Испания, Guijuelo-Salamanca
...захари, натурални подправки, растителен протеин, натурален аромат и естествена свинска черва. 100% натурални съставки. Без изкуствени добавки. Тегло: 0.650-1,100 кг Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване. Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки, растителен протеин. Тегло: 0.650-1,100 кг...
Испания, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
Олива сокТози продукт е сок от маслини и листа, който съдържа високи концентрации на полифеноли от органични маслинови дървета и е направен от хидросолубилни части на маслините, получени по време на процеса на смилане. След това преминава през процес на пастьоризация и концентрация, за да се гарантира стабилността на продукта, характеристиките и микробиологията.Процесите се извършват с механични п...
Испания, Monroyo (teruel)
...При приготвянето на този домашен чоризо се използват благородни части от свине с "Произход Теруел" Дурок, като раменната част и коремчето, подбрани подправки от произхода и естествени черва, което му придава интензивен и характерен вкус, освен че е много здравословен продукт.
Испания, Barcelona
...Естествени хидролати за натурална козметика. Екстракти от билки, цветя и подправки. В Maese Pau предлагаме най-доброто качество на натурални екстракти за производството на ръчно изработени продукти и натурални терапии. Правилната доза етерично масло, която притежават, балансира характеристиките на хидролата, така че да може да се използва като компонент на тонери, мицеларни води, почистващи...
Испания, Malaga
... кулинарни творения. Вид / Произход: Planifolia. Произход SAVA, Мадагаскар. Дължина: +17 см. Минимално тегло на шушулка: 3.5g. Влажност: 25-30%. Съдържание на ванилин: 1.6-2.4%. Опции за опаковане: Вакуумна торба от 250 g, 500 g, 1 kg, 5 kg. MOQ: 250g. Гаранция: Ваниловите шушулки се отглеждат и преработват с помощта на естествени и традиционни методи. Не използваме химически торове или пестициди в нашите плантации. Нашите култури се отглеждат без генетично модифицирани организми (ГМО). Убедени сме, че продуктите не са стерилизирани с радиация.
Испания, Peligros
...Смес от подправки (без сол) за овкусяване и мариноване на всякакъв вид месо (птици, свинско, агнешко, говеждо и др.) и последващото му печене (на скара, във фурна или на тиган). Формат: Кутия 4 кг, Стъклен буркан 600 г, Буркан 130...
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене. Референция: l0002...
Испания, Bollullos De La Mitación
... мариновани храни, десерти, индустриална сладкария, бонбони, сладоледи, кафе и инфузии... Разполагаме както с течни, така и с прахообразни аромати, сладки и солени аромати, естествени, идентични на естествени, изкуствени, цитрусови етерични масла и масла от ароматни растения и подправки... Разработваме собствените си референции и нямаме минимално количество поръчка (доставяме от 1 кг продукт...
Испания, Murcia
Productos Sur S.A. е компания с дългогодишен опит в хранителните добавки за месната и рибната индустрия, която предлага естествени решения като антиоксиданти, аромати, оцветители, както и решения в борбата срещу патогени като листерия, салмонела, Е. коли,... Също така извършваме индивидуални разработки в зависимост от нуждите на нашите клиенти, без да е необходимо да променяме производствения процес. Prosur е компания, която се грижи за качеството на своите производствени процеси, сертифицирани по IFS и Кошер. За всякакви запитвания, не се колебайте да се свържете с нашите техници.
Испания, Cumbres Mayores
... Негра. Balkis Gourmet създаде първия естествен халал сушилник в света за отлежаване на всички свои продукти. Тази "Бодега" позволява традиционно сушене на нашите колбаси с вятъра от планината, съседна на селото. Произведени според традиционни занаятчийски методи, продуктите на Balkis Gourmet имат уникален вкус благодарение на традиционните и древни методи на производство. Всички наши меса произхождат от живи животни, отглеждани с естествени храни и на пасища в равнините и планините на региона. Ние създаваме всички наши смеси от подправки.
Испания, Madridejos
Azafran 1994 се произвежда по напълно традиционен начин, използвайки естествени ресурси и без да се използват генетично модифицирани химикали (ГМО), нито в етапа на торене, нито за борба с вредителите. По този начин постигаме 100% органичен шафран, запазвайки плодородието на почвата и уважението към околната среда по устойчив и балансиран начин. Azafran 1994 се гордее, че може да произвежда...
Испания, La Vall d'Uixo
Създаване и производство на сладки хранителни аромати (ванилия, лимон, ягода и др.), солени хранителни аромати (сирена, подправки и др.), естествени или синтетични, в течна, паста или прахообразна форма. Други съставки (смлени ванилови шушулки, хранителни оцветители и др.).
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play