Испания, Guijuelo-Salamanca
...отлежаване в хранилище, нарязване на нож и опаковане. Съставки: Гурме шунка Злато и сол. Нетно тегло: 100 гр. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене, отлежаване в хранилище. Съставки: Гурме шунка Злато и сол. Нетно тегло: 100 гр.
Испания, Parla (madrid)
... без подмяна на части. Стабилността е гарантирана от солидна и надеждна опора. Ширината на рязане е променлива, която може да варира от дебелина 0,8 мм до 1,5 мм. Може да реже няколко листа едновременно, не запълва. ***Поръчка налична за 7 дни по поръчка. Производителност 50 кг до 70 кг / час. Мотор 1.5KW / 380 / 230V Монтиран на съединител Предавателен вал 20 мм Входна секция 300 мм x 400 мм Размер 70 см x 50 см x 60 см Тегло 80 кг...
Испания, Guijuelo (salamanca)
... средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка. Процес на солене В Ibéricos Brisa всички парчета се покриват със морска сол, за да се улесни дехидратацията и съхранението им, като по този начин се допринася за развитието на типичния цвят и аромати на cured продуктите. Те остават в соларната камера един ден за всеки килограм тегло на...
Испания, Málaga.
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, pieza 6,5 - 7,5Kg. aprox. ¡De la pieza a tu mesa! Много практично, идеално за подарък за тези коледни празници или за каприз, или също така за корпоративен подарък. • Представя се на въздуха, увито в копринена хартия, с памучен калъф и връв • Вътре в украсената подаръчна кутия се съдържа: шунка, стойка за шунка и нож • Минимално узряване от 9 месеца. • Традиционно...
Испания, Murcia
Испания, Guijuelo
...Най-висококачествен испански хамон, хранен с жълъди, 100% Иберико, нарязан на нож и вакуумиран. Доставяме само B2B, повече информация тук: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Минимална поръчка: 25 кашона (1.000 бр.). Цена за 25 кашона: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Саламанка (Испания) Срок на годност: 12 месеца от датата на производство. Тегло на кашона: 6,55 кг. Време за доставка: да се договори. ТРАНСПОРТ: Охладен 5ºC.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play