... и сочност, типични за иберийската свиня, отглеждана на свобода и хранена по естествен начин. Идеален за печене, яхнии или приготвяне на скара, "cabecero" без "presa" е универсален продукт, който придава гурме нотка на всяко ястие. Неговата текстура и вкус го правят перфектен избор за тези, които ценят изключителността в месото от иберийска свиня.
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...