... закачалки (конзола + 2 куки) за отделението, модели с вграден моноблок, автоматично размразяване и изпарение на кондензна вода, вентилатор, озонатор за дезинфекция (стандартен цикъл 3 мин/на всеки 3 часа), двойно LED осветление, заключалка и микроврата в стандартната комплектация. По избор: оцветяване RAL (на таблото или вратата на компютъра / рамката на вратата PV).
Външни размери: 1466x867x2090 мм
Вътрешен обем: 916 л
Максимален абсорбиран ток: 4 A...
...Pit Lane® - НЕКТАРИНА
ВИД: НЕКТАРИНА
Произход: Италия. Редактор е Анджело Мингуци
Дърво: Много жизнено дърво с висока очаквана продукция
Плод: Много голям размер. Цветът на кората е привлекателен, яркочервен, докато месото е жълто.
Зреене – Жътва: 30 юни – 5 юли...
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\n65% Гренаш 25% Сира 10% Мурведър Дегре 14°\n\nVINIFICATION\nГроздето се събира в оптимална зрялост за идеален баланс между танини и захари. То се намачква и обира, след което се мацерира в продължение на един месец.\n\nDÉGUSTATION\nЦвят пурпурно виолетов. Нос на плодове, напоени със слънце (слива, черна маслина, череши) под влияние на подправки. В устата, кръгло тяло...
...когато месото се готви.
Тези видове гъби допълват естествените ензими в говеждото, като по този начин помагат за растежа и подобряването на вкуса намесото. Thamnidium (вид гъба) е особено известен и произвежда колагенолитични ензими, които значително допринасят за нежността и вкуса на сухото старо месо.
Поради скъпия процес на сушене, приготвеното месо до сега беше налично само в елитни ресторанти и хотели...
...Френска наименование
Алфонс Лавале Н
Използване
Сорт грозде за маса
Фенология
Време на разпукване: 6 дни след Шасела.
Време назрялост: 2-ра фаза, 3 седмици след Шасела.
Технологичен потенциал
Гроздовете са средни до големи, а зърната са много големи. Обвивката е дебела, хрупкава. Месото е твърдо и соковито. Когато се отглежда като грозде за маса, този слабо ароматен сорт показва много добра...
... от 30 дни балансира интензивността и вкуса му. Сухото узряване в хладилна камера се контролира ежедневно от месари, чиято виртуозност придава намесото копринена текстура, която предвещава финес на сладостта му в устата.
Grand Caractère избра прозрачната технология Skin Pack за своите опаковки. Тя обгръща месото и ви позволява да видите продукта си директно на рафта, за да направите своя избор в зависимост от вашите вкусове: мраморност, цвят, форма, … .
...Средно енергичен сорт с изобилни добиви.
Цъфти рано.
ПОЛИНИЗАТОРИ: Самоплоден.
ВИД НА ПЛОДА:
Закръглен по форма. Кожата е ярко жълто-оранжева, месото е средно твърдо, златисто жълто на цвят. Ядката лесно се отделя. Сочно, ароматно и сладко-кисело на вкус. Обикновено, плодовете са с отлично качество.
РАЗМЕР НА ПЛОДА: Средно големи до големи плодове.
ЖЪТВА:
Постига пълна зрялост от края на юни до началото на юли. Тъй като има склонност да пада от дървото, когато узрява, се препоръчва да се берат, когато са средно узрели (когато кожата започва да преминава от зелено в жълто).
...Варие́те: MD2, Захарен хляб
Произход: Ананасите произхождат от Южна Америка, но в момента се отглеждат в много тропически региони по света, включително в Централна Америка, Африка, Азия и Тихоокеанските острови. Нашите ананаси произхождат от Кот д'Ивоар, Бенин и Того.
Описание: Ананасът е плод с овална или цилиндрична форма, с люспеста кора в зелено, кафяво или жълто. Месотона ананаса е златисто жълто, соковито и много ароматно. Ананасите варират по размер, тегло и степен назрялост.
...пресен черен трюфел (Tuber Aestivum), цял и 20 гр + Латинското име е Tuber aestivum vitt. Вкусът на летния трюфел е леко орехов при добра зрялост. Месото е бяло в началото на сезона на прибиране на реколтата и придобива кафеникав оттенък през сезона. Ароматът ще бъде по-силен през сезона. Кожата му е тъмнокафява до черна и е покрита с пирамидални брадавици. През септември / октомври летният трюфел се заменя. Изразена доставка от Австрия за 48 часа.
...Производството на прошуто и кулатело "Роза дел'Анжело" е специално още от самото начало. Месото има различни качества, заради типа на отглеждане на открито и заради древната ръчна обработка, с единствено сол и дълга зрялост. Нашите черни свине от древни почти напълно изчезнали породи са свободни да пасат в горите. Свободни под слънце, вятър и дъжд. Свободни да изразят инстинкта си. Свободни да се...
... пасат свободно, използвайки предимствата на екосистемата, характерна за Алентежу, която се отличава с гори от дъбове и коркови дъбове, в които черният прасец се храни с жълъди, плод на тези дървета, богати на олеинова киселина, което в комбинация с генетиката на породата придава намесото интензивна мраморност, която го прави уникално и здравословно, осигурявайки неповторим вкус и аромат.
--------
Преработка на черен прасец, отглеждан на полето.
Свеже месо от черен прасец,
Шунки и палети от черен прасец и колбаси.
Естествена зрялост Гарвано - Оурике Алентежу...
...Освен това, всички наши колбаси се сушат по старинния метод, което означава, че прилагаме бавна зрялост, гарантираща уникалния вкус и аромат на нашите продукти. Нашата колбасария е много разнообразна: различни видове салам, панчета, коппа, лонца, поркетта и др., за всеки вкус, оригинален или не!