Иберийски шунки и колбаси.
Нашите иберийски продукти са отражение на средата, в която се създават: деhesa, дар от природата, където нашите екземпляри растат и се развиват, за да предложат най-добрите иберийски продукти.
В Castro y González нашият приоритет е грижата и устойчивото развитие на този източник на живот и сме наясно, че всеки един от потоците, дъбовете, корковите дъбове, равнините и из...
...Прошутото Серрано ди Теруел D.O.P. без кост е от Сиера Линдон - Прошутото от Теруел D.O.P. има червен цвят, с интензивно мраморирана мазнина и при рязане разкрива много лъскав вид. Характеризира се с малко солен вкус и в същото време деликатен. Неговата мазнина има приятен вкус, а маслената му текстура освобождава уникален аромат.
Представяне: Безкостно прошуто, опаковано в вакуум.
Зрялост: 20 - 24 месеца...
... до пурпурен.
Външен вид: Външно: Типичен, консистентен. При рязане: Консистентен, мраморен и характерен.
Вкус: Месо с деликатен вкус. Вътрешната мазнина е много ароматна и течна, разтапяща се в устата и наводняваща небцето с несравним вкус, пълен с нюанси, интензивен и дълготраен.
Аромат: Ароматен и деликатен.
Текстура: Фина и хомогенна. Малко влакнеста, без пастообразност или омекване.
ОТ 1983
Продукти от месо BRISA, S.L. е семейна компания, разположена в Гихуело, с над 35 години опит в производството на иберийски продукти с високо качество.
Началото й датира от март 1983 г., в малка фабрика с площ около хиляда квадратни метра в централната част на Гихуело. Мястото, където са построени първите съоръжения, е бивша фабрика за фоа гра, наречена BRISA, откъдето произлиза името на м...
...http://mylocal-esp.net/esp/la-vall-duixo/castellon/carniceria/carnes-murcia-1981
Месарница, специализирана в конско месо, която произвежда всякакъв вид колбаси - от хамбургери до конски деликатеси, мортадела от конско месо, салчичон и чоризо от конско месо.
CARNES MURCIA 1981
Calle Maestro Rodrigo, 81
2600 La Vall D'uixó
Кастелон
+34 964 66 21 22...
...
- други тържества.
С продукти като канапета, иберийски и местни мезета, разнообразни сирена, иберийска или серрано шунка на резени или на стърготини, шишчета, сьомга на стърготини, селекция от пастети, салати и други предястия, сандвичи от всякакъв вид, коктейлни тестени изделия, плодови сладкиши, сладки тестени изделия, плодови шишчета, торти за тържества по избор, напитки от всякакъв вид. Изготвяме бюджет за вашия кетъринг без задължение, свържете се с нас. Обхващаме цялата провинция Барселона.
... максимално задържане. Вътрешните разделители защитават бутилките от удари по време на транспортиране с всякакъв вид транспорт, издържайки на удари от свободно падане без да се счупи опаковката. Посетете нашия уебсайт и открийте много повече идеи за опаковане.
... обезкостяване на шунка серрано в автономната област Валенсия. В допълнение, неговият борбен и предприемачески дух го подтиква да основе първия си сушилен за шунки в местността Честе, където се извършва целият процес на узряване на шунката, тоест, от соленето до търговията с готовия продукт, както в цялостен вид, така и обезкостен. В момента, Jamones Moreno е утвърдена компания на пазара с традиция...
... един от нашите клиенти, превръщайки се в "вашите мениджъри по опаковане". Нашите вакуумни торби са изработени в различни микрони и от комбинация от полиамид и полиетилен. Продаваме основно в източната част на полуострова, като имаме голям пазар в сушилните за шунка и солени храни. Нашите клиенти потвърдиха качеството на материалите, използвани за опаковане на техните продукти. Разполагаме също с онлайн магазин.
...Експерти в колбасарството съветват Гурме Иберико при избора на тези производства, които, спазвайки най-строгите санитарни контролни норми, предлагат най-добрите качества по отношение на вкус, аромат, текстура, вид и мирис. От момента, в който клиентът влезе в нашия портал, до момента, в който получи шунката на адреса си, ние се стремим процесът на покупка да бъде възможно най-лесен, бърз и удобен.
...Отличава се със своя плодов вкус, леко горчив и пикантен, който предизвиква, поради своята плътност, приятно усещане за тялото в устата. Маслото, което смесва в своя вид нюанси на зелено и старо златисто, е отлично за консумация в суров вид в салати, върху хляб, в комбинация с шунка или сирене. В кухнята, то перфектно се съчетава с всякакви ястия, сосове и пържени храни.