...Част от иберийски свине, хранени с зърнени култури. Изработен е от мускулния пакет, образуван от спиналните и полуспиналните мускули на гърдите, както и от дългите, лумбалните и гръдните мускули на свинята, осолен, маринован и напълнен в черва, който е преминал подходящ процес на узряване с минимален период от 70 дни.
Процес на изработка: Мариноване, подправяне, пълнене, сушене и узряване...
... максимално качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е от подвид на средиземноморския Sus Scrofa Mediterraneus, местни за известните испански дехеси, основно разположени в Саламанка.
Процес на осоляване
В Иберийски Brisa, всички парчета се покриват със сол за морска риба, за да се улесни дехидратацията и съхранението им, като по този начин се допринася за развитието на типичния...
В DOMPAL разполагаме с най-добрия избор от шунки и колбаси, иберийско месо, ексклузивни сирена, AOVE, вина и най-изисканите растителни и морски консерви.Всеки един от нашите продукти е резултат от внимателен подбор, за да предоставим най-доброто обслужване на нашите клиенти.От сушилнята и производственото ни съоръжение в Хабуго (Уелва) и нашата главна база в Алкобендас (Мадрид) достигаме до всички...
... производствен процес на своите иберийски продукти. От момента, в който се раждат иберийските свине от селектирана порода на нашата ферма "ел бареро" с площ над 100 хектара, до самия момент на доставката на нашите произведени и търгувани продукти чрез нашия нов онлайн магазин. В нашия магазин можете да закупите иберийска шунка от белота или цебо, иберийски палети, лоумо и други колбаси. Директна продажба от фабриката.