално качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е от...