... специални поводи и тържества, където детайлът и отличното качество на вкуса правят разликата. Този гурме зехтин не само добавя нотка на изтънченост на масата, но също така предлага ползи за здравето благодарение на високото си съдържание на антиоксиданти и здравословни мазнини.
... гурме рецепти. Неговото съдържание на интра-мускулна мазнина му придава уникален вкус и изключителна нежност, перфектен за любителите на гастрономията, които търсят автентична иберийска качество в всяка хапка.
...ROMERO – Salvia Rosmarinus
Apariencia visual (color): много светъл
Olor: слабо интензивен, средна персистентност, флорален.
Sabor: Сладък. Понякога с леки кисели нотки.
Textura: Фина кристализация.
Coupage
En nariz, плодово зелено с аромати на прясно нарязана трева, черупка от бадем, домат и зелена ябълка. В устата горчивина и средно упорит пикантен вкус.
TOMILLO – Thymus sp.
Apariencia visual...
...Плодовите сокове са много освежаваща и лесна за пиене опция за ежедневна консумация.
Вкусът е деликатен, с добро балансирано ниво на киселинност и широка гама от натурални концентрирани плодови аромати, приготвени с изворна вода и без добавени захари.
Приготвени с изворна вода от планините на Пиренеите и прясно плодове от най-високо качество, внимателно подбрани.
Грозде от испански лозя и ябълки от основните производствени райони на Европа.
...Сервират се в: Мотки или тръбички (Твърди или гъвкави).
Качество: AAB, AB или A.
Дължина: 80м и 90м.
Идеални са за прясно и зряло колбаси с малки диаметри:
Франкфурт, наденица, чисторра.
Представят се в два типа дължина за всички калибри (45 и 80 метра)
КАЛИБРИ
18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
...Иберийското сирене е сирене с пресована паста, произведено от смес от три млека (краве, овче и козе). То е най-популярното сирене в Испания и в съответствие с пропорциите, установени в раздел 4 от приложение I на Реалния указ 262/2011 от 28 февруари, с които се одобряват стандартите за качество на сирената и разтопените сирена. Всичко сирене, което се търгува с наименованието "Иберийско", трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
...Иберийско Месо с Високо Качество.
Ние се отличаваме с това, че се грижим за всички стъпки в производствената верига. От породата и храненето на животните в нашите пасища (дехеси) до производството и окончателното разпределение на нашите продукти.
...Масло от студено пресован зехтин с високо качество, признато международно с множество награди.
Маслото от студено пресован зехтин с високо качество 900 ORIGEN е купаж от сортовете пиквал, пикудо и хойбланка, получено от маслини, отглеждани на идеална надморска височина и климатични условия, събрани в оптималния момент на зрялост, което придава на сока му този вкус и аромат на прясно нарязана трева и домат, толкова ценен за небцето.
...WILD SIDE PET FOOD
•Храна с високо качество, съдържаща голямо количество прясно месо и месо от екзотични животни, тези меса имат висока хранителна стойност и са лесно смилаеми.
•БЕЗ зърнени култури. Кучетата и котките са месоядни животни, които трудно усвояват зърнените култури.
•БЕЗ изкуствени консерванти. Използваме екстракт от розмарин и зелен чай като естествени консерванти.
СЪДЪРЖА...
...“, трябва да бъде произведено от прясно мляко в следните пропорции: максимум 50% краве мляко, минимум 15% козе мляко и минимум 15% овче мляко.
Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрелото от зрялото сирене по периода на узряване. Първото има период на узряване от един до три месеца, пресована паста, компактна, но не затворена, с малки кухини по целия разрез и с жълтеникаво-сламава окраска на фона на слонова кост, поради сместа от трите млека. Зрелото сирене има период на узряване от три до шест месеца.
...които нашите клиенти от цял свят търсят. Ние се грижим за избора на най-добрите марки, за да поддържаме същото ниво на качество във всички наши продукти.
Клиенти от над 20 държави потвърдиха нашата професионалност и отлично обслужване.
... тенденции се основават на холистични продукти с високо съдържание на прясно месо като основна съставка и без зърнени храни, които са нашите най-продавани продукти в Европа, Азия, Латинска Америка и Близкия изток.
Нашите продукти, насочени както към специалистите и ветеринарната област, така и към хранителния сектор, позволяват разработването на отлична бизнес линия за нашите клиенти. Най-високите нива на качество и отлично обслужване ни помагат да постигнем уникална бизнес ефективност в над 30-те държави, в които в момента разпространяваме нашите продукти.
Лидери в производството на прясно месо. Специалисти в нарязването на говеждо и птиче месо. Пълна колекция от продукти за всички нужди. Roler Summumm с продукти от най-високо качество. Голямо разнообразие от специалитети като Карпачо, Роаст Бийф, Стейк Тартар. Зимни и специални празнични продукти като Изключително нежни и пълнени пакетчета. Сезонни продукти като Подготовка за барбекю, шишчета и кебапчета; готови за бульон, здравословни и нискомаслени гами. Компания с голяма способност за адаптиране към нуждите на нашите национални и международни клиенти.
Granja el Prat е агропромишлен комплекс, разположен в Аметля дел Валес. Всеки ден доим около 130 крави и благодарение на тях сме производители на мляко и други млечни продукти като; йогурти, кремове, прясно сирене и извара. Нашата основна цел е да се грижим за постигането на най-добро качество, текстура и вкус на нашия продукт по най-естествения начин. За да осигурим това качество; се грижим за...
ÁNGEL AREVALO, S.A. Голямо разнообразие от меса
Всички те са от първокласно качество и са преминали стриктен контрол на здравето, удостоверен с сертификат от ЕС.
Доставка до индустриални клиенти.
Разполагаме със собствени меса от:
- Яре.
- Младо яре и котлети от яре.
- Телешко, козе, свинско.
- Печено прасенце, разнообразна деликатесна продукция.
Търговец на едро на меса. Хладилен склад и помещение за разфасовка. Фабрика за колбаси. Дистрибуция до хотели, ресторанти, училища и колективи.
...както охладени, така и замразени, предназначени както за аржентинския пазар, така и за износ. Компанията си поставя за цел удовлетворението на клиента, осигурявайки производство с отлично качество за потребителя, адаптирайки се към нуждите на всеки клиент, като можем да произвеждаме сертифицирани нарязани парчета за различни религии. Разполагаме с обширни познания в сектора и работим с животни от породите Ангус, Херефорд, Брафорд и Брангус, тъй като ги считаме за премиум продукт на пазара, като нашите животни са отглеждани и хранени свободно в пампасите на Аржентина.
...Ние сме специализирани в разфасоването и преработката на говежди трупове, като можем да предложим необходимото рязане на нашите клиенти. С модерни и значителни съоръжения, компанията предлага на пазара търговия с качествено свежо говеждо месо в какъвто и да е формат, от трупове, четвъртини, разфасовки, специални нарязвания, вакуумно опаковане или опаковане в защитна атмосфера. Кастеллана де Карнес търгува също и с вътрешности и副продукти, произхождащи от животните, които кланя. Кастеллана де Карнес А.Д. е качество в свежо говеждо месо.
Искате ли да купите месо онлайн бързо, удобно и безопасно? В Discarlux се занимаваме с продажба на месо с най-добро качество. Ние сме специалисти в говеждото месо от местни и европейски животни. Никога не е било толкова лесно да купите гурме месо онлайн. Ако искате месо онлайн на най-добра цена и качество, разгледайте нашия онлайн магазин. Разполагаме с най-добрите продукти: ребра от говеда и крави, филе от говеда, хамбургери от говеда, сушено месо, чоризо, черен суджук и много други. Discarlux, вашият надежден сайт за продажба на месо с доставка до дома.
...El Botillo del Bierzo, пикантни и сладки чоризо, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Салчичон), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, пушен бекон, Lacón Braseado (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: котлети, филе, ребра, панцета, лакон, прясно шунка, прясно коляно, и разбира се, солени и пресни продукти като: уши, опашки, гръб, свинска глава, нос, свинска лапа. Цялата ни продукция е изработена с изключителна формула на семейна традиция от над 40 години и продължава да се радва на такава добра слава заради аромата и вкуса си.
Ние сме компания, посветена на продажбата на месни продукти с присъствие на националния и международния пазар. Избираме внимателно нашето месо, за да гарантираме максимално качество и се грижим за храненето на нашите животни във фермите, за да предлагаме винаги най-добрия продукт. Работим под сертификация Halal, като се отличаваме с нашите телета от ЕС, телета от AU и широка гама от продукти по желание на клиента.
FONT-SANS е семейна компания, специализирана в производството на най-добрите сухи колбаси. В Пиренеите от 1917 г., ние използваме само прясно свинско месо от най-високо качество, доставяно от местни производители, смесено с подбрани подправки и гастрономически съставки.
Климатът на Пиренеите позволява естествен процес на сушене, който осигурява автентичен вкус, аромат и текстура. Контролирани ръчно един по един, продуктите на FONT-SANS гарантират изискан подарък, изключително гурме изживяване.
...), кайма, хладилен склад, вътрешности и副продукти. Продуктите се получават, използвайки местни суровини и следвайки традиционни рецепти за производство, които позволяват предлагането на продукт с високо качество; пример за това е търговията под защитата на наименованието за произход "галисийски лакон". Процедурите за действие са сертифицирани съгласно стандартите ISO 14001 (СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА) и ISO 22000 (БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ).
...Ние сме испанска компания, специализирана в износа и вноса на живи (говеда, овце) за Северна Африка и Близкия Изток. Предоставяме телета и юници, предназначени за угояване или месо (заколение). На ваше разположение са: - говеда от чисто испански породи, шароле, лимузин, монбелиард, обрак, блон д'акитен... - живи агнета и агнца за Айд... - прясно и замразено месо с халал сертификат... Доставяме в Европа, Северна Африка и Близкия Изток... (говеда, овце, меса...) с много добро качество на преговаряеми цени и включен транспорт (ex-work, FOB, CIF, CFR) 0034642987019...
... производители на преработено месо; Предоставяне на най-добрите парчета, които са незаменими за правилната обработка на нашето престижно сушено месо.
- Продажба на доставчици, хипермаркети, хранителни вериги и търговци на едро на нашия продукт; Сушено месо, солено, сушено или пушено. Доставка опакована, нарязана, на кубчета или цели парчета.
- Продажба на специалисти в кетъринг търговията., Специални продукти като специални парчета червено месо, агне, прасенце и др. Работим само с най-високо качество.
Ако имате каквито и да било съмнения, нужди или въпроси, моля, свържете се с нас на info@taldabura.com...
Компания, специализирана в продажбата на говеждо месо, купувайте месо онлайн на нашия сайт и го получавайте у дома си за кратко време, удобно и безопасно. Ние сме специалисти в говеждото месо. Имаме говеждо и биволско месо; стекове, филе, контрафиле и др. Както и други месни нарязвания и колбаси от говеждо. Освен това можете да се насладите и на готови месни ястия. Не се колебайте повече и купувайте месо от Discarlux. Специалисти в червеното месо с най-добро качество от националния и европейския пазар.
... на едро, в заведения за обществено хранене, хотели и др. из цялото Канарско архипелаг.
Изискваме много строги контролни мерки за качество, както за нашите доставчици, така и за нашите продукти. Ние сме компания с сериозен ангажимент към качеството и околната среда. Нашият опит на световния пазар ни позволява да задоволим всяко искане на нашите клиенти.
Селективният избор на продукта, строгите санитарни проверки, професионалното обслужване и конкурентните цени...
Произвеждаме екологични млечни продукти под марката El Cantero de Letur от 1990 година. Йогурт, кефир, сирене, прясно мляко, шейкове, млечни десерти. Изработени от козе, краве и овче мляко. Продукти с високо качество и екологична сертификация. Производител и на бели марки. Клиенти в голямото разпространение и специализирания канал. Продажби в цяла Испания и износ. Сертификати SHC Екологичен, IFS, BRC.
... производство, от тяхното производство до изпращането им. Качеството е потвърдено от внедряването на Сертификати за качество и околна среда в компанията.
Олфактивният маркетинг цели да събуди емоциите на потребителите, генерирайки сензорен импакт върху тях, карайки ги да асоциират конкретна марка или продукт с чувство, емоция или трайна спомен. Мирисът на прясно изпечен хляб или ароматът на печено кафе са усещания, които събуждат емоции в нашия мозък и ни подтикват да вземем решения.
Емоционалната връзка с марка играе основна роля при извършването на покупка. Обонянието е най-доброто чувство.
Санта Гадеа е органична коза ферма в Северна Испания. Ние сме фермери и производители на млечни продукти. Семейна компания. Кръгова икономика: земеделие, животновъдство и мандра са внимателно свързани. Фермата Санта Гадеа е 100% устойчива чрез възобновяеми енергии. Нашите 1500 алпийски кози, които живеят и се разхождат във фермата, са с високо качество по отношение на здравето и генетиката. В Санта Гадеа сме посветени на органичните козе продукти от фермата: - Сирене (меко, полутвърдо, прясно...). - Йогурт. - Кефир. - Замразено извара. - Мляко от кози с дълъг срок на годност UHT. - Сапуни.