...захари, натурални подправки, растителен протеин, натурален аромат и естествена свинска черва. 100% натурални съставки. Без изкуствени добавки.
Тегло: 0.650-1,100 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки, растителен протеин.
Тегло: 0.650-1,100 кг...
Олива сокТози продукт е сок от маслини и листа, който съдържа високи концентрации на полифеноли от органични маслинови дървета и е направен от хидросолубилни части на маслините, получени по време на процеса на смилане. След това преминава през процес на пастьоризация и концентрация, за да се гарантира стабилността на продукта, характеристиките и микробиологията.Процесите се извършват с механични п...
...При приготвянето на този домашен чоризо се използват благородни части от свине с "Произход Теруел" Дурок, като раменната част и коремчето, подбрани подправки от произхода и естествени черва, което му придава интензивен и характерен вкус, освен че е много здравословен продукт.
...Естествени хидролати за натурална козметика. Екстракти от билки, цветя и подправки. В Maese Pau предлагаме най-доброто качество на натурални екстракти за производството на ръчно изработени продукти и натурални терапии.
Правилната доза етерично масло, която притежават, балансира характеристиките на хидролата, така че да може да се използва като компонент на тонери, мицеларни води, почистващи...
... кулинарни творения.
Вид / Произход: Planifolia. Произход SAVA, Мадагаскар.
Дължина: +17 см.
Минимално тегло на шушулка: 3.5g.
Влажност: 25-30%.
Съдържание на ванилин: 1.6-2.4%.
Опции за опаковане: Вакуумна торба от 250 g, 500 g, 1 kg, 5 kg.
MOQ: 250g.
Гаранция: Ваниловите шушулки се отглеждат и преработват с помощта на естествени и традиционни методи. Не използваме химически торове или пестициди в нашите плантации. Нашите култури се отглеждат без генетично модифицирани организми (ГМО). Убедени сме, че продуктите не са стерилизирани с радиация.
...Смес от подправки (без сол) за овкусяване и мариноване на всякакъв вид месо (птици, свинско, агнешко, говеждо и др.) и последващото му печене (на скара, във фурна или на тиган). Формат: Кутия 4 кг, Стъклен буркан 600 г, Буркан 130...
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0002...
... мариновани храни, десерти, индустриална сладкария, бонбони, сладоледи, кафе и инфузии...
Разполагаме както с течни, така и с прахообразни аромати, сладки и солени аромати, естествени, идентични на естествени, изкуствени, цитрусови етерични масла и масла от ароматни растения и подправки...
Разработваме собствените си референции и нямаме минимално количество поръчка (доставяме от 1 кг продукт...
Productos Sur S.A. е компания с дългогодишен опит в хранителните добавки за месната и рибната индустрия, която предлага естествени решения като антиоксиданти, аромати, оцветители, както и решения в борбата срещу патогени като листерия, салмонела, Е. коли,... Също така извършваме индивидуални разработки в зависимост от нуждите на нашите клиенти, без да е необходимо да променяме производствения процес. Prosur е компания, която се грижи за качеството на своите производствени процеси, сертифицирани по IFS и Кошер. За всякакви запитвания, не се колебайте да се свържете с нашите техници.
... Негра. Balkis Gourmet създаде първия естествен халал сушилник в света за отлежаване на всички свои продукти. Тази "Бодега" позволява традиционно сушене на нашите колбаси с вятъра от планината, съседна на селото. Произведени според традиционни занаятчийски методи, продуктите на Balkis Gourmet имат уникален вкус благодарение на традиционните и древни методи на производство. Всички наши меса произхождат от живи животни, отглеждани с естествени храни и на пасища в равнините и планините на региона. Ние създаваме всички наши смеси от подправки.
Azafran 1994 се произвежда по напълно традиционен начин, използвайки естествени ресурси и без да се използват генетично модифицирани химикали (ГМО), нито в етапа на торене, нито за борба с вредителите. По този начин постигаме 100% органичен шафран, запазвайки плодородието на почвата и уважението към околната среда по устойчив и балансиран начин.
Azafran 1994 се гордее, че може да произвежда...
Създаване и производство на сладки хранителни аромати (ванилия, лимон, ягода и др.), солени хранителни аромати (сирена, подправки и др.), естествени или синтетични, в течна, паста или прахообразна форма. Други съставки (смлени ванилови шушулки, хранителни оцветители и др.).