...отлежаване в хранилище, нарязване на нож и опаковане.
Съставки: Гурме шунка Злато и сол.
Нетно тегло: 100 гр.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене, отлежаване в хранилище.
Съставки: Гурме шунка Злато и сол.
Нетно тегло: 100 гр.
... без подмяна на части.
Стабилността е гарантирана от солидна и надеждна опора.
Ширината на рязане е променлива, която може да варира от дебелина 0,8 мм до 1,5 мм.
Може да реже няколко листа едновременно, не запълва.
***Поръчка налична за 7 дни по поръчка.
Производителност 50 кг до 70 кг / час.
Мотор 1.5KW / 380 / 230V
Монтиран на съединител
Предавателен вал 20 мм
Входна секция 300 мм x 400 мм
Размер 70 см x 50 см x 60 см
Тегло 80 кг...
... средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Процес на солене
В Ibéricos Brisa всички парчета се покриват със морска сол, за да се улесни дехидратацията и съхранението им, като по този начин се допринася за развитието на типичния цвят и аромати на cured продуктите. Те остават в соларната камера един ден за всеки килограм тегло на...
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, pieza 6,5 - 7,5Kg. aprox.
¡De la pieza a tu mesa!
Много практично, идеално за подарък за тези коледни празници или за каприз, или също така за корпоративен подарък.
• Представя се на въздуха, увито в копринена хартия, с памучен калъф и връв
• Вътре в украсената подаръчна кутия се съдържа: шунка, стойка за шунка и нож
• Минимално узряване от 9 месеца.
• Традиционно...
...Елегантна кутия с чиния от 100% иберийска шунка, хранена с жълъди, нарязана с нож. 50 г.
Идеална за подарък или за консумация у дома.
Готова за отваряне и дегустация.
Тегло: 0,1 кг...
...Най-висококачествен испански хамон, хранен с жълъди, 100% Иберико, нарязан на нож и вакуумиран.
Доставяме само B2B, повече информация тук:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Минимална поръчка: 25 кашона (1.000 бр.). Цена за 25 кашона: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство. Тегло на кашона: 6,55 кг.
Време за доставка: да се договори.
ТРАНСПОРТ: Охладен 5ºC.