... мека мазнина. Ръчен процес на производство. Узряване между 24 – 30 месеца.
Представяне: Всяка част е опакована в лист хартия против мазнина, обвита в плат и в индивидуална кутия.
Съставки: Иберийски шунка от свинско месо с жълъди и морска сол
Спецификации: Удължена форма и мека мазнина. Ръчен процес на производство. Узряване между 24 – 30 месеца...
...Кутия хрупкава пилешка хамбургер, уникален вкус в Испания. Crispy Chicken. - Хамбургерът с хрупкаво пилешко месо има толкова неустоим вкус, че става пристрастяващ, ще искаш да го ядеш всеки ден, това е уникално усещане.
Също така е обичайно да го наричат crispy chicken.
Изненадай клиентите си с различен хамбургер, който няма да намерят навсякъде. Излез от типичния говежди хамбургер и заложи на...
... до пурпурен.
Външен вид: Външно: Типичен, консистентен. При рязане: Консистентен, мраморен и характерен.
Вкус: Месо с деликатен вкус. Вътрешната мазнина е много ароматна и течна, разтапяща се в устата и наводняваща небцето с несравним вкус, пълен с нюанси, интензивен и дълготраен.
Аромат: Ароматен и деликатен.
Текстура: Фина и хомогенна. Малко влакнеста, без пастообразност или омекване.
...Зрял, здрав, чист и изсушен плод на пипера Capsicum annum или Capsicum longum. В момента търгуваме само с ñoras, произхождащи от Испания.
Формат: чанта 1кг, кутия 10кг...
...Продажба на живи охлюви Бовер (Helix Aspersa) и Винял. Национален продукт. Охлюв Консерва: Охлюв в солена вода за добавяне към любимия ви сос, Охлюв в сос, Патé от охлюв, Охлюв по писто, охлюв от Euskal Herria и Наварико, Месо от охлюв без черупка. Кутия/Тава за приготвяне на охлюви на скара. Вина от Риоха Алта в младо и отлежало. Подправки и подправки, събрани и опаковани ръчно. Шафран от Ла...